Osjećate li poziv svoje duše za pročišćenjem i iscjeljenjem na svim razinama, za otpuštanjem negativnih aspekata svog nižeg ega i uzvišenjem prema čistoj ljubavi?

Živimo u doba važnih i iznimno velikih promjena u Zemaljskoj i kozmičkoj energiji, kada se čovječanstvu otvara prilika izlaska iz svijesti odvojenosti i uzlazak u više dimenzije postojanja. Potrebni su nam snažni božanski alati, kao i pomoć duhovne hijerarhije, kako bismo to uspjeli ostvariti.

Magnified Healing® drevna je tehnika iscjeljivanja koju su uzašli majstori koristili eonima u višim dimenzijama, te ju prenijeli čovječanstvu prije 40 godina.

Magnified Healing® uspostavlja neprekinuti tok energije od vašeg srca do Izvora, SVEVIŠNJEG BOGA UNIVERZUMA, kroz sve duhovne centre sve do dijamanta u središtu Zemlje. Ta veza se kreće kao spirala i donosi duboko stanje milosti, pulsirajući od Izvora, postavljajući temelj procesu uzašašća.

Kod većine tehnika vibracijskog iscjeljivanja, energija se kanalizira i usmjerava kroz iscjelitelja. U Magnified Healingu praktičar stvara energiju zajedno sa SVEVIŠNJIM BOGOM UNIVERZUMA, postajući tom energijom. To je potpuno osnaženje, potpuna božanska stvaralačka svijest koju uspostavljamo.

U praksi Magnified Healinga primamo energiju iz kozmičke Svjetlosti i životne sile, koja zatim ujednačeno teče našim fizičkim i eteričkim tijelom, nadopunjujući sustave meridijana. Stvara se snažna veza s našim višim duhovnim centrima, a naši su kanali otvoreni primanju energije viših dimenzija.

Magnified Healing® otvara vrata dosizanja beskrajne prisutnosti Boga i proširenja naše svijesti da se povežemo s Njim u svakom smislu te riječi.

Od srca Vas pozivamo na radionicu Magnified Healinga, kako biste naučili koristiti ovu svetu tehniku radi iscjeljenja sebe i drugih!

Radionica 1. faze Magnified Healing®

subota 3.6.2023, od 9-19h
nedjelja 4.6.2023, od 9-19h

Zagreb
TrueSelf centar
Brkljačićeva 46

cijena radionice: 250 € (moguće je plaćanje u ratama po dogovoru)

Cijena radionice uključuje:
– originalni udžbenik na hrvatskom jeziku
– službenu diplomu koja potvrđuje Vaš status majstora/učitelja Magnified Healinga
– vegetarijansku zakusku i piće oba dana

prijave molimo najkasnije do 20.5.2023.

Nakon pohađanja radionice bit ćete službeno ovlašteni učitelj koji može samostalno organizirati i voditi radionicu Magnified Healinga bilo gdje u svijetu.

Preduvjet za ovu radionicu je poznavanje i razumijevanje osnovnih metafizičkih pojmova poput karme, čakri, duhovne hijerarhije, ljubičaste vatre, uzašašća.

Ne propustite jedinstvenu priliku da primite poduku od dvije učiteljice! Ana Kubla Ahava jedna je od 12 velikih majstora učitelja Magnified Healinga u svijetu, te predstavnica za Europu. Martina Španović je majstor učitelj Magnified Healinga, završila je ukupno 4 stupnja edukacije Magnified Healinga pohađajući radionice u Hrvatskoj i Austriji.

Informacije i prijave:
Ana Kubla +385 91 1515 521, [email protected]
ili
Martina Španović +385 95 9101 004, [email protected]

www.trueself.hr/magnified-healing-1-12
www.magnifiedhealing.com