Slijedite svoj san! Uživajte u životu, prkosite problemima svojom pozitivom i radite ono što Vas veseli, ono o čemu sanjate. Ako je ono o čemu sanjate čisto i iskreno, ako dolazi direktno iz srca i osjećate da ste rođeni da ostvarite taj san, onda je taj san put kojim morate krenuti. Nikad nemojte odustati ni skrenuti s tog puta. Vjerojatno ćete na tom putu vidjeti lažne putokaze koji vas vode na krive puteve, možda ćete i krivo skrenuti, ali nema veze. Uvijek se možete vratiti na pravi put i zato ne odustajte.

atma.hr – 78
Putujte polako, nema žurbe, prečice do ostvarenja Vašeg sna ionako ne postoje.

Bit će padova i ponovnih padova, ali ne dajte se zavarati i nemojte odustati. Ti padovi su Vaše lekcije iz kojih ćete puno toga naučiti. Nemojte se ljutiti, mrziti ni zamjerati. Budite izvor ljubavi i hrabro koračajte na svom putu. Ovaj život je samo Vaš i Vi odlučujete.

Slijedite svoj san bez obzira što možda nećete uvijek naići na razumijevanje. I za kraj zapamtite samo jedno, pozitivan stav je jako bitan.

Onako iz srca, iskreno… (K.B.Š)

https://onakoizsrcaiskrenoblog.wordpress.com

https://www.instagram.com/onako_iz_srca_iskreno/

https://www.facebook.com/onakoizsrca.iskreno.5

66 SVJETLOST JEZGRA ISCJELJENJA

B. A. Brennan: SVJETLOST JEZGRA ISCJELJENJA

svjetlost jezgra iscjeljenja

Moj iscjeliteljski put i napredni koncepti iscjeljivanja

Barbara Ann Brennan jedna je od najutjecajnijih iscjelitelja i duhovnih učitelja 21. stoljeća. Svojevremeno fizičarka u NASA-i, Barbara je stekla diplomu iz filozofije i teologije, kao i iz fizike.

U knjizi otkrijte prirodu stvaralačkog procesa u odnosu na sustav ljudske energetske svijest, na koji način sami stvaramo blokade u energetskom polju; kako izgledaju blokade i kako uzrokuju poremećaje u našem životu; proces uklanjanja blokada i oslobađanja našeg stvaralačkog potencijala, kako razviti i upotrebljavati visokoosjetilnu percepciju i njena ulogu u uklanjanju blokada u našem energetskom polju, priroda svijeta stvarnosti četvrte razine i njegova ključnu ulogu u stvaralačkom procesu, povezanost svijeta četvrte razine s iscjeljivanjem odnosa i neraskidivih veza koje su osnova tih odnosa.