Ništa od mračnih planova se neće ostvariti, svemu tome ružnom dolazi kraj i upravo zato sada izlazi na površinu. Snage svjetla igraju zajedno u našu korist. Mirno i bez straha trebamo ići ususret promjenama.

atma.hr – 78
Sve te loše vijesti koje sada čujete i vidite, nisu ništa novo. To su stare vijesti, ali ih tek sada otkrivamo. Ništa od mračnih planova se NEĆE ostvariti, nemojte biti u strahu. Svemu tome ružnom dolazi kraj i upravo zato sada izlazi na površinu.

Važno je informirati se u kakvom smo svijetu živjeli, suočiti se s neugodnim, mračnim istinama koje su dio naše ljudske prošlosti i sadašnjosti, ali još je važnije informirati se o svim dobrim događajima i utjecajima koji će promijeniti našu budućnost i uslijed kojih se život na Zemlji neminovno mijenja na bolje. Jer, izgleda da se sve posložilo – “i nebo i zemlja”, u tom nastojanju.

Vojne operacije i geopolitičke promjene, galaktički/planetarni utjecaji, spiritualno/energetsko čišćenje, aktivacija individualnog i kolektivnog buđenja. Snage svjetla igraju zajedno u našu korist.

A mi, što bi mi trebali raditi u svemu tome? Pa ne znam, vjerojatno je najbolje raditi onako kako nam dolazi iznutra?

Možda želimo samo mirovati, vjerovati da je sve u Božjim rukama, biti sretni i mirni u svojim obiteljima, uživati u prirodi, svom životu. I to je lijepo.

atma.hr – 39

Ili možda osjećamo snažnu potrebu znati što se sve događa i saznati istinu o svijetu u kojem živimo. Sve je lakše doći do informacija preko interneta, možemo pronaći puno istraživanja, članaka, videa, intervjua, filmova, ali ne zaboravimo knjige.

Što više saznajemo, to lakše slažemo kockice i dolazimo do vlastitih zaključaka. Na internetu treba dobro filtrirati sadržaj, jer ima svega.

Ili možda osjećamo da smo aktivirani/pozvani i dobivamo impulse da nešto poduzmemo. Da podijelimo informacije, ohrabrimo ljude u svojoj blizini. Ili nas vuče da izađemo na mirne prosvjede koji se svaki vikend organiziraju u svakom gradu i tako iskoristimo svoje građansko pravo da pokažemo nezadovoljstvo s čime god smo nezadovoljni.

Što god radili, samo mirno i bez straha ususret promjenama. Imajte na umu da imamo pravo odlučivanja o svom životu, tijelu, zdravlju. Dižite svoju vibraciju, budite na vibraciji ljubavi.

Mračne sile se hrane našim strahom, a ljubav ih čini nemoćnima. Na taj način svatko od nas pridonosi pozitivnim promjenama.

Anita Šupe

atma.hr – 78