Kako gledate na Valentinovo?

Možda to na neki način obilježite – pa kupite neku sitnicu ili izrazite svoje osjećaje partneru / partnerici nešto više nego inače, možda vam je to bez veze … možda vas samo rastužuje jer vas podsjeća na samoću ….

Bez obzira da li ste bez partnera ili u vezi poklonite nešto sebi – da sebi. Kupite si ružu, napišite samom/samoj sebi čestitku, recite sebi – volim te dok se gledate u ogledalu – da, da :), zagrlite se i osjećajte u rukama ljubav dok se grlite.

Ako niste u vezi svakako gore navedene savjete preporučam 🙂

Ako ste u vezi i lijepo vam je, te iako ne „slavite“ Valentinovo, ipak možda iskoristite ovu priliku kao podsjetnik da ne uzimate partnera / partnericu zdravo za gotovo – već da izrazite sreću i zahvalnost što ste se našli i što uživate jedno sa drugim.

A ukoliko ste duša koja je trenutno bez partnera / partnerice, tada vidite

  • gdje još možete osloboditi prostor za novu osobu u svojem životu – možda se držite za prijašnjeg partnera, možda vas je strah biti u vezi, ….
  • bi li izabrali samoga/samu sebe
  • jeste li samom sebi dovoljni, a opet otvoreni za drugu osobu
  • uživate li u životu i niste grčeviti za ljubavlju – jer znate da će ljubav doći (izazovno :))

Često me klijenti i prijatelji pitaju za partnerstvo, a ono što često primjećujem je grčevito držanje za to. Energiju koju osjećam tada, u tom pitanju je “silno to želim” – čak kao ne mogu živjeti bez toga, nisam potpuna bez toga.

336×280 lijevo text-54

Naravno nismo otoci i želimo biti u kontaktu sa drugim bićem i imati povezanost i partnerstvo, to nam je potreba. A kada integriramo voljenje sebe, uživanja u svojem životu, uživanja u sebi, prihvaćanju svega što jeste i drugih osoba i kada znamo da smo dovoljno dobri baš ovakvi kakvi jesmo sada (ne kada smršavimo ili ….. 🙂 ) – tada smo puno veći magnet za svoju srodnu dušu. I da, otpustiti grčevitost „želim ljubav“ i transformirati ju u „imam ljubav“.

I još nešto, što često blokira ljubav – fokusiranje na jednu osobu. Ako je obostrano biti će, ako nije neće.

Lakše reći nego učinit, ali sjetite se – svi imamo slobodnu volju i što prije to poštujete kod sebe i kod drugih, biti ćete slobodni i magnetični 🙂

Kada volite sebe i poštujete druge, ne očekujete da druga osoba namiruje u vama vaše „rupe“ – tada znate da je to vaš posao – kako da se zacijelite i integrirate, a ne zadatak partnera, i što više radite na ljubavi prema sebi, te rupe su manje i sa vremenom skoro isčezavaju. Tada ne samo da volite sebe i druge nego tada drugi prirodno vole vas – jer se osjećaju dobro u vašoj blizini.

Sretno Valentinovo 🙂

Nikolina Balenović Knez
www.sretanzivot.hr

Uzmite poklon e-knjigu “IDEJE ZA SRETAN ŽIVOT” OVDJE.

Responsive text-55

Prethodna objavaNe obraćajte pažnju na hejtere – oni su jednostavno nezadovoljni svojim životima!
Slijedeća objavaLjubav je sve
Nikolina Balenović Knez
Nikolina Balenović Knez, intuitivna i feng shui savjetnica. Najveća joj je strast da sa ljudima radi na osobnoj transformaciji ljubavi prema sebi, da osnažuje druge da budu autentična najbolja verzija sebe. Prenosi drugima kanalizirane poruke , te vrlo brzo uočava koje su blokade koje stoje na putu za ostvarenje punog potencijala osobe i daje rješenja kako navedene blokade riješiti. Ima poseban dar koji joj omogućuje viđenje istine, pružanje energije i podrške svojim klijentima kako bi promijenili svoje živote na vrlo dubok i snažan način.Life coach, diplomirani feng shui savjetnik, certificirani energetski terapeut, ThetaHealing® praktičar. Yogu vježba preko 13 godina, prošla je veliki broj edukacija ne temu intuicije, kanaliziranja i duhovnosti od Sonie Choquette i drugih, u osobnom radu na sebi je preko 15 godina, ujedno je bacc. ekonomist.Direktorica poduzeća Sretan život d.o.o.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.