Srijeda 14.12.2022., 19-22h, Zg (blizina Cibone)

Mogućnost online sudjelovanja!!

Tri sata samo za tebe
Tri sata užitka
Tri sata poniranja
Tri sata otpuštanja…

Draga dušo!

Pozivam te na jedinstvenu EKSKLUZIVNU priliku da iskusiš ovaj ples (&CACAO, ČITAJ DO KRAJA!!) koji je još dosta nov i endemičan u Hrvatskoj. Imala sam ga čast završiti u Sloveniji radeći s internacionalnim učiteljicama i jedina sam certificirana Shakti dance učiteljica u RH.

Shakti [email protected] je Yoga plesa, predivna sinergija Kundalini yoge i plesa. Osnovala ga je Sara Avtar 90-tih godina nakon 20 g. bavljenja različitim tehnikama plesa i yoge.

Shakti [email protected] kombinira dah, fluidan pokret i um, širenje i spajanje svijesti s beskonačnim bićem koje jesi. To je splet harmoničnih pokreta u simbiozi daha uz pozadinsku podršku prekrasne glazbe.

Shakti je ženski univerzalni stvaralački princip koji pobuđuje našu kreativnost, inspirira nas i omogućuje da uživamo u punoći sebe, života…

Ovaj ples je jedinstvena i skladna mješavina asana (yoga postura), ritmičkog disanja, plesnih vježbi, slobodnog plesa, opuštanja, meditacije u tišini i meditacije u pokretu mantre (celestijalna komunikacija).

Njeguje slobodni, organski i kreativni izraz tvog unutarnjeg bića, masira i oslobađa tijelo i um od zastoja i blokada, otpušta stres, te nadahnjuje da uronimo u bujnu prirodu svog postojanja i svega što jesmo.

Priušti si nešto novo i posebno, uroni dublje u svoje tijelo, u cijelo svoje biće i duboko se opusti…

I za žene i za muškarce! Za yogije i plesače! I za SVE ostale…

A sad malo o drugom magičnom daru ove radionice: CEREMONIJA CACAA.

Ceremonijalni cacao je jedan od najomiljenijih dnevnih rituala koji mi pomaže da nahranim svoje fizičko i energetsko tijelo, te da otvorim srce i tok svoje kreativnosti..

Uživanje u ceremonijalnom cacau može pomoći da se povežete sa svojim srcem i budete blagi vodič kroz transformacijske promjene svijesti.

Ostalo ćete saznati na samoj ceremoniji…!

I SAD ONO NAJFAMOZNIJE!

Draga učenica Tea je počela uvoziti prefini ceremonijalni cacao i zahvaljujući njoj, on će se uskoro naći na policama DM-a!!!!

I pogodi što?!

Tea nas ČASTI ovom ceremonijom!!!

Daje nam nevjerovatnu prekrasnu priliku da kušamo ovaj sveti napitak!

Stoga se prijavi što prije za sudjelovanje i plati samo Shakti dance radionicu u blagdanskoj presimboličnoj cijeni od 166 kn.

Obavezne prijave do srijede u podne na: [email protected].

Vodi: Gloria Zacskai (Jagdeesh Kaur)

certificirana učiteljica Kundalini yoge, Shakti dancea, te holistički terapeut (zvukoterapija, kristaloterapija, ušna akupunktura, reiki) u ANIMA MUNDI holističko-duhovnom centru u Daruvar

jagdeesh kaur