atma.hr – 52
Sreća je stanje ravnoteže sa svojim pravim ja, svojom biti, s Izvorom. Prilikom osjećanja sreće trebali bismo biti svjesni ove činjenice i pozorno održavati, pamtiti, jačati tu vibraciju. Kada smo u ravnoteži, sinkronicitetu sa svime što postoji onda primjećujemo kako nam sve ide od ruke, s lakoćom. Ostvaruju se naše želje, manifestiramo svoje ideje, kreativni smo, zdravi i puni energije.

Ono što bismo trebali raditi svaki dan jest obraćati pažnju na svoje osjećaje i napraviti sve što je u našoj mogućnosti da se osjećamo dobro, skladno. Kada se jednom naviknemo kako do osjećaja sreće, svaki dan našeg života postaje sve veće i veće divno iznenađenje.

Postoje tehnike kako do pozitivnih, visokih vibracija. To može biti meditacija, pisanje svih pozitivnih aspekata života, zahvalnost, ljubav, prisjećanje odličnih životnih trenutaka i slično. Bitno je znati gdje vam je fokus. Ukoliko vas u određenom trenutku okružuje negativa, fokusirajte se na jedan posto nečeg pozitivnog, ako toga nema izvan vas, onda pozitivno sidro uvijek možete pronaći unutar sebe. Prebacite fokus na svoju unutrašnjost i upotrijebite maštu.

Važno je da ste svjesni i da svoju energiju usmjeravate tamo gdje želite. Rezultat će automatski biti stanje ugode. Također je važno znati da se sve ovo ne događa samo po sebi jednom vašom odlukom, već da određeno vrijeme trebate doslovno trenirati svoje misli, pratiti ih, mijenjati i usmjeravati. Voljenje, cijenjenje i prihvaćanje sebe je najvažniji sastojak sreće.

U videu sam dala nekoliko primjera koji su iznimno učinkoviti. Budite uporni, vježbajte i promjena će biti iznenađujuća!

Anita Žugec, Wellness duha

atma.hr – 52
atma.hr – 52
Prethodna objavaKada život poprimi boju vaših misli
Slijedeća objavaPreoblikujte svoju prošlost – transformirajte svoju budućnost!
Anita Žugec
Rođena sam 12.02.1980. godine u Karlovcu, završila Ekonomski fakultet i osamnaest godina radila uglavnom uredske poslove. U međuvremenu životne prilike su me dovele do alternativnih pristupa zdravlju, mentalnom i fizičkom. Upoznavala sam razne religije, učila od cijenjenih autora s područja fizike, biologije, psihologije, metafizike, duhovnosti i drugih. Završila razne tečajeve i škole od kojih bi istaknula Školu za bioterapeute u Ljubljani u trajanju od dvije godine te Školu karmičke dijagnostike u trajanju od 1 godine. Ipak, najviše sam naučila i još uvijek učim iz svakodnevice, odnosa sa sobom, s djecom, obitelji i dragim ljudima koji dolaze tražeći znanje, savjete i pomoć. Iskustvo je jedini pravi učitelj. Terapeutski rad, životni trening, energetski rad u smislu rada s ljudima je počeo spontano tako što su me ljudi instinktivno tražili za pomoć i savjete te je s vremenom to postalo moje zanimanje. Prvih godinu dana radila sam besplatno. Danas snimam video zapise i objavljujem ih na YouTube kanalu Wellness duha iz kojih također možete puno naučiti.