Foto: Gerd Altmann/pixabay.com
Ne pokušava vas izmanipulirati

Kada vas netko istinski voli, neće s vama igrati igrice i pokušavati vas izmanipulirati. Veza s manipulatorom nikada neće izaći na dobro.

Čini vas sretnom

I to ne u smislu da se krevelji i glupira kako bi vas nasmijao, već jednostavno kada pomislite na njega, osjećate se kao kod kuće. Nešto u vezi s njim u vama budi duboku smirenost i osjećaj pripadanja, čak i ako ste se prije pet minuta posvađali.
Vjeruje u vas

Uvijek će vas poticati da pokušate postići više i bolje, jer zna da vi to možete. Nikada neće vam reći da ni ne pokušavate, jer jednostavno nemate šanse za uspjeh.

Uvijek će biti tu da pruži podršku

Kada pokušate i ne uspijete, on je vaša sigurnosna mreža. On će vam pružiti ruku i pomoći vam da ustanete, jer želi da uspijete isto koliko to želite i vi sami.
Možda vas i ne razumije, ali daje sve od sebe

Svaki čovjek je priča za sebe, a da bi vas netko u potpunosti razumio, morao bi proživjeti vaš život. Kako je to nemoguće, nemoguće je i da netko potpuno razumije vaša razmišljanja i postupke, ali partner koji vas istinski voli – voli vas čak i kada ne razumije zašto radite, to što radite.

dobrarec.rs

Prethodna objavaŠto će se dogoditi ako svake večeri prespavate u sobi s ovakvim LIMUNOM kraj glave?
Slijedeća objavaZato što se vole, ne idealne – nego SRODNE duše: Sa svim svojim udubljenjima, svaki lonac nađe svoj poklopac!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.