Otkrij snagu svog glasa i ponovno se poveži sa sobom na našoj radionici blizu Zagreba! Pridruži nam se od 22. do 24.3.2024, na imanju ETI Vinkovec na intimnom putovanju otkrivanja svojih mogućnosti kroz glas, dah i tijelo.

Što je VOZ LIBRE (SLOBODNI GLAS)?

VOZ LIBRE je prostor u kojem povezujemo glas i samoizražavanje. Pod vodstvom španjolske pjevačice Sandre Sangiao, istražujemo bit svoje individualnosti kroz rad na glasu, tehnikama disanja i osvještavanju svog tijela kao instrumenta. Važna 4 elementa koje pritom uzimamo u obzir su um, tijelo, disanje te zvuk.
Broj sudionika ograničen je na 8, što jamči osobni pristup svakom sudioniku i duboko povezivanje s grupom. Intimno ozračje u kojem se lakše uspostavlja povjerenje, omogućava svakom sudioniku da se potpuno prepusti istraživanju.

Cijena i rezervacija mjesta:
Cijena u iznosu od 370 eura uključuje trodnevnu radionicu, hranu i smještaj. Osiguraj svoje mjesto uplatom predujma od 90 eura. Predujam se vraća u slučaju spriječenosti i ako na tvoje mjesto dođe druga osoba.
Ukrcaj se s nama na ovo transformacijsko putovanje i ponovno otkrij ono autentično u sebi – svoj SLOBODNI GLAS.

Piši nam za više informacija ili odmah rezerviraj svoje mjesto! ✨
Kontakt[email protected]

O voditeljici: Sandra Sangiao je španjolska glazbenica, pjevačica, skladateljica i edukatorica. Jedan od njezinih značajnih projekata je Barcelona Gipsy balKan Orchestra s kojim je postigla međunarodnu prepoznatljivost kao glavna pjevačica, nastupajući u više od tridesetak zemalja Europe, u Sjedinjenim Američkim Državama te u Kanadi. Osim što su nekoliko puta bili i u Hrvatskoj, nastupali su na mjestima kao što su Porgy&Bess (Beč), Teatro Parenti (Milano), CRR Concert Hall (Istanbul), La bellevillois (Pariz), Palau de la Música i l’Auditori (Barcelona) te na festivalima poput La Fira Mediterrània de Manresa, Međunarodni gipsy festival (Tilburg), Imago Jazz Festival (Slovenija) i Tres Culturas (Frigiliana).

Nakon izlaska iz grupe, 2019. godine, Sandra se posvećuje samostalnim glazbenim projektima i edukaciji iz čega je proizašla i radionica Voz libre. Snimila je i svoj prvi samostalni album koji izlazi ovih dana.

Više o njezinom radu pogledaj i poslušaj na:
https://www.sandrasangiao.com/
https://www.instagram.com/sandra.sangiao
https://www.facebook.com/sandrasangiao7
https://www.youtube.com/c/SangiaoSchirosa