Želite li i Vi upoznati tehniku Samoozdravljenja? Pozivamo Vas na seminar Samoozdravljenja utorak 20.2.2024. s početkom u 18h SVITEH – CENTAR, Molatska ulica 13, Zadar

Molimo sve zainteresirane da se prethodno prijave SMS-om na 095/504-5284 ili e-mail [email protected] kako bismo osigurali mjesto na seminaru.

samoozdravljenjeKratki opis seminara: Krajem 2009. izašla je prva od četiri knjige hrvatskog autora Kristijana Kolege pod naslovom “Samoozdravljenje – praktična primjena samoiscijeljenja” koju će autor predstaviti kroz ovaj seminar.

Kristijan Kolega detaljno će opisati tehniku vladanja umom i kemijskim promjenama u tijelu u svrhu iscijeljena bilo kakvih bolesti i poremećaja. Znanje koje će biti predstavljeno na seminaru, na vrlo jednostavan način objašnjava koji je korijenski uzrok svih naših problema, bilo da su zdravstvene, financijske ili neke druge prirode. Pravilnim usvajanjem znanja i primjenom istog, svatko od nas sposoban je izliječiti bilo kakav problem u životu i osigurati trajnu sreću bez obzira na vanjske okolnosti ovog prolaznog svijeta.

Tehnikom samoozdravljenja vrlo se lako uklanjaju traume iz prošlosti, fobije, nesigurnosti, strahovi, bolovi u tijelu, razni poremećaji i osjetljivosti unutar našeg tijela i uma.

Ovo je prvi nivo seminara gdje se predstavlja korijenski uzrok bolesti. Na drugom nivou (ukoliko bude zainteresiranih), demonstrirati ćemo praktični dio tehnike samoozdravljenja na dobrovoljcima.

Na kraju predavanja bit će prilike za pitanja i odgovore. Sve četiri knjige biti će dostupne na seminaru.

Veselimo se Vašem dolasku!

ULAZ JE SLOBODAN, A DOBROVOLJNE PRILOGE ZA PREDAVAČA MOŽETE OSTAVITI NA KRAJU SEMINARA PO PRINCPU VAŠE INTUICIJE

Lokacija seminara: SVITEH – CENTAR, Molatska ul. 13, Zadar (100m ispod nogometnog stadiona Stanovi)

Za buduće seminare i radionice, molimo Vas posjetite www.samoozdravljenje.com