Živimo u vremenu ubrzane evolucije i sve više postajemo svijesni naše multidimenzionalne prirode.   Naša fizička realnost je samo jedan mali raspon frekvencija koje možemo percipirati našim osjetilima.  I zamislimo da je taj raspon frekvencija jedan balon.  Živimo u vremenu kada se taj balon širi i njegova opna postaje sve tanja.  I mi sa sve većom lakoćom pristupamo širem polju frekvencija.  U tom širem polju frekvencija postoji dio nas,  često taj dio nas nazivamo naše Više Ja.  Taj dio nas je uvijek cjelovit i beskonačan je, jer postoji u polju frekvencija izvan prostora i vremena.   I taj dio nas je povezan u polju jedinstva sa svime što jeste, a isto tako je neraskidivo povezan i sa nama u fizičkom.  I kad se promatramo s tako proširenom percepcijom sebe onda smo zaista svi jedno.  Opna našeg balona fizičke realnosti svakim danom je sve tanja i tanja, i mi smo svakim danom sve više svijesni da smo puno više nego što smo mislili da jesmo.

Frekvencije Rekonektivnog iscjeljivanja upravo su dio tih bezvremenskih frekvencija izvan našeg fizičkog balona.  To su frekvencije univerzalne ljubavi i kad usmjerimo svoju pozornost prema tim frekvencijama mi se s njima počinjemo usklađivati.  Počinjemo vibrirati na tim višim vibracijama i sve ono što u nama vibrira na nižim razinama svijesti počinje da se transformiše.  I tako mi sve više postajemo cjeloviti.

Kako postajemo više cjeloviti?

Tako što nestaju strahovi, uvjerenja o tome da smo nedovoljni ovakvi kakvi jesmo, nestaju razna ograničavajuća uvjerenja koja smo stekli kako bi se prilagodili i preživjeli život u dualnosti i odvojenosti od izvora.  I kako oni nestaju ono što je cijelo vrijeme prisutno u nama, naša prava osobnost – ljubav i jedinstvo sa svima isplivavaju iz naših dubina na površinu naših života.

I mi prolazimo kroz našu metamorfozu, kao što gusjenica prirodno prolazi kroz proces metamorfoze u leptira,  tako i mi prolazimo kroz metamorfozu iz svijesti o sebi kao nedovoljnom u svijest o sebi kao savršenom.  I taj proces zna biti bolan dok god postoji strah i otpori koje strah stvara.

Rekonektivno iscjeljivanje nam pomaže da kroz ovaj proces prođemo lakše i brže, i ubrzava naš povratak u stanje cjelovitosti.

Rekonektivno iscjeljivanje se radi kao sesija jedan na jedan.  Može se uraditi u prisutnosti i može i na daljinu.  U postupku Rekonektivnog iscjeljivanja praktičar i osoba koja prima Rekonektivnog iscjeljivanje uranjaju zajedno u polje frekvencija Rekonektivnog iscjeljivanja, i tako imaju opipljivo iskustvo bivanja u polju univerzalne ljubavi i jedinstva.   I tu se proces iscijeljenja započinje i oklopi naših strahova i negativnih uvjerenja otpadaju i mi sve više sjajimo svojim pravim sjajem.

Obično se radi 3 sesije Rekonektivnog iscjeljivanja da se započne proces ubrzane osobne metamorfoze.  I uvijek ga možete ponoviti kad god osjetite da bi vam u vašem životu dobro došla pomoć da se vratite u stanje balansa i cjelovitosti.

Naša sposobnost da komuniciramo sa frekvencijama Rekonektivnog iscjeljivanja je naša prirodna sposobnost, samo ju trebamo probuditi u sebi.

Zato ako želite dublje i brže zakoračiti u svoju osobnu metamorfozu pridružite nam se na seminaru Rekonektivnog iscjeljivanja gdje se prisječamo te naše neraskidive veze sa izvorom i ubrzavamo svoju osobnu evoluciju.  I postajemo spremni da i drugima pomognemo da zakorače u tom smjeru, kao praktičari Rekonektivnog iscjeljivanja.


Evo što o seminaru Rekonektivnog iscjeljivanja kažu sudionici danas praktičari koji dijele ove frekvencije s drugima:

“Volela bih, kada bih mogla svakome preneti to uzvišeno osećanje radosti, ljubavi, prisnosti, ushićenja i sreće koje sam doživela, a isto tako prepoznala i kod drugih učesnika seminara u Zagrebu, a potom i u Beogradu. Kao da se svi odavno poznajemo i srećni smo što se ponovo vidimo posle dužeg vremenskog perioda. Možda bih tako mogla opisati slično ovim osećajima. Neverovatan osećaj ispunjenosti, široki iskreni osmesi svih prisutnih, toplina i radost, to upravo izazivaju u svima nama visoke frekvencije rekonektivne energije. Jednom rečju, osećaj da smo svi jedno. Muslim da ne postoje reči kojima se može opisati takvo osećanje, jednostavno, mora se doživeti.”

Biserka Bogdanovic Koljanin

***

“Za mene je to bilo duboko nadahnuće za kojim sam dugo tragala. Susret s ovom energijom svjetlosti i informacije bio je tako snažan da sam nakon seminara, na kojem sam prvi puta slušala o Rekonektivnom iscjeljivanju, znala da sam samo razgrnula pepeo na žaru koji je u meni tinjao. Sada kao praktičar već više od 11 godina to nastojim prenijeti drugima.”

Ljiljana Saucha

***

“Na seminar sam se odlučila jer sam nakon iskustva osobne Rekonekcije osjetila poziv postati praktičar Rekonektivnog iscijeljivanja. Promjene u sebi osjetila sam nekoliko dana prije samog seminara, osjećaj prisutnosti energija koji sam osjetila tijekom Rekonektivnog iscijeljivanja, intezivni snovi jasnog značenja, osjećaj mira. Mogu reći da mi je iskustvo seminara donijelo ne samo fizičko iscijeljenje kojem se uopće nisam nadala već je napravilo duboke i trajne promjene u načinu kako doživljavam i živim svoj život.”

Martina Filipović Tretinjak

***

“Što reći o mom iskustvu seminara? Definitivno, to je jedna sasvim druga realnost, neka puno viša dimenzija. Uzbuđenje, radoznalost, iščekivanje nečega potpuno novoga, što nikad prije nisam osjetila.

Iako sam se i prije susrela s nekim energetskim modalitetima, ovo je bilo intenzivnije nego bilo što drugo. Već pri ulasku u dvoranu osjetila sam duboki mir i podržanost, a čitav prostor je doslovno vibrirao energijom. Iako sam poznavala samo jednu osobu, osjećala sam se kao da se svi međusobno poznajemo oduvijek, svi smo bili povezani u jednu veliku cjelinu harmonije i mira. No, najviše od svega me iznenadilo kad sam izašla van i krenula kući, doslovno sam mogla vidjeti zrak. Kud god da sam pogledala, vidjela sam energiju kako vibrira. Sve je bilo svjetlije, sjajnije i nekako protočnije, moje tijelo je postalo ta energija.

Seminar Rekonektivnog iscjeljivanja je definitivno nešto što je usmjerilo moj život da se otvorim svim svojim neograničenim potencijalima.”

Nives Krivačić


Slijedeći seminar Rekonektivnog iscjeljivanja održat će se u Zagrebu 14. i 15. svibnja 2022.  Seminar se sastoji od online programa Portal  u kojemu vas osnivač Rekonekcije dr. Eric Pearl vodi kroz otkrivanje osnova Rekonektivnog iscjeljivanja. To je 8 satni program koji možete gledati u vrijeme koje vama odgovara i koji je priprema za susret uživo u Zagrebu na programu Katalist 14. i 15. svibnja 2022. gdje se uz puno praktičnog rada za stolovima za masažu mi upotpunosti savladavamo umjetnost povezivanja sa iscjeljujućim rekonektivnim frekvencijama.

Sve informacije o seminaru i prijavi na seminar možete pronaći na ovom linku:
https://www.svemirkovac.com/seminar-one-iskustvo-hr.html.

U susret seminaru Rekonektivnog iscjeljivanja u Zagrebu,  svake srijede u 20.00 možete sudjelovati na besplatnom mini serijalu Zagreb Expresso gdje govorimo o Rekonektivom iscjeljivanju, odgovaramo na vaša pitanja i dijelimo iskustva.  Zagreb Expresso možete pratiti direktno na Zoom-u (link za pristup: https://us02web.zoom.us/j/85304474245?pwd=Y1NnbXJwbkxDNWFYUGlJQVpjUXhPZz09) ili kao prijenos na YouTube kanalu

https://www.youtube.com/c/SvemirKovac.

Pogledajte snimku prvog Zagreb Expressa:  https://youtu.be/_MnOWTcQkX8

U srijedu 13. travnja 2022 specijalni gosti u Zagreb Expressu biti će dr. Eric Pearl osnivač Rekonekcije i Jillian Fleer voditeljica razvoja u Rekonekciji.

Zakažite svoju sesiju Rekonektivnog iscjeljivanja i pridružite nam se na seminaru u Zagrebu.

Na stranici Instituta za Rekonektivnog iscjeljivanje možete pronaći kontakt podatke praktičara: https://izri.eu/prakticari.html.

Ove godine seminar Rekonektivnog iscjeljivanja održava se i u Sarajevu 17-18  rujna 2022 i Ljubljani 15 -16  listopada.

Svemir Kovač
[email protected]
Mob/WhatsUp/Viber +385955884585
svemirkovac.com
uvortexusasvemirom.com
izri.eu
https://www.youtube.com/c/SvemirKovac