Radiestezijska analiza prostora – kako izgleda i što dobivate s njom? U ovom videu Boris Pecigoš objašnjava kakva sve štetna zračenja mogu postojati u vašem prostoru i kako izgleda analiza s viskom ili s rašljama, tj. koje ćete sve informacije u takvoj analizi dobiti.

Radiestezijska analiza prostora je nešto što bi svatko trebao napraviti za svoj stambeni, a poželjno i poslovni prostor, jer, pazite, u krevetu provodite 6-8 sati dnevno, a na radnom mjestu, ako je statično, također oko 8 sati. Ako se na tim mjestima nalazi kakvo štetno zračenje, a ima ih više vrsta, zamislite kakav učinak dugoročno izlaganje tom zračenju može imati na vaše cjelokupno psihofizičko i energetsko stanje.

Simptomi koji ukazuju da možda spavate na lošem ili štetnom mjestu:

– odbojnost prema krevetu;

– nemiran san;

– noćne more;

– buđenje između 2 i 4 sata ujutro;

– neobjašnjiv umor pri ustajanju;

– čudno grčenje u nogama ili rukama;

– jače lupanje srca pri ustajanju;

– netipična anksioznost pri ustajanju.

Detaljna radiestezijska analiza vašeg prostora (stana, kuće, poslovnog prostora ili zemljišta) otkrit će vam:

– štetna podzemna (geopatogena) zračenja od podzemnih vodenih tokova, rudnih žila, rasjeda, šupljina, kaverni, špilja i drugih geoloških pojava;

– štetna kozmička zračenja (Hartmannovi i Curryjevi čvorovi);

– štetna tehnička zračenja;

– loš položaj ležajeva i radnih stolova u odnosu na štetna zračenja;

– lošu orijentaciju ležajeva i radnih stolova u odnosu na sjever;

– negativan utjecaj kvalitete zraka u prostoru;

– negativan utjecaj zakrčenosti prostora s kramom;

– stanje energije vašeg prostora (uobičajena redovna energetska onečišćenost), uz detekciju bilo kakvih energetskih napada (eterični paraziti i astralna prisustva, uroci i crna magija);

– pozitivna zračenja i točke u prostoru.

Na temelju dobivenih rezultata, analiza će uključivati i specifične prijedloge daljnjih koraka koje biste trebali poduzeti radi izbjegavanja ili eliminacije štetnih elemenata za vaš boljitak.

Nakon izrade analize ona će vam biti izložena kroz telefonski ili video razgovor putem WhatsAppa ili Vibera. Tijekom izlaganja imat ćete priliku postaviti i dodatna pitanja vezana uz analizu, a razgovor možete snimiti za kasnije referiranje. Dobit ćete i kopiju analize tlocrta vašeg prostora s ucrtanim štetnim zračenjima i drugim elementima, s prijedlozima premještaja ležajeva i radnih stolova te s prijedlogom postavljanja radiestezijske zaštite.

Za analizu je potrebno da osigurate precizan tlocrt svakog kata vašeg prostora, najbolje u mjerilu 1:100 (1 cm = 1 m), s točno označenim sjeverom i s ucrtanim položajem ležajeva i uzglavlja, radnih stolova i drugih mjesta gdje se dugo zadržavate, poput sofa, fotelja i sl. Analizu radimo prema tlocrtu na daljinu.

Pogledajte video o radiestezijskoj analizi prostora:

Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail: boris.pecigos@gmail.com
E-mail: martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)