Kod energetskih tehnika, poput Reikija, nekome tko tek čuje za njih ili ih prvi put isproba, a da zapravo nije ništa posebno osjetio tijekom tretmana, često se javlja sumnja u djelovanje toga i postavlja se pitanje osjeti li se toplina koja se možda i samo umišlja ili je to čak normalna tjelesna toplina.

Kad sam se iz znatiželje inicirao u prvi stupanj Reikija tamo još davne 2002. godine i sam sam zapravo bio skeptičan. Vježbao sam Reiki redovito, ali potpuno sam se uvjerio u njegovo djelovanje tek mjesecima nakon inicijacije.

Prvo sam uočio da se nešto doista zbiva na energetskoj razini kada sam primijetio da se moje mačke meškolje kada im pustim Reiki, kao da nude dio tijela gdje im najviše godi energija, a kad im bude dosta samo se odmaknu. No, mačke to i inače znaju raditi pa sam i dalje bio sumnjičav.

No, tek kad sam počeo raditi Reiki na biljkama tada sam konačno postao siguran u njegovo djelovanje. Biljke su hladne, a ja sam osjećao vrućinu u dlanovima prilikom tretiranja. Osim toga, biljke su ubrzo postale nekako zdravije i bujnije. To mi je bio konačni dokaz da Reiki doista djeluje jer biljke nikako nisu mogle biti podložne autosugestiji ili placebo efektu.

Kad sam se kasnije inicirao u drugi stupanj Reikija i počeo raditi na daljinu pa tijekom tretmana spontano primao slike i informacije koje su mi primatelji kasnije, nakon tretmana potvrdili, tada sam znao da je ovo čudesna tehnika.

Tijekom godina doživio sam brojna zanimljiva, neobična i čak čudesna iskustva s Reikijem.

Ovime sam htio reći da je u redu ako ste i vi skeptični! Ne valja slijepo vjerovati u sve što se nudi, već iskusiti i sam se uvjeriti. Ovo je bio moj put. Možda i vi imate zanimljivih iskustva s Reikijem (bilo da ste sami reikisti ili pak samo primatelji tretmana) ili s nekom drugom energetskom tehnikom?

Isprobajte sami besplatan Reiki tretman putem ove naše video meditacije:

Boris Pecigoš

Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:

 
Kontakt
E-mail: [email protected]
E-mail: [email protected]
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)