Foto: pixabay.com

Siječanj je početak nove godine, mjesec praznika i slavlja, a evo što su zajedničke crte osoba rođenih u prvom mjesecu!

Uvijek govori dobro o drugima…
Samostalnost

“Siječanjske bebe” smatraju se starmalim, odnosno ozbiljnije su i odgovornije osobe, čak i u djetinjstvu. Kasnije u životu, osobe rođene u siječnju ističu se kao rođene vođe i preuzimaju mnogo odgovornosti, čak i kada nije direktno njihova!

To je dijelom rezultat urođenog samopouzdanja (i mrvice tvrdoglavosti), ali i činjenice da im je ponekad teško vjerovati drugima, zbog čega odgovornost za završavanje neke obaveze ili zadatka preuzimaju na sebe. Imaju visoke standarde u svakom smislu!

Kreativnost

Osobe rođene u siječnju imaju izražen smisao za humor, koji nekada skreće i u sarkazam. Odlično će vam odgovoriti čak i na najgluplje pitanje, jer vjeruju da mogu pomoći i smatraju da nije sramota ne znati nešto.

Kreativno pristupaju rješavanju problema i lukavi su, ali na pozitivan način. Pazite ih se kada im je dosadno, tada su spremni na potpuno luckaste stvari!

Ne vjeruj svemu što misliš…

Dobro raspoloženje

Brojna istraživanja pokazala su da su osobe rođene u siječnju manje podložne “prazničnoj” ili sezonskoj depresiji. I općenito, siječanjska djeca su manje nervozna, čak i kao odrasle osobe.

Kada je u pitanju zdravlje, trebali bi paziti na povišen rizik od dijabetesa tipa 2, jer su neka istraživanja pokazala da je povećan rizik u sprezi s manjkom sunčeve svjetlosti tijekom posljednjih mjeseci trudnoće, što je uobičajeno kod “zimskih” trudnoća i beba.

Ljubav

Da, osobe rođene u siječnju je svakako osjećaju i vole je pokazivati. Ali ne i pretjerano razgovarati o njoj ili o osjećajima. Ako ste u vezi s osobom rođenom u siječnju, pokazat će vam da vas voli, radije nego da o tome diskutira ili to priznaje.

Pošto siječanj obuhvaća i Jarce i Vodenjake, ovisno o datumu rođenja, možda je vaš partner malo tvrdoglav. Vodenjaci su, smatraju astrolozi, više u dodiru sa svojim osjećajima i radije o njima pričaju.

Uvijek govori dobro o drugima…
Češće su ljevoruki – ako su dječaci!

Studija sprovedena u Beču je pokazala da dječaci rođeni u studenom, prosincu i siječnju, imaju veće šanse da budu ljevoruki.

S druge strane, djevojčice rođene u tim mjesecima nemaju veće šanse da budu ljevoruke.

aura.ba

49 HEMP RUKSACI

NOVI MODELI - AKCIJA! - RUKSACI OD KONOPLJE

Kvalitetni, atraktivni i jedinstveni!

Izrazite svoj nesputani duh i ekološku svijest najkvalitetnijim HIMALAYAN 100% HEMP ruksakom, koji je baš kao i vi, nikada dosadan, nikada običan – stilski jedinstven!

Veliki izbor, obilje boja! Svaki Himalayan 100% Hemp ruksak je jedinstven, napravljen od eko konoplje, ručno rađen u Nepalu.

Konoplja je vrlo čvrsta, "diše" i upija vlagu s tijela, posjeduje antibakterijska svojstva koja nadilaze bilo koju prirodnu tkaninu. Neće uhvatiti plijesan niti zadržavati mirise! Lako se održava.

Cijena: 220 kn 199 kn - Izaberi svoj ruksak OVDJE

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.