Je li moguće promijeniti prošlost i na taj način utjecati na našu budućnost?

Još je 40-tih godina prošlog stoljeća, otac kvantne fizike Max Planck iznenadio svijet izjavom da postoji ,,Matrica” energije koja daje otisak za naš fizički svijet. Na tom mjestu čiste energije sve počinje, od rođenja zvijezda, DNK do naših najdubljih veza i osobnog iscjeljenja. Kvantna fizika govori o tome da se prošlost, sadašnjost i budućnost odvijaju istovremeno i da je vrijeme samo percepcija našeg linearnog uma. Upravo u tim saznanjima leži i odgovor na pitanje je li moguće promijeniti prošlost? Zahvaljujući principima kvantne fizike na kojima se danas temelje razne tehnike, moguće je preoblikovati prošlost i na taj način transformirati i budućnost. Jedna od tih tehnika je Matrix Reimprinting ili Reprogramiranje životne matrice.

atma.hr – 52
Što je Matrix Reimprinting?

Matrix Reimprinting je moćna tehnika za osobnu transformaciju nastala 2008. godine od strane Karl Dawsona jednog od 29 EFT mastera u svijetu. Ova tehnika je zasnovana dijelom na EFT-u (Tehnika Emocionalne Slobode), dijelom na epigenetici i teoriji kvantnog polja koja se temelji na shvaćanju da smo svi međusobno povezani jedinstvenim energetskim poljem – matricom.

To polje ili matrica je svuda oko nas i povezuje nas i s našom prošlošću. Sva naša iskustva su pohranjena u matrici, sve traume i stresni životni događaji i oni utječu na našu svaku misao, ponašanje i djelovanje.

Svaki psiholog ili psihoterapeut zna što se događa u tijelu kada se dogodi trauma. Dio nas se ”odcijepi ” ili disocira da bi nas zaštitio od traume.
Taj disocirani dio nas se zadržava u matrici u obliku energetskog tijela zvanog Energetski Hologram Svijesti (naše mlađe Ja). S Matrix Reimprintingom mi radimo izravno s tim hologramima odnosno s našim mlađim Jastvom, rješavajući negativni emocionalni naboj oko njega. Ovo mijenja naš odnos s prošlošću i utječe na naše emocionalno i fizičko zdravlje u sadašnjosti.

S Matrixom možemo otići u bilo koje sjećanje i napraviti ili kazati ono što smo tada željeli, možemo transformirati tu prošlu sliku ili sjećanje i na kraju stvoriti novu pozitivnu sliku koja mijenja točku privlačenja i utječe pozitivno na našu budućnost. Ono što je prednost ove tehnike jeste da brzo dolazimo do korijena problema, otkrivamo blokirane emocije u podsvjesnom umu i dolazimo do traumatičnih prošlih događaja iz ranog djetinjstva prije šeste godine kada smo bili u hipnotičkom stanju svijesti i kada naš um funkcionira na Delta i Theta moždanim valovima. Ova intuitivna tehnika potvrđuje da je moguće promijeniti prošlost i time iscijeliti naš život u sadašnjosti.

atma.hr – 52
Na koje sve načine Matrix Reimprinting nam može pomoći?

Ova tehnika je iznimno jednostavna, nježna i ugodna za klijente. S njom možemo riješiti negativna uvjerenja, očistiti sve prošle traume, djeluje opuštajuće na naš organizam i oslobađa naš energetski sustav od stresa. Mijenjanjem slika u matrici (polju), mijenja se naša vibracija što utječe na Zakon privlačenja, počinjemo privlačiti sve ono što je za naše najviše dobro, a samim tim mijenja se i naš život u pozitivnom smislu. Također, vrlo je djelotvorna kod svih problema s alergijama i fobijama. Također može da pomoći kod ozbiljnijih poremećaja kao što su OKP i Bipolarni kao i kod autoimunih bolesti.

S Matrixom možemo promijeniti navike, ojačati veze i odnose sa ljudima, zaista duboko oprostiti svima iz naše prošlosti. A ono što je najljepše -možemo spoznati TKO SMO zaista, i koja je naša SVRHA.

I zapamtite: Matrix Reimprinting, kao i EFT su praktične tehnike i samo čitanje nema puno smisla, dok ih ne isprobate. Što možete izgubiti?

Sanja Ivanović – Energetski psiholog, certificirani terapeut EFTM i član Bugarske Asocijacije za Energetsku Psihologiju 

[email protected]

Facebook: EFT-Matrix Reimprinting with Sanja Ivanovic

Tretmane možete zakazati i putem Skype-a

atma.hr – 52