Foto: pixabay.com

Bikovi, ako ste zauzeti, pred vama je dosta kompliciran i izazovan mjesec. Odnos s voljenom osobom će često biti promjenjiv, čas obojen strastima i emocijama, čas će zajednički momenti biti ispunjeni raspravama i tenzijom. Bit ćete dosta posvećeni poslovnom segmentu, možda baš iz razloga što prepoznajete da je pravi moment da napravite neki značajniji pokret. Iako ćete generalno gledano, imati korektne odnose sa suradnicima, od sredine mjeseca može biti manjih nesuglasica s njima. Blizanci, iako će vaši poslovni projekti doživjeti neku vrstu zastoja tijekom druge dekade ožujka/marta, krajnjim rezultatima ćete biti prilično zadovoljni. Oni koji rade sa strancima proći će najbolje, jer vas očekuje više poslovnih putovanja, koja će se pokazati kao prilično isplativa. Slobodnima se otvaraju mogućnosti za više novih poznanstava i flertovanja, ali za sada ništa od ovoga neće ići u nekom ozbiljnijem pravcu.

atma.hr – 52
Romski horoskop za ožujak/mart poručuje da će ovaj mjesec donijeti značajne promjene za svaki znak Zodijaka. Ovaj horoskop se temelji na tradicionalnom romskom horoskopu koji se fokusira na duhovnu i intuitivnu komunikaciju sa svemirskim energijama. Čitajte dalje i saznajte što vas očekuje u mjesecu ožujku/martu!

Ovan

ISTINA – BOLEST – DAR

Ljubav

Ima u vašim emotivnim relacijama mnogo toga dobrog i lijepog, ali očigledno je da ste vi i partner trenutno u periodu kada vaši odnosi dolaze s vremena na vrijeme na preispitivanje. Čini se da i vi i voljena osoba povremeno imate svoje trenutke distanciranja, povlačenja, da dolazi do nekih “padova” i statičnosti. Ono što biste mogli uraditi po ovom pitanju jest da zajedničke momente koristite za opuštanje, uživanje, ljubav, a ako ste u prilici – mnogo bi vam pomoglo kada biste krajem mjeseca otputovali makar na par dana negdje zajedno. Ako ste slobodni, može doći do neplaniranog susreta s bivšim emotivnim partnerom. Nakratko ćete se “vratiti” u prošlost i uživati u ovom kontaktu. Također, prilikom izlaska ili nekog društvenog okupljanja stoji novo poznanstvo krajem mjeseca.

Posao

Bit ćete dosta posvećeni poslovnom segmentu, možda baš iz razloga što prepoznajete da je pravi moment da napravite neki značajniji pokret. Iako ćete generalno gledano, imati korektne odnose sa suradnicima, od sredine mjeseca može biti manjih nesuglasica s njima. Od početka druge dekade, ulazite u jedan naporniji period, kada također možete ostvariti uspjeh, ali uz mnogo uloženog truda. Najisplativija je za vas treća dekada ožujka/marta, a najbolje će proći oni koji surađuju s inozemstvom.

Zdravlje

Krvne žile će biti slaba točka kod pripadnika starije generacije. Provjerite razinu kolesterola u krvi. Mlađa populacija Ovnova bi se trebala više kretati i smanjiti konzumaciju slatkiša.

atma.hr – 52
Bik

SVADBA – SREĆA – NESREĆA

Ljubav

Ako ste zauzeti, pred vama je dosta kompliciran i izazovan mjesec. Odnos s voljenom osobom će često biti promjenjiv, čas obojen strastima i emocijama, čas će zajednički momenti biti ispunjeni raspravama i tenzijom. Naročito je treća dekada mjeseca pod pritiskom pa u tom periodu pokušajte poboljšati komunikaciju s partnerom i nemojte “padati u vatru” zbog nekih njegovih nepromišljenih postupaka. Prebacivat ćete voljenoj osobi da flertuje, ali ni vi nećete biti u potpunosti “čisti” po tom pitanju… Ako ste sami, budite aktivni i društveni, jer preko izlazaka, nekih proslava – možete ostvariti zanimljive kontakte. Vrlo ste senzualni i strastveni tijekom ovog mjeseca pa nećete bježati ni od nekih neobaveznih pričica koje se itekako mogu otvoriti pred vama, naročito od početka druge dekade.

Posao

Zaista mnogo očekujete od nekih dogovora i suradnji koje su u proteklom periodu pokrenute. Smatrat ćete da su vaši partnerski poslovi stabilni, ali se nemojte previše opuštati po ovom pitanju. Naime, neke suradnje mogu doći na preispitivanje tijekom ožujka/marta, a svakako će vam period tijekom treće dekade donijeti iznenadne promjene, a u nekim slučajevima i neočekivane situacije, trzavice i lošije odnose. Mudrim odlukama i promišljenim postupcima spriječit ćete da dođe do veće štete.

Zdravlje

Povedite računa o zdravoj i pravilnoj ishrani. Kod nekih od vas stres može donijeti pad imuniteta i veću podložnost prehladama i virusima.

atma.hr – 52
Blizanci

PISMO – UDOVICA – PUTOVANJE

Ljubav

S emotivnim partnerom se potrudite da razvijete korektnu i otvorenu komunikaciju, jer će vam itekako biti potrebna, pošto će vaš odnos tijekom ožujka/marta mjeseca biti na prilično “truckavom” putu. Ovo može biti zbog manjka vašeg vremena za voljenu osobu, zbog neke preokupiranosti osobnim interesima, ali i zbog toga što će partner “uloviti” neku vašu prepisku s bivšim partnerom ili s nekim koga dugo vremena poznajete. Potrudite se da budete pošteni i prema sebi i prema drugoj strani – uložite više vremena i truda u vašu vezu i potrudite se da je ojačate, ne oslabite. Ako ste slobodni, možete ući u seksualni kontakt s nekim od bivših ljubavnika, što će realno gledano – trajati kratko, ali će vam svakako donijeti zanimljive momente i uživanje. Generalno – slobodnima se otvaraju mogućnosti za više novih poznanstava i flertovanja, ali za sada ništa od ovoga neće ići u nekom ozbiljnijem pravcu.

Posao

Iako će vaši poslovni projekti doživjeti neku vrstu zastoja tijekom druge dekade ožujka/marta, krajnjim rezultatima ćete biti prilično zadovoljni. Oni koji rade sa strancima proći će najbolje, jer vas očekuje više poslovnih putovanja, koja će se pokazati kao prilično isplativa. U suštini, pred vama je solidan mjesec, s velikom inicijativom s vaše strane, mnogobrojnim kontaktima i mogućnostima da pokrenete neke bitne priče. Novac će vam dolaziti s više strana.

Zdravlje

Kod mlađe populacije Blizanaca, bilo kakve zdravstvene tegobe će uglavnom biti prolaznog karaktera. Stariji bi trebali obratiti pažnju na kronične tegobe, ali i na pluća i bronhije.

atma.hr – 52
Rak

LOPOV – BOLEST – PISMO

Ljubav

Svakodnevna komunikacija s emotivnim partnerom neće biti onakva kakvu biste vi voljeli, jer se vidi da niste zadovoljni situacijom u odnosu. Ipak, trudit ćete se da oživite vašu vezu, što će se pokazati kao prilično velik zalogaj tijekom prve dvije dekade ožujka/marta. Moguće je da ćete se vi i voljena osoba nekako “mimoilaziti” ili nećete imati dovoljno vremena da posvetite odnosu. Tek od početka treće dekade ulazite u jednu življu fazu, kada će se pokrenuti pitanja na kojima ste do sada “kočili”. Osjetit ćete veliko olakšanje i oslobađanje od pritiska. Dragi slobodni Rakovi – tijekom prve dvije dekade mjeseca malo je vjerojatno da će netko kvalitetan za ljubav i vezu naletjeti na vas… tako da je najbolje da se u tom periodu okrenete sebi. Treća dekada mjeseca je već potpuno drugačija, vi ćete biti aktivniji, društveniji pa će i pravih prilika biti više. Ne žurite s ulaskom u vezu, dobro upoznajte potencijalnog partnera.

Posao

Dosta je nesigurnosti i neizvjesnosti u vašem poslovnom okruženju. Imate osjećaj da nemate prave informacije ili da se neke stvari i dogovori događaju van vašeg vidokruga, iza zatvorenih vrata. Nemojte sve informacije prihvaćati “zdravo za gotovo”, pogotovo tijekom prvog dijela ožujka/marta. U tom periodu nemojte pokretati ni neke nove suradnje, jer će biti nepouzdane i nesigurne. Drugi dio mjeseca već donosi mnogo kvalitetnije ponude i bolji odnos s poslovnim partnerima, ali i kolegama.

Zdravlje

Kod starijih pripadnika znaka promjenjiv imunitet i mogućnosti za češće prehlade, ali i aktiviranje kroničnih tegoba. Kod mlađih će se ovo odraziti kroz promjenljivo psihičko stanje u prvom dijelu mjeseca.

atma.hr – 52
Lav

VESELJE – DIJETE – PORUKA

Ljubav

Poslije neke vrste zastoja koji je bio evidentan tijekom veljače/februara, kod zauzetih Lavova dolazi do velikih promjena u partnerskim odnosima. Vidljivo je da pozitivna energija u vašoj vezi jača, da ste češće okrenuti jedno prema drugom i da zajednički momenti teku kroz opuštenost i uživanje. Iskoristite ovaj period da s partnerom pokrenete neka vama važna pitanja. Neki od vas će intenzivno razmišljati i o planiranju trudnoće. Ako ste slobodni, vi ćete biti baš društveni, često ćete se družiti i izlaziti pa samim tim i otvoriti nove šanse za upoznavanje interesantnih osoba. Posebno vam je zanimljiva druga dekada mjeseca, jer su tada i najjače šanse da pokrenete jedan odnos, koji će bar u početku, biti lepršav i na pomalo neobaveznim osnovama. Ipak, to ne znači da se vremenom ne može pretvoriti u pravu priču.

Posao

Veliko angažiranje i fokusiranje na poslovni segment tijekom ožujka/marta mjeseca svakako će se isplatiti Lavovima. Pred vama je zaista dobar mjesec u kojem ćete imati više šansi da izbijete u prvi plan, da ostvarite komunikaciju sa suradnicima koji su vam važni i pokrenete nove poslove. Neke promjene u poslovnom okruženju će biti vrlo aktualne od početka druge dekade, ali vi ne biste trebali biti zabrinuti za svoje pozicije. Krajem mjeseca dobivate informacije o novom radnom mjestu ili unaprjeđenju.

Zdravlje

Prati vas prilično dobra energija tijekom ovog perioda. Obratite pažnju samo da neke lakše prehlade ne prerastu u bronhitis, jer su vam pluća trenutno slabija točka.

atma.hr – 52
Djevica

SMRT – LJUBOMORA – ISTINA

Ljubav

Prema voljenoj osobi budite otvoreni i iskreni u svakom trenutku tijekom ožujka/marta mjeseca. Naime, vidi se da će se kroz vašu vezu provlačiti često ljubomora i sumnje, što je naročito naglašeno tijekom prve polovice ovog perioda. Ako niste zadovoljni odnosom s partnerom, potrudite se ovo ispraviti, nemojte “skrenuti” u neka flertovanja ili lutanja sa strane. Istina je da će za vas biti izazova, ali ih možete prebroditi i uzdići kvalitetu vašeg odnosa. Slobodni pripadnici znaka mogu ući u vezu s bivšim partnerom, koji je u ovom trenutku zauzet. Jednostavno, teško ćete odolijevati privlačnoj sili koja vas ka ovoj osobi vuče i željet ćete evocirati uspomene i ponovo pokrenuti strast koja vas je nekada spajala. Ako se sklanjate od ovakvog tipa odnosa, morat ćete sačekati treću dekadu ožujka/marta, jer ćete jedino tada moći  ostvariti neki zanimljiv kontakt koji ima budućnost.

Posao

Bit ćete jako fokusirani na poslovni segment, ali ne očekujte da će se putevi i rješenja lako otvarati pred vama. Štoviše, prva dekada ožujka/marta je prikazana kroz velika otežanja i blokade, i samo ćete upornošću i trudom uspijevati ovo nadvladati. Iako će se poteškoće u profesionalnom životu nastaviti i tijekom druge dekade, to će više ići kroz odnose u kolegijalnom okruženju i sa suradnicima, nego što će utjecati na kvalitetu posla koji obavljate. Zato je posljednja dekada mjeseca izuzetno dobra za sve ono što želite pokrenuti. Nekima od vas će se otvoriti nove poslovne mogućnosti i nova radna mjesta.

Zdravlje

Djevice će biti dosta osjetljive i krhkog zdravlja tijekom prve polovine mjeseca. Promijenite neke životne navike, više se posvetite sebi. Stariji mogu imati problema s kičmom.

atma.hr – 52
Vaga

NOVAC – UDOVICA – ČASNIK

Ljubav

Definitivno ćete najviše biti okrenuti osobnim interesima koji će se tijekom ovog mjeseca svoditi na poslovni, a naročito financijski segment. Prilično će malo vremena ostati za voljenu osobu pa nije ni čudo što ćete u jednom momentu upasti u fazu kada će se susreti prorijediti, kao i komunikacija. Teško ćete sada uspjeti održati balans između privatnog i poslovnog segmenta, ali biste mogli makar pokušati. Ako ste slobodni, najviše emotivnih prilika ide kroz poslovni segment, što nije ni čudo, s obzirom na to da tu provodite najviše vremena i u potpunosti ste okupirani istim. Doduše, pojedini pripadnici ovog znaka će tijekom druge dekade ožujka/marta obnoviti kontakt s bivšim emotivnim partnerom. Ovo će vjerojatno biti samo kratko podsjećanje na staru ljubav i teško je da će se pretvoriti ponovo u vezu.

Posao

Koliko god da se stvari u poslovnom segmentu odvijaju po nekim ustaljenim shemama, vidi se da je prisutno vaše nezadovoljstvo. Moguće je da smatrate da ste preopterećeni obavezama, a da financije ne prate ovo na pravi način ili jednostavno niste zadovoljni tempom događanja, jer ste očekivali da napredujete mnogo brže. Što god da je od ovoga, trenutno se morate prilagoditi okolnostima i sačekati moment koji je pravi za djelovanje, a za koji ne bih rekla da će se tijekom ožujka/marta otvoriti. Do tada, gradite postepeno svoje pozicije i ne odustajte od ciljeva koje ste sebi postavili.

Zdravlje

Budite odgovorni prema svom organizmu, vodite računa o prehrani, prakticirajte zdrave životne navike i sve će u zdravstvenom segmentu funkcionirati baš kako treba.

atma.hr – 52
Škorpion

PUTOVANJE – UDOVAC – PISMO

Ljubav

Neko preispitivanje u vašim emotivnim relacijama započelo je još u prethodnim mjesecima, a sada će se samo nastaviti. Vi i voljena osoba biste trebali konačno podvući crtu, ozbiljno porazgovarati i vidjeti je li moguće da svoje probleme riješite na obostrano zadovoljstvo. Moram priznati da za to postoje više nego dobre šanse tijekom ožujka/marta pa bi bilo baš fino da ih i iskoristite. Svaki problem koji sada gurnete pod tepih i zanemarite, svakako će opet doći na dnevni red u narednim mjesecima. Za slobodne Škorpione nikako da se otvore prave ljubavne šanse. Taman nešto krene kako treba pa stane. Vrlo će slična situacija biti i tijekom ovog mjeseca i ne bih rekla da ćete moći biti zadovoljni krajnjim rezultatom. Uglavnom će se sve svoditi na prolazne kontakte koji vam ne donose stabilnost i mir.

Posao

Morate se fokusirati na prioritete i na ono što vam je najbitnije u poslovnom segmentu. Ne rasipajte se na sto strana odjednom i ne započinjite nove projekte, ako stare niste priveli kraju. U odnosu s poslovnim partnerima, ali i kolegama i šefovima morat ćete biti prilagodljivi i spremni na kompromis, jer ćete jedino na taj način uspijevati održati zadovoljavajuću razinu komunikacije i odnosa. Nekima od vas otvorit će se mogućnost napredovanja, ali vjerojatno ne ono čemu se potajno nadate…

Zdravlje

Mlađi pripadnici znaka će biti solidnog zdravlja i jedino na što bi vam trebali skrenuti pažnju je potreba za kretanjem i rekreacijom. Kod starijih Škorpiona slaba točka će biti leđa…

atma.hr – 52
Strijelac

DAR – SVEĆENIK – NOVAC

Ljubav

Ako su vaše emotivne veze stabilne, tijekom ožujka/marta mjeseca će samo napredovati i evidentno je da vas dvoje možete izgraditi jednu jaku konekciju koja može trajati kroz vrijeme. Ako je pak bilo problema u odnosu s partnerom u proteklom periodu, vrijeme je da sjednete i razmislite što vam je dalje činiti. Izgleda da postoji prilično dobra šansa da se kao par oporavite pa gledajte da je iskoristite, naročito drugu i treću dekadu ožujka/marta, koje mogu donijeti renesansu u vašem odnosu. Ako ste slobodni, nove emotivne prilike idu preko poslovnog segmenta, ali i kroz izlaske, društveni život, proslave. Osoba koju upoznate od samog početka će vam “ući pod kožu” i ovo može postati lijepa i stabilna ljubavna priča. Ako ste “mladi i ludi” i nemate namjeru da se smirite još uvijek, uživat ćete u neobaveznim i lakim kontaktima.

Posao

Ožujak/mart mjesec vam nudi mogućnosti da započnete novu poslovnu fazu. Ulazite definitivno u bolji period pa se potrudite da date svoj maksimum i prilike koje vam se otvore “izgurate” do kraja. Nekima od vas slijedi unaprjeđenje, drugima ponuda boljeg radnog mjesta, što je naročito aktualno tijekom druge dekade ožujka/marta. Imat ćete podršku utjecajnih osoba i autoriteta. Neki od vas će pokrenuti i poslovne priče koje se vezuju za inozemstvo. Neusporedivo bolja financijska situacija dići će dodatno vaše samopouzdanje. Šanse za dobre zarade imate tijekom cijelog ovog perioda, ali vam je najisplativija treća dekada ožujka/marta.

Zdravlje

Stariji pripadnici znaka bi mogli da provjere krvnu sliku, naročito šećer i kolesterol. Kod mlađih osoba – definitivno je potrebno više fizičke aktivnosti.

atma.hr – 52
Jarac

NEŠTO NOVCA – VESELJE – LJUBOMORA

Ljubav

I partner i vi znate povremeno reći ono što ne mislite zaista, naročito ako se kod nekoga od vas probudi sumnja i ljubomora. Trebali biste da mjerite svoje riječi, oboje, i da se potrudite da komunikacija krene nekim drugačijim tokom. Za vas dvoje je naročito pogodna druga dekada ožujka/marta, kada ćete i vi i voljena osoba biti emotivniji, nježniji, a i strasti se između vas mogu pojačati. Usamljenim Jarcima je zaista potrebna nova emotivna priča, jer im je već dosta pokušaja i kontakata koji samo krenu dobro, ali se brzo završe i ostave vas s gorkim okusom u ustima. Možete pokušati obnoviti kontakt s bivšim emotivnim partnerom, ali teško je da će vam to donijeti stabilnost i zadovoljstvo. Neki od vas će se upustiti i u neobavezne kontakte, moguće s osobama koje su zauzete. Ako želite dati sebi pravu priliku, onda vam skrećem pažnju na drugu dekadu ožujka/marta, koja je jedino povoljna za ljubav.

Posao

Morate se prilagoditi poslovnim partnerima koji od vas u ovom periodu zahtijevaju veliku posvećenost zajedničkoj suradnji, ali i prilagodljivost, jer žele uvesti neke promjene u postojećim dogovorima. Iako generalno niste zadovoljni svojim trenutnim pozicijama, nećete žaliti truda i angažiranja da biste koliko god možete unaprijedili situaciju. Odnosi u kolegijalnom okruženju su problematični tijekom cijelog mjeseca, a posebno u trećoj dekadi. Možete čuti ogovaranja od strane onih s kojima radite, što će vas pogoditi, jer ste se trudili da uvijek budete korektni prema njima. Za novac je najpovoljnija druga dekada.

Zdravlje

Mlađim pripadnicima znaka stoje samo prolazne tegobe, dok bi starija generacija trebala obratiti više pažnje na zdravstveni segment. Problemi s probavom, ali i lumbalnim dijelom kičme.

atma.hr – 52
Vodenjak

NEŠTO NOVCA – VESELJE – DAR

Ljubav

Zauzeti Vodenjaci bi mogli tijekom prve dekade imati manjih problema u komunikaciji s voljenom osobom i to najvjerojatnije zbog okupiranosti poslovnim segmentom. Na svu sreću, sve će se završiti samo na povremenim, manjim čarkama, koje neće ni na koji način utjecati na kvalitetu vaše veze. Ostatak ovog mjeseca je više nego dobar, a neki od parova koji su duže u vezi mogli bi početi razmišljati i o ozbiljnijim koracima. Što se slobodnih tiče – možda sam početak ožujka/marta i neće biti nešto naročit na ljubavnom planu, ali zato su druga i treća dekada “dušu dale” i za provod i uživanje, ali i za nova poznanstva i flertovanje. Imat ćete više mogućnosti za početak neke jače emotivne priče, ali nisam sigurna koliko ste se sada vi spremni uozbiljiti.

Posao

Početak mjeseca vam donosi veliki broj obaveza i brz tempo događanja u poslovnom segmentu. Imat ćete malo problema da sve postignete što ste sebi zacrtali, ali trudom i upornošću uspjet ćete izaći iz ove kratkotrajne krize. Ostatak mjeseca vam donosi vidljivo bolje raspoloženje i korektne odnose s poslovnim partnerima i kolegama. Neki od vas će imati mogućnosti da promjene posao i prijeđu na bolje radno mjesto. Financijski je ožujak/mart vro isplativ po vas i ovaj veći priljev novca od očekivanog trebali biste iskoristiti da pokrijete neke obaveze koje su se nagomilale.

Zdravlje

Bit ćete u lakom energetskom padu tijekom prve polovine mjeseca, ali ovdje se situacija brzo popravlja. Ipak, stariji Vodenjaci bi mogli provjeriti krvnu sliku.

atma.hr – 52
Ribe

NESREĆA – ISTINA – PISMO

Ljubav

Prvi dio mjeseca će zauzetim Ribama donijeti izazovne situacije s voljenom osobom. Bit ćete ljubomorniji nego inače i činit će vam se da vam partner ne poklanja dovoljno pažnje, već da je ona usmjerena ka nekoj drugoj osobi. Na svu sreću, lako će biti razriješiti ovu problematiku i vi ćete se vrlo brzo uvjeriti da su vaše sumnje bile neosnovane. Kroz obostrano otvaranje i iskrenu komunikaciju doći ćete do potrebnog mira i stabilnosti. Izbjegavajte unositi nemir potenciranjem na nebitnim stvarima i ne reagirajte burno na svaku sitnicu. Ako ste slobodni, sam početak mjeseca bi mogao donijeti jedan jak emotivno – seksualni poticaj. Prodrmat će vas strast koju odavno niste osjetili i jedino što bih vam mogla preporučiti jest da ne žurite i da pustite da se ova priča polako razvija… ako imate namjeru da postane ozbiljna.

Posao

Velike promjene će nastupiti u poslovnom segmentu već tijekom prve dekade ožujka/marta, donoseći nekima od vas konačno pokretanje ka boljem radnom mjestu ili ka ostvarenju zacrtanih ciljeva. I ostatak mjeseca obećava dobre stvari po vas pa se potrudite da šanse koje se budu ukazale i realizirajte, što će biti lakše nego inače, s obzirom na to da ćete imati podršku od strane autoriteta ili utjecajnih osoba. Odnose s kolegama biste trebali poboljšati, jer će vam zatrebati njihova pomoć tijekom treće dekade mjeseca, kada će posla i obaveza biti više nego inače. U financijskom segmentu – prilično solidna situacija.

Zdravlje

Promjene vremena nepovoljno će utjecati na kronične bolesnike, a i kod mlađih Riba može dolaziti do nesanice, variranja tlaka, nervoze.

stil.kurir