Foto: pixabay.com

Dok poduzimate inspirativne korake za podizanje vibracije, važno je biti strpljiv i ljubazan prema sebi. Sljedeće se ne dijeli kao popis ′′obveza “, već kao spretan vodič na osobnom putu evolucije.

atma.hr – 78
Ako želite povećati vibraciju, potrebno je prevladati svoje misli, ali u slagalici postoje i važniji dijelovi. Pokazat ću vam kako se prilagoditi višim vibracijama kako biste mogli biti promjena koju želite vidjeti u svijetu, ali prvo vas želim podsjetiti da niste vozač trkaćih automobila, zato ne očekujte da idete od nule do devedeset u pet sekundi.

Dok poduzimate inspirativne korake za podizanje vibracije, važno je biti strpljiv i ljubazan prema sebi. Sljedeće se ne dijeli kao popis ′′obveza “, već kao spretan vodič na osobnom putu evolucije.

Prevladajte svoja uvjerenja

Budući da su uvjerenja uvjetovane misli, svako vjerovanje ima odgovarajuću vibraciju. To znači da možete podići svoju vibraciju oslobađajući osjećaje, poput viđenja i bespomoćnosti, te prihvaćanje osnaživanja uvjerenja.

Što više vjeruješ u svoju sposobnost svjesnog stvaranja i što više vjeruješ da te Univerzum bezuvjetno podržava, više će ti vibracije rasti. Važno je vježbati vjerujući da će vas odvesti tamo gdje želite ići.

atma.hr – 75
Prepoznajte svoju vrijednost

Dok vraćate svoju vrijednost i prestanete tražiti od vanjskog svijeta da pokažete da ste vrijedni, vaše vibracije će se prirodno povećati i otkrit ćete da je vaša vrijednost zagarantirana i osnovna.

Ne samo da ne morate učiniti ništa da biste dokazali svoju vrijednost, pokušavajući to dokazati, štiti vas od toga – jer ne možete dokazati ono što jeste. Dok sunce izlazi i zrak slobodno diše, vaša prava vrijednost ne može biti uklonjena, bez obzira što radili ili ne radili.

Ispunite vlastite emocionalne potrebe

Kad se prestanete žrtvovati ili kompromitirati kako biste zadovoljili vaše emocionalne potrebe, vaše vibracije će se prirodno povećati.

Ispunite vlastite emocionalne potrebe: cijenite sebe, prihvatite sebe, prepoznajte sebe, slušajte sebe. Dajte sebi potpuno odobrenje da živite svoj život kao da ga zaista želite živjeti!

atma.hr – 78
Preuzmite odgovornost

Da biste promijenili mišljenje, morate preuzeti punu odgovornost za svoj život i svako iskustvo u njemu. Ovo znači da vam se ne događa, ali sve je odraz vas ili dodatak vama.

Sve dok krivite svijet za svoje nevolje, nemoćni ste stvarati i držati vibracije niske. Umjesto toga, kako svjesno sve više preuzimate odgovornost za svoj život, vaše vibracije će se prirodno povećavati.

Prestanite reagirati

Kad god negativno reagirate na realnost, bilo da je osoba, mjesto ili iskustvo, smanjujete svoju vibraciju tako da odgovara onome na koga reagirate.

Trik je u tome da prestanete uzimati stvari osobno – i odbacite svoju verziju priče koja vas je natjerala da reagirate. To je samo priča i nijedna priča nije istinita ako je ne postignemo.

Ne hvataj prljavu krpu

Samo zato što vam netko baca prljavu krpu ne znači da je morate uhvatiti – krpa vjerojatno sadrži nisku vibracijsku energiju.

Niste ovdje da biste bili spužva s negativnom energijom . Ako ćete biti odgovorni za svoju vibraciju, ne možete priuštiti da se bavite negativnom energijom drugih ljudi.

Naučite ljepotu

Ti si prekrasno biće koje je u procesu spoznaje sebe, a većinu vremena ne-evolucija je proces smrti i ponovnog rođenja – smrt onoga što nisi i preporod onoga što zaista jesi.

To znači da morate otpustiti ono što vam više ne služi i podržati vaše najviše ja, što je divan dragulj Duha Svetoga. Nema se što izgubiti, a sve možete dobiti.

atma.hr – 75
Odbacite dramu

Mnogi od nas su ovisni o drami, a to ni ne znaju. Da, zabavno je sudjelovati i ogovarati u drami, ali ne vrijedi troška vaše vibracije.

Drama zahtijeva niske vibracije misli, emocija i uvjerenja koja djeluju u dramatizaciji.

Koga briga tko je kome što učinio?

Jednostavno ne vrijedi – oprosti, zaboravi, nastavi dalje.

Nenad Maksimović

Pleme Galaktičke federacije i Događaj

117 BUĐENJE U 5D

banner za knjige BUDJENJE U 5D