Škorpioni, većina vas u ovom znaku neće imati neke prevelike probleme što se tiče financija. Posebno su vam za novac dobra zadnja tri mjeseca u 2024. godini. Vi koji želite nešto samostalno pokrenuti glede posla, nemojte stajati u mjestu, dobra vam je godina za to. Emocijama ćete davati dosta pažnje ove godine i to će biti taj neki pokretač za sve ostale uspjehe. Vodenjaci, vama se vidi u tijeku godine velika prekretnica što se tiče posla, na bolje, naravno. I to kada se dogodi, nemojte stajati u mjestu, pokažite kakvu energiju nosite u sebi i možete se nadati uspjehu. A ove godine ćete na svim poljima zračiti jako pozitivnom energijom. Pokažite to svijetu.

atma.hr – 52
Još jedne karte “Parižanke”. Karte madam Lenormand, kojima se bavim dugi niz godina, porijeklom su iz Pariza. Sada, kao poklon do mene su došle i ove vrlo slikovite karte, a ja volim reći: “Ove karte same pričaju”. Sama sam ih birala, na video poziv, dok su se moje djevojke čudile svemu i svačemu  u dućanu ezoterije. Ipak, Pariz je centar ezoterije.

Ilustracije su više nego fantastične, a ja sam se u danu povezala sa njima. Koristim ih kad želim dati neka dodatna objašnjenja i u ovo malo vremena koliko ih imam, nisu “rekle” nešto što nije.

Ovo je generalno otvaranje, kao i do sada, u mojim tekstovima, molim Vas da prihvatite da ne moraju rezonirati sa svima. Osobna čitanja su nešto drugo i tu ne volim ni znati cijelu priču osobe kojoj čitam karte. Imam običaj reći: “Što manje znam, bolje ću pričati. Ako ćete mi ispričati cijelu povijest toga što vas interesira, onda vam ja niti ne trebam”.

OVAN

Za većinu pripadnika ovog znaka, energija će vam biti takva da ćete privlačiti osobe koje će biti zainteresirane za avanture. Do vas je jeste li u tom trenutku raspoloženi za tako nešto ili ne.

Što se tiče  novca, godina vam je dosta obećavajuća, postoje nenadane šanse za zaradu i van osnovnog posla. U poslu ove godine Univerzum vam pruža velike mogućnosti da se usavršite u poslu koji volite pa da  budete iznad drugih.

Vi koji ste u braku ii dužim vezama, veća doza nježnosti prema partneru, što će itekako popraviti vaš odnos, a posebno ako je unazad malo bilo nesuglasica.

Oni koji su slobodni, pazite, dobro otvorite oči s kim imate posla na prvi kontakt, slušajte sebe i unutarnje “ja”, jer će biti osoba koje nisu na istoj mentalnoj razini kao i vi, a to uz vas ne ide. Ne bi bilo dobro i da idete u neke tajne veze, jer godina vam nosi takvu energiju da će se vrlo brzo saznati za to, dakle pazite sebe.

Ne bi bilo dobro da zatvarate oči pred istinom, samo da si ne zakomplicirate život. Što se tiče  zdravlja, nemojte nikako zanemariti sebe, malo mijenjajte prehranu.

atma.hr – 52
BIK

Vi koji ste u prošloj tj. 2023. godini počeli raditi na nekim planovima, bilo koje vrste, znajte da vam ova godina nosi plodove vašega rada na tom području, bilo da se radi o poslu ili emotivnim odnosima.

Jako dobra energija vas čeka, doslovno nećete stajati. Ipak malo pazite i na sebe, nekada se treba i odmoriti i posvetiti sebi. Uz vas će napokon ostati samo dobri ljudi, nekako vam Univerzum šalje da se loši maknu od vas, bez puno diskusije.

Oni koji su planirali mijenjati mjesto boravka, možda otići drugu državu, sve će ići po planu.

Vi u dugim emotivnim odnosima, jaka podrška partnera za sve pa dakle, uživajte u tome. Iskrenost s partnerom je isto ove godine vrlo bitna pa nemojte samo neke stare drame prepričavati s partnerom, samo može doći do svađe.

Zdravlje vam je bez nekih komplikacija. Ako imate neke poroke, smanjite ih ili još bolje, sasvim ih napustite.

BLIZANCI

Za većinu u ovom znaku ovo je godina promjena. A s obzirom na to da ste vi ambiciozne osobe, do vas je koliko ćete dati sebe da se te promjene i zadrže uz vas. Nemojte samo ići na stotinu strana, proberite što je bitno, da ne ulažete trud bez potrebe.

Napredak vam se vidi posebno u zadnjih pet mjeseci iduće godine. Nemojte se gurati u neke društvene krugove gdje ćete osjetiti da odudarate od ostalih i da vam tu nije mjesto.

Nemojte vaša planiranja i želje pričati, posebno ne tamo gdje ne treba. U prva tri mjeseca, pazite se troškova, ne trošite na stvari koje vam nisu potrebne.

Što se tiče ljubavi, nezadovoljstvo koje trpite pa i cijelu prošlu godinu u sebi, može prijeći i u ovu 2024. godinu. Ovo se osobito odnosi na vas koji prošlost niste ostavili u prošlosti.

atma.hr – 52
RAK

Vi ste osjećajne osobe, i želite svakome pomoći, sebe dati i slično. Ipak, dobro gledajte kome to u ovoj godini planirate učiniti, dati vrijeme i raditi razne usluge. Posebno se ovo odnosi na slobodne u ovom znaku, pazite da se ne bi razočarali.

Također, pazite gdje ste dobili ponudu da uložite neki novac. Nemojte niti se ići uplitati u neke prepirke među vama dragim osobama, posebno ako se radi o paru, tu je svaka treća osoba višak.

Maknite se od svega što je i vama samima pomalo misterija. Vi koji ste u vezi ili braku, moglo bi biti dana da se udaljavate od partnera, a mislite da on to radi vama. Posvetite malo više vremena jedni drugima.

Slobodni, nova osoba će vam ući u život, ali ta osoba će trebati neko duže vrijeme da dođe to točke da vi vjerujete sasvim. Što više možete uzmite si odmora.

LAV

Nekim Lavovima poslovno ide značajan pomak, a neki čak idu i korak naprijed na društvenoj ljestvici. Slobodni u ovom znaku, jako je potrebno obratiti pažnju u kakve veze ulazite.

Puno pozitivnih promjena pred vama, samo pametno sve to iskoristite, jer šanse se grabe, a ne čeka se da prođu kraj vas. A i to nije u vašoj naravi, da ne uzmete ono što procijenite da je dobro po vas.

Radite na sebi, ako poželite upisati neke edukacije i dodatna školovanja, to vas itekako vodi ka uspjehu. Novac bi većini vas mogao doći iz drugih zemalja, manje iz vaše matične zemlje.

Vi koji ste u braku ili vezi, promjene na bolje. Slobodni, moglo bi se dogoditi novo poznanstvo i tu ćete dati sve od sebe, ali nemojte se previše prilagođavati toj novoj osobi, ostanite svoji.

Izbacite stres i ne dajte da vam itko remeti vaš mir. A znate jako dobro kuda vodi unutarnji nemir za Lavove – problemi s srcem.

atma.hr – 52
DJEVICA

Kod vas se vidi u narednoj godini dosta lijepih trenutaka, na svim životnim poljima. Vi koji priželjkujete neke promjene vezano za posao, slobodno se upustite u nešto novo i uz dobru organizaciju na početku, uspjeh je tu. Nemojte samo se dati previše nepotrebnim troškovima i onda ćete u konačnici doživjeti poslovni uspjeh.

Što se tiče ljubavi, vi koji ste u vezi, ali niste baš sasvim sretni, ovo je najbolje da  riješite kada vi osjetite da je pravi trenutak za to i krenite dalje ako treba neko vrijeme i sami. Bolje je i tako nego ostati u lošem odnosu.

Ipak, sve je moguće dovesti u red uz jako puno rada na tom emotivnom odnosu, mislim na obje strane. Pazite na ponašanje oboje, u smislu koliko dajete sebe jedno drugome, tu bi trebalo biti uzajamno davanje emocija.

Vi koji ste slobodni, u život će se nekima vratiti osoba iz prošlosti. Bolje krenuti dalje, nego gubiti vrijeme na nešto što već ranije nije išlo.

VAGA

Prvo, nekima od vas brak bi mogao naći se  u manjoj krizi. Do vas je, hoćete li dozvoliti da se ta manja kriza pretvori u veću ili riješiti to što muči i vas i partnera. Pazite riječi koje ćete izgovarati, a i neke odluke u smislu sad i odmah. To ne vodi ničemu.

U prošloj godini, bilo je situacija da idete davati savjete pa shvatite da niste trebali, sada to tek nemojte raditi ove godine. Poslovi su vam dobri, a u zadnjem tromjesečju ove godine, vi koji imate bilo kakve dogovore s inozemstvom, dajte si tu truda jer će biti uspješno.

Vi koji smatrate da vam emotivni odnos nije u redu i da nema mjesta davati više šanse, onda zna se, slušajte sebe. Vi koji ste slobodni, dobro slušajte što vam intuicija govori, nemojte vjerovati u sve slatke riječi.

Posebno se posvetite zdravlju, ovo se odnosi na neke probleme koji su dugo tu u vama.

atma.hr – 52
ŠKORPION

Većina vas u ovom znaku neće imati neke prevelike probleme što se tiče financija. Posebno su vam za novac dobra zadnja tri mjeseca u 2024. godini.

Vi koji želite nešto samostalno pokrenuti glede posla, nemojte stajati u mjestu, dobra vam je godina za to. Dajte sve od sebe, neće vam biti žao. Nemojte se ustručavati, zamolite za pomoć osobe za koje znate da su u tom području stručnije od vas.

Emocijama ćete davati dosta pažnje ove godine i to će biti taj neki pokretač za sve ostale uspjehe. Vi koji želite podići vezu na neku višu razinu, ovo je jako dobro vrijeme za to.

Isto tako, čuvajte se ljubavnih trokuta i ostalih zabranjenih veza jer se neće završiti sretno.

Sa zdravljem, pazite na srce, kosti i zglobove.

STRIJELAC

Ovo vam je jako dobra godina i za emotivne odnose, a i za poslovne prilike, samo pazite da ne dovedete sebe do pregaranja. Pazite na imunitet.

Nemojte ulaziti brzopleto u neke poslove, koji vam nisu baš realni. Slušajte svoju intuiciju. Vi koji ste sami sebi šef, pazite na osobe s kojima surađujete, zapitajte se – jesu li svi baš takvi kakvima se predstavljaju.

Što se ljubavi tiče, slobodnima stoji novo poznanstvo na vrlo neobičnom mjestu i onda zaljubljivanje, s obje strane.

Što se zdravlja tiče, vodite računa o tome da si priuštite dovoljno sna.

atma.hr – 52
JARAC

Neki od vas u narednoj godini mogu se nadati znatnom popravku financija. Neki od vas će osjetiti u sebi dosta neodlučnosti, u nekim trenutcima, kada ćete trebati s nekim odlukama brzo reagirati. Malo radite na tome, jer šanse se grabe.

Vi koji ste u braku ili vezama, znajte da što god više budete u opuštenoj atmosferi s drugom stranom, to će vam se veza učvrstiti, kako nije bila u prošloj godini. Vi koji ste u vezi, a niste sretni, postoje velike šanse da se to u ovoj godini i završi.

Slobodnima, moguće poznanstvo s osobom gdje će postojati jaka energetska povezanost, ali vrlo je moguće da ta osoba neće biti iz vašega mjesta. No razumijevanje jako.

Što  se tiče zdravlja, nemojte biti sami sebi liječnik.

VODENJAK

Dragi Vodenjaci, vama se vidi u tijeku godine velika prekretnica što se tiče posla, na bolje, naravno. I to kada se dogodi, nemojte stajati u mjestu, pokažite kakvu energiju nosite u sebi i možete se nadati uspjehu.

A ove godine ćete na svim poljima zračiti jako pozitivnom energijom. Pokažite to svijetu. Morate samo pokazati koliko ste spremni dati sebe u te neke poslovne novine.

Pazite na novac i nikako ga nemojte posuđivati, jer ćete jako teško vratiti to nazad.

Što se tiče emotivnih odnosa, jako ćete vagati sve oko partnera što se događa, osobito oni koji su u braku. Prijateljski odnosi, nekako će se sami od sebe raščistiti. Svatko na svoju stranu, bez previše pompe, a to je i bolje za vas, neće biti nepotrebne svađe i istjerivanja pravde.

atma.hr – 52
RIBE

Za većinu pripadnika ovog znaka bilo bi dobro da razmišljaju mudro, da ne ulaze u neke nepotrebne rasprave, jer bi se to moglo oteti kontroli. Ne što se tiče vas osobno nego druge strane.

Razgovor smiren, bez puno diskusije i filozofije da, ostalo ne. U ovoj 2024. godini bi trebali pokazati sve svoje kvalitete, na to se fokusirajte. To vam svakako može donijeti uspjeh.

Slobodno uđite u nova poznanstva, bez obzira o kakvom se poznanstvu radi. Zašto si ne dati šansu i poslovno, a moguće i u emotivnim odnosima?

Ako neki od vas imaju neke ideje, nemojte to zadržavati u sebi. Jedino moram reći, nemojte trošiti novac na nepotrebne stvari.

Vama koji ste slobodni, moguće je nenadano poznanstvo, a isto tako i većini vas savjet – s osobom iz prošlosti niste sasvim načisto je li kraj ili ne pa se probajte nekako rasteretiti toga.

Slavenka Polojac

slavenka8_