Foto: pixabay.com

Dragi empatu, sa srcem velikim poput ovog neba, pročitao si naslov. Želim ti reći da si predivan u svoj osjećajnosti svojoj. Divno je gledati srcem. Ne zaboravi to.

U redu je misliti na sebe. Iako možda ne funkcioniraš tako i uvijek su ti osjećanja drugih na prvom mjestu, razumijem ja to, ipak ti bi se prvo trebao pobrinuti za sebe.

atma.hr – 52
Razumijem da želiš pomoći drugome, ponekad i po cijenu sebe, no ono što naučih na svojoj koži je da to  i ne ide baš tako. Trebalo bi prvo pomoći sebi. Kada kažem pomoći, mislim na djelovanje iz ljubavi prema sebi. Spašavaj prvo sebe.

Trudi se biti čistog i poniznog srca. Prihvati sebe i razumi svoje emocije, uvijek prvo sebe.
Ne misli da si sebičan ako ne možeš pomoći svakom. Sebičnije je nekome nametati spasenje.
Ne po cijenu vlastitog života. 

Kada je tebi dobro i kada su ti radost, iskrenost i ljubav u srcu, ti automatski pomažeš. Blagi i plahi dodir tvog srca ljubavi i razumijevanja će dotaknuti i druge. I ne veži se za emocije njihove, osvijesti da one nisu tvoje, iako ih proživljavaš na taj način.

atma.hr – 52
Promatraj samo, uvijek i u svemu i kroz sve.

Hvala ti na tvom empatičnom srcu. Budi dobar prema sebi. Voli se. Uvijek. To je sve što bi trebao, ostalo će doći. Sigurna sam.

Znaj da je i tvoja sreća važna. Ne zaboravi to.

Voli te tvoja Marina

Marina Knüsel, https://www.facebook.com/groups/658367227966079

72 PRVA POMOĆ ZA EMOCIJE

banner za knjige prva pomoc za emocije

atma.hr – 52
Prethodna objavaTijelo se mora čistiti od toksina – EVO kako kod kuće očistiti organizam u 7 dana!
Slijedeća objavaOve dnevne radnje omogućuju ubrzanu manifestaciju želja!
Avatar photo
Poštovanje, moje ime je Marina. Oduvijek mi je bila želja unijeti više ljubavi, mira i razumijevanja u sve nas jer smatram da je to ono čega na ovom svijetu fali. Voljela bih to učiniti vlastitim primjerom i samim postojanjem svojim. I eto tako, ja volim i postojim. Inače već dugi niz godina radim na sebi i ulažem u sebe, u duhovnosti se osjećam doma. Čitanje i pisanje su mi uz rad na sebi najdraže aktivnosti. Certificirani sam Thetahealing® praktičar. Bavim se energetskim iscjeljivanjima i radom s ljudima kroz tretmane. Rad na sebi mi je puno pomogao, kako u osobnom tako i u duhovnom razvoju. Smatram da smo svi ovdje kako bismo se vratili u prvobitno, ljubav. Upravo iz razloga jer jako malo ljudi voli sebe, voljela bih im prenijeti ono što je mene iskustvo naučilo kako bi živjeli svoj život najbolje što mogu i bili bolji prema sebi, a samim tim i prema drugima. Ako netko u sebi osjeti poziv i želi radi na sebi i sa mnom, neka se slobodno javi za individualni tretman.