Jasmina Kovačev, EFT Master trener

Sve radionice će se održavati ON LINE u večernjim satima od 19:00-22:30, prijaviti se možete  preko ovog linka ili na broj 095 864 9786.


Besplatni webinar “Kako preživjeti u ovim čupavim vremenima”

Datum održavanja je 2.10. U 20 h

Sačuvati emocionalno i mentalno zdravlje, a time i fizičko zdravlje je od vitalnog značaja. Na webinaru ćemo sagledati resurse koje već imamo kao i kako ih proširiti da bi bili što spremniji sa svim što nam život i vrijeme u kojem živimo donosi.

Kada?  2.10.2023. u 20.00 preko zoom aplikacije.

Prijavite se preko ovog linka I u polju poruka napišite webinar.


Seminar “Upoznaj bolje sebe“  07.-08.10. od 19,00 do 22,30  

Razmišljate li ikada o tome što vas duboko ispunjava? Kako biste željeli da se osjećate svakodnevno? Naš seminar je ključ koji će vam otvoriti vrata prema otkrivanju i ostvarivanju vaših emocionalnih potreba i mjerila vrijednosti!

Pored toga što je neophodno zadovoljiti osnovne fizičke potrebe da bi preživjeli, također je bitno zadovoljiti i emocionalne potrebe.

Poznavanje svojih emocionalnih potreba pomaže vam da brinete o sebi, razvijate zdrave odnose sa drugima i postižete emocionalnu ravnotežu. To je ključ za vašu emocionalnu dobrobit i kvalitetu života.

Poznavanje svojih mjerila vrijednosti pomaže vam da živite autentičan i ispunjen život, donosite bolje odluke i razvijate zdrave odnose sa drugima.

Što možete očekivati:

Duboko razumijevanje: Naučiti ćete kako prepoznati i razumijeti svoje jedinstvene emocionalne potrebe i vrijednosti koje vas pokreću.

Balans i ispunjenje: Otkriti ćete kako živjeti u skladu sa svojim vrijednostima, pružajući svojim emocijama pravi smisao i cilj.

Skladniji odnosi: Razumjeti ćete druge na način koji će vam pomoći da izgradite dublje i zdravije odnose.

Osobni rast: Seminar će vas potaknuti da koračate prema osobnom rastu i postizanju vaših ciljeva sa samopouzdanjem.

BONUS: Svi polaznici će dobiti besplatan vodič za samoprocjenu emocionalnih potreba i vrijednosti!

Iskoristite ovu priliku za dublje razumijevanje sebe i korak prema životu ispunjen smislom.  Rezervirajte svoje mjesto već danas


Put prema financijskom obilju   PETODNEVNA RADIONICA

Negativne, a time i sabotirajuće programe o novcu stičemo od prvog dana života kroz sve što čujemo oko sebe. Da bi promijenili svoju financijsku situaciju, jedan od prvih koraka je riješiti negativne programe podsvijesti vezane za novac.

Ova radionica je namijenjena rješavanju upravo takvih blokada i uspostavljanju novog odnosa prema novcu i sa novcem. Novina u ovom programu je i fokus na podizanju osobne frekvencije kako bi lakše postizali ono što nam je cilj.

Raspored održavanja:

12.10. od  19.00 do 22.30 Put prema financijskom obilju /1.od 5 dana/

26.10. od  19.00 do 22.30 Put prema financijskom obilju /2.od 5 dana/

02.11. od  19.00 do 22.30 Put prema financijskom obilju /3.od 5 dana/

16.11. od  19.00 do 22.30 Put prema finacsijskom obilju /4.od 5 dana/

30.11. od  19.00 do 22.30 Put prema financijskom obilju /5 od 5 dana/


Grupni tretmani

Higijena uma, osobito u stresnim vremenima, je više nego dobrodošla. Tretman predstavlja mentalno, emocionalno i energetsko čišćenje organizma.

Specifičnost rada je upravo rad u grupi, jer se procesi dešavaju daleko brže i više opterećenja bude otpušteno, Da biste prisustvovali grupnom tretmanu nije potrebno poznavanje EFT tehnike.

Raspored održavanja:

14-15.10   od 19.00 do22.30   EFT grupni tretman

11.-12.11. od 19.00 do 22.30 EFT grupni tretman

09.-10.12. od 19.00 do 22.30 EFT grupni tretman


EFT osnovni nivo trening

Naučite i vi tehniku 21. stoljeća koja vam može pomoći u svako području života. Uz EFT efikasno savladavamo neželjene emocije, stres, traume, štetna uvjerenja, fizičku bol i značajno popravljamo kvalitetu života.

Jasmina Kovačev koja vodi program je svietski priznat, akreditirani Master trener EFTa i napredni praktičar. Već  dugi niz godina održava certificirane edukacije ispred svjetske profesionalne organizacije.

Raspored održavanja:

20.-23.10. od 19,00 do 22,30  EFT osnovni nivo  trening

17.-20.11. od  19.00 do 22.30  EFT osnovni nivo –trening


EFT srednji nivo prvi dio trening

Za sve koji su završili osnovni EFT nivo i žele da saznaju više o ovoj  moćnoj tehnici. Ovo je nivo napredne samopomoći i nastavak prema procesu certifikacije za potencijalne praktičare.

Jasmina Kovačev koja vodi program je svietski priznat, akreditirani Master trener EFTa i napredni praktičar. Već  dugi niz godina održava certificirane edukacije ispred svjetske profesionalne organizacije.

Raspored održavanja:

01.-04.12. od 19.00 do 22.30 EFT srednji nivo prvi dio


EFT srednji nivo 2 drugi dio trening

Za sve koji namjeravaju raditi sa drugima i krenuti u proces certifikacije EFT International praktičara srednjeg nivoa

Jasmina Kovačev koja vodi program je svietski priznat, akreditirani Master trener EFTa i napredni praktičar. Već  dugi niz godina održava certificirane edukacije ispred svjetske profesionalne organizacije.

Raspored održavanja:

15.-18.12. od 19.00 do 22.30  EFT srednji nivo drugi  dio


Seminar Otkrijte svoju svrhu i slijedite je

Biti u skladu sa samim sobom je zadatak svih nas. Kako znamo da  smo u skladu sa samim sobom i svojom svrhom? Tada uživamo u onom što radimo i ne gledamo na sat koliko ima do kraja radnog vremena. Tada se radujemo početku radnog tjedna, tada nam cijeli život deluje kao da smo se bavili omiljenim hobijem.

Otkrijte vaš put i ono što vas ispunjava. Iskoristite svoj život  kako bi ste ostvarili  ono zbog čega ste tu.

Kako bi se vas život promjenio kada bi ostvarili svoj puni potencijal i postali ono što zaista jeste? Jeste li ikada razmišljali za što ste predodređeni u životu?

Namjena ovog seminara je da vam pomogne da otkrijete svrhu svoga postojanja, uz to pomoći će vam da napravite plan koji će vas snažno pokrenuti naprijed prema onome za što ste predodređeni. Ukazati će vam na način promijene onog  što vas sprječava da ostvarite svoj život sa svrhom.

Raspored održavanja: 27.-30.10  od 19.00 do 22.30   Seminar Otkirijte svoju svrhu i slijedite je.


Seminar Otkrijte dubinu svoje duše

Mnogi doprinosioci temama koje imamo u ovom životu, imaju podrijetlo u nekom od prethodnih života. Bez hipnoze, jednostavno i lako upoznajte svoje živote koji utječu na ovaj život. Brojni procesi vas vode u pravcu otkrivanja dubina svoje duše.

Raspored održavanja:

03.- 06.11. od 19 do 22,30 Seminar Otkrijte dubinu svoje duše /prošli životi/

Seminar UVOD META-Zdravlje ON-LINE   24.-27..11. od 19:00 do 22:30

Znanstveni pristup veze uma – tijela, utjecaja okruženja i samoiscjeljenja. Otkrijte zašto smo bolesni i kako pokrenuti samoiscjeljenje. Kroz ovu edukaciju stičete razumijevanje o okidačima stresa, emocija i uvjerenja koja pogađaju određena tkiva i organe.

Uzimaju se u obzir svi nivoe našeg bića, uključujući i utjecaje našeg okruženja. Ovaj seminar otvara oči svakom zdravstvenom entuzijasti, kao i svakom tko se na bilo koji način bavi zdravljem. Nisu potrebna predznanja. Dobiti će te mnoge odgovore koji nedostaju svakome na temu zdravlja. Seminar drži Jasmina Kovačev Master Trener Meta-Zdravlja.

Prijave na https://tehnikaemocionalneslobode.com/prijava-za-seminar/