Želiš li razviti svoje psihoenergetske potencijale? Otključati svoju životnu snagu i uskladiti svoju svijest s višim planom? Razviti treće oko? Možda čak postati pravi astralni istraživač multidimenzionalnog svemira?

Iz Australije, stiže nam međunarodno poznati predavač, autor 11 knjiga i astralni putnik, učitelj ezoterije Pane „AstralWalker“ Andov, porijeklom iz Makedonije, a na nadolazećoj radionici u Zagrebu 11. 6., obradit će sve niže navedeno i teoretski i praktično:

Šesto čulo – Gledanje na daljinu – Astralna putovanja – Energija Chi – Aktivacija energetskog polja aure „Cvijet života“ – Psionika – Samoiscjeljenje – Duhovna transformacija

Instruktor: Pane “AstralWalker” Andov
Mjesto: OAZA Joyful Place, Radićeva 9, Zagreb
Cjelodnevni program: 11.06., od 9 do 17 sati

Cijena: 130 EUR po osobi
(u cijenu je uključen veganski ručak, grickalice i osvježenje)

Što je psihoenergetika?

Psihoenergetika je područje koje uključuje psihičko i biofizičko proučavanje informacijskih i energetskih potencijala živih organizama. Istražuje kompleks fenomena koji se odnose na interakciju živih organizama međusobno i s okolinom bez posredovanja pet osjetilnih organa. Učinci su izvanredni kada se ljudsko biće počne prilagođavati svojoj ‘energiji životne snage’.

Cjelodnevna RADIONICA UKLJUČUJE:

  • Uvod o tome što mi uistinu jesmo, o multidimenzionalnom svemiru i o našem mjestu u njemu. Usklađivanje s konačnom svrhom kozmičkog božanskog plana.
  • Detaljno objašnjenje o životnoj snazi ​​svemira koju neke drevne tradicije nazivaju “chi”. Usklađivanjem daha, pokreta i svjesnosti, počinjemo osjećati i razumijevati tok života i njegovukonačnuSvrhu.
  • Izravna ekstrakcija, akumulacija i distribucija snažnog iscjeliteljskog Chija/Prane u naš energetski sustav kroz posebne vrste disanja i koncentracije.
  • Tehnika progresivne meditacije za postizanje RV (Remote Viewing).*
  • Buđenje šestog čula s ESP karticama (~45 min praktična obuka).*
  • Sve što trebate znati o astralnoj projekciji, opsežni teorijski i praktični inputi(~50 minuta vođene meditacije uključeno).*
  • Izgradnja i aktiviranje energetskog polja aure kroz meditacijuCvijet života.

*Sudionici će dobiti i priručnik koji će polaznicima pomoći da otvore treće oko i razviju tzv. „drugi vid“, ostvare kontrolirano daljinsko gledanje i progresivno astralno putovanje.

Radionica će uključiti obilje korisnih savjeta i uputa koje će vam pomoći iskoristiti svoje uspavane psihoenergetske potencijale i sigurno istraživati ​​Nematerijalni svemir.

Nemoj propustiti ovu rijetku priliku i cjelodnevni progresivni program koji bi odista mogao promijeniti tvoj život!

Vidimo se uskoro!

Više o instruktoru:
https://puretranquilitypublishing.com/about-the-author/
https://www.amazon.com/Pane-Andov/e/B07RBCWHPZ%3Fref=dbs_a_mng_rwt_scns_share

Facebook event – dodatne informacije:
Psihoenergetika – Pane Andov

Kontaktiraj nas za više informacija i prijave, rezerviraj svoje mjesto!

mail: spiritual.events.croatia@gmail.com, mob: +385 99 456 5600.