Svaka natalna karta izgleda otprilike isto, nešto poput ljudi, više-manje su slični, no unutar svakog natala se kriju misterije i čuda svake osobe i njihova divnost postojanja koju tek treba otkriti. Upravo psihološka astrologija omogućuje nam da upoznamo sami sebe! Ako vas zanima odgovor na ova pitanja, ali i mnoga druga, psihološka astrologija je tu.

“Želiš li upoznati i razumijeti sebe?” 

“Želiš li otkriti svoje zaključane potencijale?” 

“Želiš li se osloboditi unutarnjih sukoba koji razdiru tvoju nutrinu i iskoristiti ih konstruktivno, postati najbolja verzija sebe?” 

Natalni horoskop je karta našeg karaktera, osobina, boli, potencijala, ali i zamki. Moze posluziti kao mapa do skrivenog blaga za nekog tko sebe ne poznaje dovoljno, a to smo često svi! jer tko ima vremena posvetit se sebi…?!

Ona je ono što nam je dano po rođenju, naši resursi koji ako ih upoznamo i razumijemo mogu dati najbolju verziju nas samih. Ono što možemo postati, ono što jesmo. Otkriva nam mogućnosti, skrivene potencijale, nejasne i neshvaćene dijelove nas, objašnjava nam energije koje nas tvore i sluze kao putokaz da se vratimo sebi! Mjestu gdje mozemo biti ono što hoćemo, sretni, zadovoljni i mirni. Kroz psihološku astrologiju otrkivamo šifriranu poruku koju smo dali sami sebi prije rođenja. Da ,tu je astrolog za vas kao svojevrsni vodič, ali Samo ju vi sami razumijete i samo ju vi sami možete upotrijebiti.

Zanima li vas zašto vam drugi stalno govore da ste sebični, a vi se čudite i šokirate kako to, zašto birate starije partnere ili opetovano ponavljate “krive”, koja je vaša profesionalna afirmacija? da, radite svoj posao da bi živjeli, ali skriva li se unutar  vas posao koji ce vam omogućiti da ne radite više ni jednog dana u vašem životu jer radite ono što volite?! Pitate li se zašto me nitko ne razumije? Pripadam li ja ovom svijetu? Zašto toliko brinem o drugima, a nitko o meni? i još mnoga druga. Odgovor ćemo pronaći u vašoj osobnoj natalnoj karti.

Svi vaši životni odabiri, partneri, ljubavnici, društevno prihvatljive stvari i vaše tajne, nesvjesno, prijatelji, obitelj, zdravlje, putovanja, brak ili djeca su stanovnici vašeg natala. Tu ih potrazite i lakšim razumjevanjem sebe samog , unutarnjih sukoba koji vas dovode do ludila, frustracija i veselja omogućite sebi, ali i drugima ljepši i kvalitetniji život. Jer podjsetimo se sutra ne postoji, jučer je prošlo, imamo samo sad i sad trebamo reći da volimo, da se ljutimo, da smo zahvalni… jedini trenutak kad živimo je upravo ovaj. Usudite se, nitko nije rekao da će biti lako ali obećajemo vrijedit će! Sretno!

Psihloška astrologija ili astropsihologija , rezultat je unakrsne oplodnje polja astrologije s dubinskom psihologijom , humanističkom psihologijom i transpersonalna psihologija . Postoji nekoliko metoda analize horoskopa u suvremenoj psihološkoj astrologiji: horoskop se može analizirati kroz arhetipove unutar astrologije (kao što je karakteristično za jungovski pristup u astrologija) ili se analize mogu ukorijeniti u psihološkim tezama i motivacijskim teorijama. Mogle bi postojati i druge astrološke metode i pristupi ukorijenjeni u psihologiji. Astrolog i psihoterapeut Glenn Perry karakterizira psihološku astrologiju kao “i teoriju osobnosti i dijagnostički alat”.

Izvor: Wikipedia

I sam tvorac moderne psihologije je rekao:

”Psihologija treba dati priznati astrologiji i prestati se ograđivati od nje jer astrologija sadrži sumu cjelokupne psihologije od antike do danas.” Carl Gustav Jung

Astrologija se često krivo interpretira jer svi volimo svakodnevni horoskop čitati no on je u prvailu samo zabava I ne moze se primjeniti generalno na svaku osobu. Ako želite razumijeti svoje potencijale,o graničenja ,razvojne obrasce I sistem vrijednosti koje smo usvojili kroz rani dom, svoga dečka ili dugoročnog partnera, profesionlne afirmacije ili slabe točke organizma uvijek ćete morati angažirati astrologa.

KONTAKT: [email protected]

i/ili poruka u inbox