CACAO CEREMONIJA&SHAKTI DANCE U ZADRU
SUBOTA, 29. TRAVNJA 2023. U 19:00 – 22:00

Dragi Zadrani, s velikim veseljem najavljujem cacao ceremoniju i Shakti dance@ u samom srcu vašega divnog grada!

Cacao je biljka vrlo cijenjena u mnogim drevnim kulturama. Do danas, mnoge kulture još uvijek koriste cacao na ceremonijalan način, a u novije vrijeme, ovo sveto znanje i praksa su preneseni u zapadni svijet, posebno u holističkim, duhovnim i wellness zajednicama.

Ceremonija cacaa je prekrasna prilika za povezivanje sa samim sobom na dubljoj razini, kao i s onima koji s vama dijele putovanje ceremonije.

Potentan trenutak za novu jasnoću, duboke uvide i nove namjere; ulazak u stanje lagane euforije, transformacijske promjene svijesti i introspekcije…

Rasplamsava kreativnost i inspiraciju, priliku za duboko iscjeljenje, povezivanje sa svojim srcem i ljubav prema sebi.

Cacao otvara srce poput cvijeta, podiže nam energiju i nježno stimulira na kreativni izričaj.. To može biti u obliku pjevanja, pisanja, slikanja, viizualizacija, meditacije… Mi ćemo taj ljubavni val iskoristiti za sinergiju svega toga kroz Shakti dance!

SHAKTI DANCE@-Yoga plesa

Ova tehnika je predivna kombinacija Kundalini yoge i plesa. Spaja dah, fluidan pokret i um, širenje i spajanje svijesti s beskonačnim bićem koje jesi. To je splet harmoničnih pokreta u simbiozi daha uz pozadinsku podršku prekrasne glazbe.

Shakti je ženski univerzalni stvaralački princip koji pobuđuje našu kreativnost, inspirira nas i omogućuje da uživamo u punoći sebe, života…

Ovaj ples je jedinstvena i skladna mješavina asana (yoga postura), ritmičkog disanja, plesnih vježbi, slobodnog plesa, opuštanja, meditacije u tišini i meditacije u pokretu mantre (celestijalna komunikacija).

Njeguje slobodni, organski i kreativni izraz tvog unutarnjeg bića, masira i oslobađa tijelo i um od zastoja i blokada, otpušta stres, te nadahnjuje da uronimo u bujnu prirodu svog postojanja i svega što jesmo.

Priuštite si nešto novo i posebno, uronite dublje u svoje tijelo, u cijelo svoje biće i duboko se opustite…

Cijena: 35 eura
Obavezna nepovratna akontacija od 20 eura.

Vodi: Gloria Zacskai (Jagdeesh Kaur), certificirana učiteljica Kundalini yoge i Shakti dancea@ (jedina u RH :)), vlasnica holističkog centra ANIMA MUNDI u Daruvaru
Prijave i više informacija na:
[email protected]