Što je RTT terapija?

Brza transformacijska terapija® ili Rapid Transformational Therapy® (RTT®) je izuzetno učinkovita terapija koja kombinira najkorisnija načela hipnoze, hipnoterapije, psihoterapije, neuro-lingvističkog programiranja (NLP), kognitivno-bihevioralne terapije (CBT) i neuroznanosti. RTT® se u 30 godina postojanja pokazao kao jedna od najučinkovitijih dostupnih terapija za postizanje brzih i trajnih rezultata u svim područjima života. Ovu jedinstvenu tehniku razvila je Britanka Marisa Peer  vođena željom da u najkraćem mogućem roku trajno izliječi klijenta.

Brza transformacijska terapija® (RTT®) postiže fantastične rezultate jer koristi najmoćniji alat za iscjeljivanje – ljudski podsvjesni um. Nadilazi klasičnu hipnoterapiju i koristi napredne tehnike za postizanje brzih i trajnih rezultata. 
 
RTT jednako uspješno rješava i fizičke i psihičke probleme. U većini slučajeva dovoljna je jedna terapija da te oslobodim bolesti, viška kilograma, niskog samopoštovanja, problema sa začećem, depresije, tjeskobe, kronične boli, nesanice, strahova i fobija, financijskih i drugih problema. Mogu ti pomoći da se riješiš neželjene navike i da postigneš izvanredne rezultate u zdravlju, odnosima, poslu, umjetnosti, sportu… 
 

KAKO RADI RTT?

RTT u hipnozi radi s tvojim podsvjesnim umom. Zašto?
 
Kada radiš na promjeni bez da si prethodno očistio određena podsvjesna vjerovanja vezana uz problem potrebno je uložiti puno truda, a rezultat je neizvjestan jer podsvjesni um uvijek nastoji uskladiti životne okolnosti s podsvjesnim vjerovanjima. Često emocije pobjeđuju svjesni napor i s vremenom primijetiš kako se vraćaš starim obrascima i starim problemima. 
 
U hipnozi, kada se svjesni um umiri, možemo pronaći skrivene obrasce ili uvjerenja koja se nalazi u tvojoj podsvijesti, a koja su tijesno povezana s tvojim problemom. Tada možemo ukloniti mentalni i emocionalni uzrok problema i nadograditi tvoja vjerovanja, tako da se osjećaš osnaženo i slobodno i tada nastupa trajna promjena jer tvoj podsvjesni um usklađuje tvoje životne okolnosti s novim uvjerenjima.
 

ŠTO JE HIPNOZA I HIPNOTERAPIJA?

Hipnotički trans je potpuno prirodno stanje unutarnjeg fokusa. Slično je meditativnom stanju u kojem se nalaziš kada si potpuno zaokupljen gledanjem filma. U hipnozi si toliko zaokupljen da te više ništa ne brine. Ovo povišeno stanje fokusa nam omogućuje da zaobiđemo kritički, brbljavi um i pristupimo vjerovanjima formiranim prije mnogo godina koja, iako skrivena tvom svjesnom umu, i dalje snažno djeluju na tvoj život. U takvom stanju povišene koncentracije tvoja podsvijest je otvorena za nove sugestije koje lako, kroz ponavljanje, postaju tvoja nova uvjerenja i u tvom životu kreiraju nove okolnosti. 
 

ZAŠTO KORISTITI RTT?

RTT je dizajniran da pruži brzo rješenje problema i trajne rezultate. RTT koristi jezik koji budi tvoju maštu i potiče tvoj um na djelovanje. U jednoj terapiji oslobodit ću te emocionalnog i mentalnog uzroka problema i potaknuti tvoj um da za tebe kreira nove životne okolnosti.
 
U sklopu terapije dobivaš audio snimku hipnoze koju radim samo za tebe. Svakodnevno slušanje te snimke djeluje tako da se u tvom mozgu stvaraju nove neuronske veze i ti polako, ali sigurno počinješ drugačije razmišljati i postupati. Nove neuronske veze i nove navike razmišljanja i djelovanja su garancija da problem nestaje i da se više nikada neće vratiti.
 
RTT je potpuno bezopasna, bezbolna i super ugodna terapija i omogućuje ti da se brzo i bez napora oslobodiš bilo kojeg problema. Nema negativnih nuspojava i u prosjeku traje samo 90 minuta.
 
RTT terapiju jednako uspješno radim u živo i online. Ako me ne možeš posjetiti u Zagrebu terapiju možemo napraviti online.

Želiš li se riješiti pušenja?

Prijavi se na grupnu RTT terapiju i oslobodi se najsmrtonosnije bolesti novijeg doba.

Informacije i rezervacije na 099/8383-514 ili na [email protected].