Svatko od nas je tu gdje jest. Ok, dakle, nalazimo se tu gdje se nalazimo i od tuda je potrebno krenuti. Kako to mislim? Evo ovako. Gdje su nas doveli stari stavovi i uvjerenja? – ovdje gdje jesmo.

Želimo promjenu? Zašto onda ne bismo pokušali nešto drugo? Okrenimo novo stranicu u knjizi našeg života i stvorimo nova slova i rečenice. Ako ponavljamo isto, knjiga se samo ponavlja.

Odlučimo što želimo pa krenimo raditi na tome. Učinimo nešto novo. Stvorimo nove navike i obrasce ponašanja.

Naravno da se promjena neće dogoditi odmah. Ta, koliko smo živjeli ovako? Potrebna je volja i to puno nje. Svakodnevna volja, trud i disciplina.

atma.hr – 52
Recimo, kao kad učite voziti koturaljke. Padneš, ali ne odustaješ.

Discipliniran si i vježbaš sve dalje i dalje. Dođe tako jednostavno dan kada ti to možeš. Voziš ti tada bezbrižno.

Savladao si postavljen cilj. Nedugo zatim možda poželiš voziti auto i tako opet kreneš učiti.

Ti možeš sve što želiš. Možeš se promijeniti ako to želiš. Ja sam živi primjer.

Vjeruj u sebe, dan po dan i ne odustaj, nikada. Volim te.

© Marina Knüsel, healing terapeut
Facebook grupa – Za empate, duhovnjake i sve vrste svjetlosnih ratnika

banner za knjige molitve
Prethodna objavaLjubav postoji u svemu, a nigdje ne boravi
Slijedeća objavaSamoispunjujuće proročanstvo
Avatar photo
Poštovanje, moje ime je Marina. Oduvijek mi je bila želja unijeti više ljubavi, mira i razumijevanja u sve nas jer smatram da je to ono čega na ovom svijetu fali. Voljela bih to učiniti vlastitim primjerom i samim postojanjem svojim. I eto tako, ja volim i postojim. Inače već dugi niz godina radim na sebi i ulažem u sebe, u duhovnosti se osjećam doma. Čitanje i pisanje su mi uz rad na sebi najdraže aktivnosti. Certificirani sam Thetahealing® praktičar. Bavim se energetskim iscjeljivanjima i radom s ljudima kroz tretmane. Rad na sebi mi je puno pomogao, kako u osobnom tako i u duhovnom razvoju. Smatram da smo svi ovdje kako bismo se vratili u prvobitno, ljubav. Upravo iz razloga jer jako malo ljudi voli sebe, voljela bih im prenijeti ono što je mene iskustvo naučilo kako bi živjeli svoj život najbolje što mogu i bili bolji prema sebi, a samim tim i prema drugima. Ako netko u sebi osjeti poziv i želi radi na sebi i sa mnom, neka se slobodno javi za individualni tretman.