Početak travnja/aprila 2024. godine obilježit će retrogradni Merkur čije će astrološke sile snažno djelovati posebno na 3 horoskopska znaka!

atma.hr – 52
Ulazak u vladavinu Ovna i početak proljetne sezone nadopunit će retrogradno gibanje Merkura. Ovo je već svima poznat astrološki fenomen koji nagovještava šum u komunikaciji, ali i druge probleme vezane uz odnose, putovanja i tehnologiju. Travanjski retrogradni Merkur donijet će impulzivni nalet energije za određene horoskopske znakove koji bi mogli djelovati suprotno od uobičajenog obrasca ponašanja.

Evo na koga će posebno snažno djelovati retrogradni Merkur od 1. do 24. travnja/aprila 2024. godine.!

1. Blizanci

Blizanci su inače horoskopski znak kojeg smatramo vrsnim komunikatorom i pokretačem intrigantnih razgovora, ali ovaj retrogradni Merkur imat će moć prenaglasiti njihovu sposobnost.

Moguć je poslovni sastanak na kojem će prisutni pogrešno shvatiti njihove namjere i smjer u kojem su mislili voditi razgovor pa će biti potrebno uložiti više truda nego u drugim okolnostima.

Ovo će teško pasti Blizancima, jer se ipak rijetko nalaze u situacijama kada moraju nekoliko puta objasniti što žele – srećom ni ovaj retrogradni Merkur neće trajati vječno!

atma.hr – 52
2. Strijelac

Ljubavni planovi mogli bi krenuti u smjeru suprotnom od zamišljenog početkom travnja/aprila za Strijelce. Retrogradni Merkur nepovoljno će utjecati na postojeći romantični odnos, ali ovo će biti samo kratkotrajna pauza koja neće prouzročiti trajnu štetu.

Jednostavno će vam biti komplicirano funkcionirati udvoje i nikako nećete moći doći na istu valnu duljinu s partnerom.

Ipak, bit ćete svjesni kako ovo nije dugotrajni problem, nego je jednostavno energija između vas sada previše impulzivna pa ćete se odmaknuti i dublje razgovore pokrenuti krajem ovoga mjeseca.

3. Ribe

Ribe će se naći u razdijeljene između onoga što imaju i onoga što žele, a u nekim trenutcima neće biti potpune svjesne u kojem bi smjeru uopće željele nastaviti situaciju u kojoj se nalaze.

Moguće je kako je ovo problem poslovnog karaktera, ali postoje naznake da je riječ i o dubljem problemu poimanja vlastitih sposobnosti i planova.

Pomalo nestabilan period tijekom travnja/aprila bit će pojačan sredinom mjeseca, a pomoći će vam razgovor s bližnjima i vođenje dnevnika zahvalnosti.

sensa.story.hr