Želite li vikend provesti u prirodi? Želite li povezati svoj um, duh i tijelo u jedno?

S velikim veseljem i srećom pozivam vas na svoj proljetni Human Design retreat s dragim gostima, koji će se održati od 3.5. do 5.5.2024. u Moslavačkoj priči, imanju od preko 50 hektara, udaljenom 60 km od Zagreba.

Smještaj

Retreat se događa u kućama koje su opremljene vrhunsko stilski restauriranim namještajem, a okružuje nas nepregledna šuma u kojoj obitava oko 250 različitih divljih životinja: jelena lopatara, običnih jelena, košuta.

1. Kuća Kruška – U prizemlju kuće nalazi se kuhinja s blagovaonicom, dnevni boravak, kupaonica te jedna dvokrevetna spavaća soba s vlastitom kupaonicom. Na katu se nalazi dnevni boravak s pomoćnim ležajem, klavir s početka 19.stoljeća te dvije dvokrevetne spavaće sobe s vlastitim kupaonicama.

DETALJI

2. Kuća Agacija – sastoji se od kuhinje, blagovaonice, dnevnog boravka, dvokrevetne spavaće sobe i kupaonice u prizemlju, te dvije dvokrevetne spavaće sobe i wc-a na katu.

DETALJI

kruska slika scaled e1603641496829 1024x614 1

agacija vani1 scaled e1603739424813 2048x1229 1

Gosti

1. MIRNA RADOŠEVIĆ I TOMISLAV BALALA – GONG KUPKA

PHOTO 2023 10 26 23 44 05 225x300 1 1Pored svoje poslovne uloge kao savjetnice za razvoj u Salveu, Mirna živi svaki trenutak svog života radoznalo, razigrano, strastveno i energično čime inspirira i druge da se zaljube u svoj život. Zadnjih 15-tak godina Mirna intenzivno istražuje svoj unutarnji svijet i bavi se osobnim te organizacijskim razvojem. Njezina misija je služiti drugima da otkriju svoje najveće potencijale i transformiraju svijest kroz brojne alate poput coachinga, svetog zvuka gonga i drugih drevnih instrumenata kao i raznih metoda transformacije svijesti energijom. Mirna kontinuirano širi svoja znanja, svoje duhovne i mistične horizonte te istražuje dublji smisao kreacije i misterije Života. Njezina životna svrha je podržati ljude u svemu što im život nosi kao i inspirirati ih da žive u prisutnosti, miru, radosti i lakoći.

Tomislav Balala, izuzetni umjetnik, člana benda Kosan i majstora didgeridooa, koji stvara magiju na kanalu Sonus Liber. Tomislav donosi jedinstven spoj tradicionalnog i suvremenog zvuka, pridodavši svoje virtuozno sviranje didgeridooa u bendu Kosan. Osim što je član benda Kosan, Tomislav Balala je i tvorac projekta Sonus Liber, audio poetskog iskustva koje spaja riječi i zvuk na jedinstven način. Tomislav je i član zajednice SoundLoveJourney, gdje zajedno s Mirnom Radošević svira zvučne ceremonije na svom didgeridoou. Ovo putovanje zvuka nudi mir i relaksaciju, gdje zvuk didgeridooa stvara harmoniju i povezanost s unutrašnjim ritmovima prirode.

Na zvučnoj kupki Mirna i Tomislav zajedno kreiraju siguran prostor da se prepustimo zvuku i vibraciji svetih instrumenata, da nježno uronimo u sebe, otvorimo svoja srca i prepuštamo se čaroliji ljubavi.

2. GLORIA LINDEMAN – VOKALNA RADIONICA

Bukovica pevanje 300x200 1Gloria Lindeman je za vrijeme studija u Zagrebu počela je učiti dembe i druge tradicionalne zapadnoafričke instrumente te je bila dirigentica zborova “Le Zbor” i “Čipkice” iz Zagreba. Pohađala je i vodila nekoliko međunarodnih radionica etno glazbe u organizaciji Ethno World te radila kao zborovođa/vokalna pedagoginja/izvođačica/kompozitorica na predstavama nekoliko hrvatskih i stranih kazališta (Montažstroj, HNK Split, Anagoor, Klara i Rosa).

Završila je četverogodišnju edukaciju iz tjelesno-orijentirane psihoterapije, te završava jednogodišnju edukaciju Compassionate Inquiry Gabora Matea, i često kombinira vokalni rad s terapijskim. Okosnica njenih radionica je povezivanja tijela, glasa i emocija, osjećaj podrške i povezanosti u grupi, užitak… Voli svjedočiti trenucima dirnutosti polaznika vlastitim glasom krhkosti i snazi koja se javlja kada glas prigrlimo kao dio cjeline našeg bića.

3. VANJA DRAGANIĆ – YOGA

Vanja 200x300 1Ona je joga učiteljica, maser, life choach, strastvena planinarka, a od nedavno i učenik Human Design sistema.

Stječe diplomu ekonomistice ali je životne okolnosti dovode do Zen joge koju predano vježba par godina. Odlaskom na jednu radionicu o Ashtanga jogi, događa se ljubav na prvi udah i od tada svakodnevno staje na svoju prostirku. Tada iz jednog mirnog i statičnog pravca joge doslovno iskoračuje i počinje vježbati dinamične stilove poput ashtange i vinyase. Uz yogu kao filozofiju koja joj svakim danom postaje način života, počinje odlazit na razne edukacije i školovanja.

Uz jogu zanimaju je i ayurveda, meditacija, aromaterapija i zdrava prehrana, obuku za učiteljicu joge završava 2013. a ubrzo nakon toga završava i obuku za Prenatal joga učiteljicu. 2016. godine otvara Holistički studio Freyja u kojem i danas radi. Voli pomagati i brinuti od drugima pa uz jogu o klijentima brine i kroz masažu. Često ćete na njenim satovima imati priliku da Vam promasira ukočena ramena ili bolna stopala.

Program

3.5. 2024.

 • Dolazak i smještaj
 • Jelena Verner: Upoznavanje kroz leću Human Design-a (predavanje)
 • Gloria Lindeman: Vokalna radionica

4.5. 2024.

 • Vanja Draganić: Yoga
 • Jelena Verner: Strahovi kroz HD
 • Slobodno popodne za šetnju šumom, tenis, vožnju biciklom
 • Mirna Radošević i Tomislav Balala – Gong terapija i meditacija

5.5.2024.

 • Vanja Draganić: Yoga
 • Jelena Verner predavanje: Ljubav kroz konekcije s drugima
 • Odlazak

Cijena

Cijena retreata iznosi 370 eura (broj mjesta je ograničen)

U cijenu retreata je uključeno:

 • Human Design predavanja i radni materijal
 • Gong terapija
 • Vokalna radionica
 • Yoga
 • Smještaj

U cijenu nije uključeno:

Obroci (na imanju postoji restoran “Moslavačka priča”) i put do Moslavačke priče i nazad.

Napomena

*Ponijeti svoje prostirke i možda neke dekice kada budemo imali Gong terapiju.

*Vaše je mjesto rezervirano uplatom akontacije u iznosu od 100 eura.

Prijave na mail: [email protected]