atma.hr – 52




Opraštanje je oslobađanje samoga sebe od štetnih destruktivnih energija koje imaju vlast nad nama. Opraštanje je čišćenje i iscjeljivanje samoga sebe, vraćanje u prirodan sklad. Sve što ste ikada mislili, osjećali, doživjeli nalazi se u obliku informacije u vašem energetskom polju. Živite sukladno softwearu koji se zove vaša podsvijest. Ako su u vašem softwearu aktivne nepreboljene ili neotpuštene vibracije zamjeranja, ljutnje, frustracije, krivnje i slično tada morate znati da te informacije vibriraju i kreiraju vašu realnost.

Ukupnost raznolikih dobrih i loših vibracija stvara vaš život s malo ugodnih, malo neugodnih iskustava. Evo primjera kako možete znati da ste vi uvijek vi gdje god se nalazili. Zamislite lijep divan dan, vikend ili godišnji odmor, mislili ste, taj dan će biti nešto savršeno, divno, a umjesto toga bilo je uobičajeno sivkasto. Zašto je to tako? Zato što se naš život odvija u nama, a ne izvan nas.Važno je svjesno trenirati dobre vibracije, lijepe ugodne misli i emocije. Fokus je ključ. Ukoliko imate aktivne negativne, teške vibracije unutar sebe zbog kojih patite, najbolje da se suočite s njima. Ne mogu vam štetiti više nego što već jesu. Odlično je ako su ti osjećaji slabi i ako se samo možete pomaknuti na novu frekvenciju, promjeniti misao.

Svakako je najbrži put samo promjeniti fokus, ali ako ne možete, predlažem vam da se jednostavno suočite, prodišete bol i tako s pozicije promatrača spojenog s Izvorom otpustite sve što ne služi za vaše najviše dobro. Da biste bili promatrač spojen s Izvorom koji vas apsolutno voli i podržava, trebate u meditaciji pasivno promatrati sve što vam um po starim navikama sugerira: optužbe, krivnje, analize, komentare i slično. Trebate se fokusirati na osjećaj spoja s Izvorom i divne oslobađajuće energije koja vam dolazi dok vi izdišete svoju  težinu. Nemojte se bojati osjećaja boli u trenucima iscjeljivanja jer je bol samo fizički signal da se upravo sada mijenjate, iscjeljujete. Najvažnije je da ostanete promatrač s pozicije Izvora. Otvarate se Izvoru, bezuvjetnoj ljubavi i otpuštate negativu i patnje.

Oslobađanje je lijep osjećaj. Uostalom nova pročišćena vibracija vašeg polja će privlačiti u vaš život puno ljepša iskustva. To je ono što želite, zar ne, lijep, ugodan, sretan život. Stoga oprostite, pustite ono što vam ne treba.

Slijedi video o opraštanju, a na kraju videa je vođena meditacija s energetskom podrškom da vam pomogne u procesu opraštanja baš kako sam opisala u tekstu. Oslobodite se kada intuitivno osjetite da vas određena iskustva stalno prate ili kad imate osjećaj da ste sve gurnuli “pod tepih”.

S ljubavlju,
Anita Žugec

Meditacija za opraštanje – iscijelite se, otpustite negativnosti uz podršku, uživajte u energiji

atma.hr – 52




Prethodna objavaSvijet kao zrcalo tebe
Slijedeća objavaSaturnova alkemija: Pod utjecajem ste Saturna, mislite da vam je preteško? Evo što se zaista događa!
Anita Žugec
Rođena sam 12.02.1980. godine u Karlovcu, završila Ekonomski fakultet i osamnaest godina radila uglavnom uredske poslove. U međuvremenu životne prilike su me dovele do alternativnih pristupa zdravlju, mentalnom i fizičkom. Upoznavala sam razne religije, učila od cijenjenih autora s područja fizike, biologije, psihologije, metafizike, duhovnosti i drugih. Završila razne tečajeve i škole od kojih bi istaknula Školu za bioterapeute u Ljubljani u trajanju od dvije godine te Školu karmičke dijagnostike u trajanju od 1 godine. Ipak, najviše sam naučila i još uvijek učim iz svakodnevice, odnosa sa sobom, s djecom, obitelji i dragim ljudima koji dolaze tražeći znanje, savjete i pomoć. Iskustvo je jedini pravi učitelj. Terapeutski rad, životni trening, energetski rad u smislu rada s ljudima je počeo spontano tako što su me ljudi instinktivno tražili za pomoć i savjete te je s vremenom to postalo moje zanimanje. Prvih godinu dana radila sam besplatno. Danas snimam video zapise i objavljujem ih na YouTube kanalu Wellness duha iz kojih također možete puno naučiti.