Widget not in any sidebars

Kako gledate na Valentinovo?

Možda to na neki način obilježite – pa kupite neku sitnicu ili izrazite svoje osjećaje partneru / partnerici nešto više nego inače, možda vam je to bez veze … možda vas samo rastužuje jer vas podsjeća na samoću ….

Bez obzira da li ste bez partnera ili u vezi poklonite nešto sebi – da sebi. Kupite si ružu, napišite samom/samoj sebi čestitku, recite sebi – volim te dok se gledate u ogledalu – da, da :), zagrlite se i osjećajte u rukama ljubav dok se grlite.

Ako niste u vezi svakako gore navedene savjete preporučam 🙂

Ako ste u vezi i lijepo vam je, te iako ne „slavite“ Valentinovo, ipak možda iskoristite ovu priliku kao podsjetnik da ne uzimate partnera / partnericu zdravo za gotovo – već da izrazite sreću i zahvalnost što ste se našli i što uživate jedno sa drugim.

A ukoliko ste duša koja je trenutno bez partnera / partnerice, tada vidite

  • gdje još možete osloboditi prostor za novu osobu u svojem životu – možda se držite za prijašnjeg partnera, možda vas je strah biti u vezi, ….
  • bi li izabrali samoga/samu sebe
  • jeste li samom sebi dovoljni, a opet otvoreni za drugu osobu
  • uživate li u životu i niste grčeviti za ljubavlju – jer znate da će ljubav doći (izazovno :))

Često me klijenti i prijatelji pitaju za partnerstvo, a ono što često primjećujem je grčevito držanje za to. Energiju koju osjećam tada, u tom pitanju je “silno to želim” – čak kao ne mogu živjeti bez toga, nisam potpuna bez toga.


Widget not in any sidebars

Naravno nismo otoci i želimo biti u kontaktu sa drugim bićem i imati povezanost i partnerstvo, to nam je potreba. A kada integriramo voljenje sebe, uživanja u svojem životu, uživanja u sebi, prihvaćanju svega što jeste i drugih osoba i kada znamo da smo dovoljno dobri baš ovakvi kakvi jesmo sada (ne kada smršavimo ili ….. 🙂 ) – tada smo puno veći magnet za svoju srodnu dušu. I da, otpustiti grčevitost „želim ljubav“ i transformirati ju u „imam ljubav“.

I još nešto, što često blokira ljubav – fokusiranje na jednu osobu. Ako je obostrano biti će, ako nije neće.

Lakše reći nego učinit, ali sjetite se – svi imamo slobodnu volju i što prije to poštujete kod sebe i kod drugih, biti ćete slobodni i magnetični 🙂

Kada volite sebe i poštujete druge, ne očekujete da druga osoba namiruje u vama vaše „rupe“ – tada znate da je to vaš posao – kako da se zacijelite i integrirate, a ne zadatak partnera, i što više radite na ljubavi prema sebi, te rupe su manje i sa vremenom skoro isčezavaju. Tada ne samo da volite sebe i druge nego tada drugi prirodno vole vas – jer se osjećaju dobro u vašoj blizini.

Sretno Valentinovo 🙂

Nikolina Balenović Knez
www.sretanzivot.hr

Uzmite poklon e-knjigu “IDEJE ZA SRETAN ŽIVOT” OVDJE.


Widget not in any sidebars
Prethodna objavaNe obraćajte pažnju na hejtere – oni su jednostavno nezadovoljni svojim životima!
Slijedeća objavaLjubav je sve
Nikolina Balenović
Nikolina Balenović Knez, intuitivna i feng shui savjetnica, koautorica internacionalnog bestsellera „Transformation lessons“. Najveća joj je strast da sa ljudima radi na osobnoj transformaciji ljubavi prema sebi, da osnažuje druge da budu autentična najbolja verzija sebe. Prenosi drugima kanalizirane poruke , te vrlo brzo uočava koje su blokade koje stoje na putu za ostvarenje punog potencijala osobe i daje rješenja kako navedene blokade riješiti. Ima poseban dar koji joj omogućuje viđenje istine, pružanje energije i podrške svojim klijentima kako bi promijenili svoje živote na vrlo dubok i snažan način. Life coach, diplomirani feng shui savjetnik, certificirani energetski terapeut, ThetaHealing® praktičar. Yogu vježba preko 13 godina, prošla je veliki broj edukacija ne temu intuicije, kanaliziranja i duhovnosti od Sonie Choquette i drugih, u osobnom radu na sebi je preko 15 godina, ujedno je bacc. ekonomist.