Pridružite nam se na RETREAT-u U TRAŽENJU NOVE BLISKOSTI Srce prirode, Seosko gospodarstvo Srakovčić 19.-21.5.2023.

Dok titraju ekrani pred nama, na poslu, u pauzama na mobitelu. Dok rješavamo svoje i tuđe izazove ili samo odmaramo na kauču pred Tv-om….

Cijelo to vrijeme skoro bez treptaja smo na vezi.

Sa kolegama na drugim monitorima, na vezi smo s prijateljicom kojoj treba lijepa riječ. Budno pratimo djecu na svakom njihovom koraku, pitamo naše drage i ukućana za njihovo zdravlje. Kroz vijesti na mrežama živo osjećamo sve patnje drugih ljudi na planetu… i poneku radost.

Sve nam to daje osjećaj da smo Bliski.naslovnaA koliko smo bliski sa sobom?

Ovaj program je osmišljena da bi se obnovila bliskost sa bićem koje sve to osjeća. Bez kojeg ništa od toga ne bi bilo moguće. Vraćajući bliskost Sebi ulazimo u svoju snagu. U svojoj Snazi smo sigurniji od svih podražaja izvana.

U suradnji s Vesnom Vučinom EFT terapeutom i Access Bars praktičarkom organizirali smo program retreat  ponovnog buđenja naše energije.

1 1

Vremena u danu koje bismo trebali posvetiti sebi imamo sve manje i zapravo živimo za vikende, što je definitivno pogrešan i dugoročno neisplativ način života, posebice kada je riječ o našem zdravlju, kako fizičkom, tako i psihičkom.

Snimka zaslona 2023 03 18 205342

Promjena sredine uvijek dobro djeluje na raspoloženje. Fizički se odmaknete od svakodnevice, posla i poznatog okruženja. Promjenom mjesta, mijenjamo energiju.

Ana Marčac

voditeljica1

Nutricionist, SCIO terapeut, Access Bars® Facilitator

Vlasnica obrta Nutriobalance u Karlovcu. Kao certificirani nutricionist, terapeut biorezonantne metode, praktičarka i facilitator Access BARS® tehnike , osmislila je vlastite programe čije korištenje omogućuje trajnu promjenu životnih navika.

U svojem radu uspješno spaja svoju ljubav i strast, spajajući ih u posebnu novu energiju u kojoj se otkrila i njena životna svrha.

Vesna Vučina

voditeljica2

Wellness terapeut, certificirani EFT i Access Bars praktičar te i digitalni poduzetnik

Dugogodišnji wellness terapeut, certificirani EFT i Access Bars praktičar te i digitalni poduzetnik (crypto industrija).

Emotional Freedom Techniques / Tehnike emocionalne slobode poznate kao tapkanje počele su se širiti zahvaljujući Gary Craig-u, njegovom tvorcu, inženjeru po struci, vječnom zaljubljeniku u poboljšanje kvalitete života.

Proizlazi iz medicine koja povezuje um i tijelo, metodom se kombinira fizička korist akupunkture sa spoznajnom koristi konvencionalne psihoterapije.

Svaki stres, anksioznost, strah, briga i nesigurnost pohranjuje se u tijelu.

Gubimo i jasnoću i fokusiranost na ono što je zaista važno, a zadovoljstvo, kreativnost, motiviranost i inspiracija izostaju iz našeg života. Umjesto da živimo punim plućima, vlastitu strast i radost, svjedočimo bolovima u tijelu, umoru, inertnosti, manjku samopouzdanja i volje za sve što se događa oko nas.

Pridružite nam se na RETREAT-u  U TRAŽENJU NOVE BLISKOSTI   Srce prirode, Seosko gospodarstvo Srakovčić  19.-21.5.2023.

Posjetite srceprirode.hr

Preuzmite info brošuru

prijavi se