Shakti dance “U HRAMU VENERE”, plesno-ritualna radionica
3.2.., 17-20h
Sinjska ulica 5, Yoga room, Split

Pozivam te na jedinstvenu priliku da iskusiš ovu čaroliku plesno-yogijsku praksu koja je još dosta nova i endemična u Hrvatskoj.

🌷 Shakti dance@ je Yoga plesa, predivna sinergija Kundalini yoge i plesa. Osnovala ga je Sara Avtar 90-tih godina nakon 20 g. bavljenja različitim tehnikama plesa i yoge.

🌷 Shakti dance@ kombinira dah, fluidan pokret i um, širenje i spajanje svijesti s beskonačnim bićem koje jesi. To je splet harmoničnih pokreta u simbiozi daha uz pozadinsku podršku prekrasne glazbe.

🌷 Shakti je ženski univerzalni stvaralački princip koji pobuđuje našu kreativnost, inspirira nas i omogućuje da uživamo u punoći sebe, života…

🌷 Ovaj ples je jedinstvena i skladna mješavina asana (yoga postura), ritmičkog disanja, plesnih vježbi, slobodnog plesa, opuštanja, meditacije u tišini i meditacije u pokretu mantre (celestijalna komunikacija).

🌷 Njeguje slobodni, organski i kreativni izraz tvog unutarnjeg bića, masira i oslobađa tijelo i um od zastoja i blokada, otpušta stres, te nadahnjuje da uronimo u bujnu prirodu svog postojanja i svega što jesmo.

Priušti si nešto novo i posebno, uroni dublje u svoje tijelo, u cijelo svoje biće i duboko se opusti…

Vodi: Gloria Zacskai
Kotizacija: 35 eura
Akontacija od 20 eura
Prijave i uplate do 30.1. na: [email protected]