Na posljednji dan punog Mjeseca u godini na nebu će se formirati aspekt Velikog križa u kardinalnim znakovima koji su odgovorni za nagle promjene. Riječ je o punom Mjesecu u Raku 27. prosinca/decembra, kada će Mjesec, Sunce i Čvorovi prošlosti i budućnosti u Ovnu i Vagi formirati dvije opozicije između sebe. U fokusu su obiteljska pitanja, nekretnine i odnosi sa ženama. Pun Mjesec uvijek donosi rasplet i jasnoću. Za sve nas pun Mjesec će donijeti moćnu energiju koja će nam pomoći u donošenju važnih odluka.

atma.hr – 52
Svemir nam je ove godine do Silvestrova odlučio svima ugoditi – na posljednji pun Mjesec u godini na nebu će se formirati aspekt Velikog križa.

Riječ je o punom Mjesecu u Raku 27. prosinca/decembra, kada će Mjesec, Sunce i Čvorovi prošlosti i budućnosti u Ovnu i Vagi formirati dvije opozicije između sebe.

U astrologiji se sličan fenomen događa između planeta i horoskopskih točaka koje padaju u znakove istog kvadra – kao što je ovaj put.

Na puni Mjesec 27. prosinca/decembra formira se Veliki križ u kardinalnim znakovima koji su odgovorni za nagle promjene i okolnosti koje padaju iz vedra neba.

S obzirom na to da će ovaj put Mjesec biti u znaku Raka, sva će se događanja odnositi na pitanja obitelji, nekretnina i odnosa sa ženama.

Osim toga, pun Mjesec uvijek je trenutak razjašnjenja situacije, kulminacije ili nekakvog raspleta, što znači da će se otkriti sve što vam nije bilo jasno.

Napominjemo da se ovaj pun Mjesec događa na 5 stupnjeva zviježđa, što znači da će najviše utjecati na osobe rođene 26., 27. i 28. lipnja/juna.

atma.hr – 52
Ako imate prijatelje s ovim datumom rođenja, onda budite uvjereni da će se najznačajnije promjene dogoditi u njihovim životima.

Za sve nas pun Mjesec će donijet moćnu energiju za donošenje odluka.

Na primjer, možete iznenada odlučiti kupiti ili prodati dom, odseliti se od roditelja ili možda čak dobiti dokumente za preseljenje i pakirati kofere u zadnjim danima 2023. godine.

Da biste shvatili što se sada u vašem životu može manifestirati, prisjetite se što je u vašem životu počelo 17. srpnja/jula – tada je bio mlad Mjesec u Raku i mogao je posaditi “sjeme” onoga što će sada niknuti.

ATMA/wday.ru