Tijekom vladavine Riba, koja traje od 19.2. do 20.3., posebno se ističu četiri znaka Zodijaka koja bi mogli iskusiti više sreće i pozitivnih promjena od ostalih. Provjerite jeste li među njima!

atma.hr – 52
1. Ribe

Sretan rođendan, drage Ribe! Ovo je vaša sezona i vaše vrijeme da zablistate! Ovo je sjajno vrijeme da se usredotočite na sebe.

Odvojite vrijeme da se razmazite u ovoj rođendanskoj sezoni i odvojite vrijeme da se opustite i napunite energijom.

Ovo je period u kojem ćete se osjećati posebno povezano i emocionalno otvoreno, što može privući nove ljubavne interese ili produbiti postojeće veze.

Intuicija vam može pomoći da donesete pametne odluke vezane uz novac. Dobar je period za investiranje u kreativne projekte.

Mentalno i emocionalno zdravlje bi trebalo biti u fokusu. Prakticiranje mindfulnessa i meditacije može vam koristiti.

2. Bik

Dragi Bikovi, sezona Riba otvara vrata mašti i snovima. Ovo je vrijeme kada ćete možda osjećati snažnu potrebu za bijegom od svakodnevice, bilo kroz umjetnost, meditaciju ili planiranje putovanja.

Vaša financijska intuicija mogla bi biti jača, stoga obratite pažnju na instinkte koji vam govore kada je pravo vrijeme za investicije ili štednju.

Emocionalne veze postaju dublje, a vaša sposobnost empatije raste, čineći vas izvrsnim prijateljem i partnerom.

Mogla bi vam se otvoriti vrata nevjerojatnom i iznenađujućem novom početku.

atma.hr – 52
3. Rak

Za vas dragi Rakovi, sezona Riba je kao dolazak kući. Ovo je period kada će vaša prirodna intuitivnost biti na vrhuncu, omogućujući vam da se dublje povežete s vlastitim osjećajima i osjećajima onih oko sebe.

To je idealno vrijeme za rast i iscjeljenje, bilo kroz introspekciju, duhovne prakse ili čak umjetničko izražavanje. Možete očekivati pojačanu empatiju prema drugima, što vam može donijeti dublje veze s prijateljima i obitelji.

Također, sezona Riba može vam otvoriti vrata ka novim romantičnim počecima ili produbiti postojeće veze. Slušajte svoj unutarnji glas; on će vam biti najbolji vodič kroz ovo emocionalno bogato razdoblje.

Vaša dubina rezonirat će s energijom Riba, donoseći sklad u osobne odnose i potencijal za nove romantične početke.

Dobra prilika za reviziju financijskih planova s naglaskom na sigurnost i štednju. Mogući su neočekivani financijski dobitci kroz dom i obitelj. Što se zdravlja tiče, važno je ne zanemarivati svoje potrebe. Vrijeme je za brigu o sebi i pronalaženje ravnoteže.

4. Škorpion

Vama dragi Škorpioni, sezona Riba donosi priliku za duboko emocionalno ronjenje. To je vrijeme kada ćete možda osjećati snažnu povezanost sa svojim unutarnjim svijetom, kao i povećanu sposobnost za empatiju prema drugima. Vaša intuicija bi mogla biti izraženija, omogućujući vam da lakše čitate između redova i razumijete neizgovorene osjećaje.

Ovo je također razdoblje kada se vaša kreativnost i inspiracija mogu povećati, što vam nudi priliku za istraživanje novih umjetničkih ili duhovnih puteva. Emocionalne veze, posebno one romantične, mogu postati intenzivnije, s dubljim razumijevanjem i povezanosti.

atma.hr – 52
Postoji mogućnost snažne, duboko iskustvene ljubavne avanture. Razdoblje je pogodno za iscjeljenje starih rana.

Na poslovnom planu intuicija vam može pomoći u otkrivanju novih prilika za zaradu. No zapamtite, nije dobro vrijeme za rizik, budite oprezni.

Što se zdravlja tiče – i fizičko i psihičko zdravlje trebalo bi vam biti prioritet. Ovo je dobar period za detoksikaciju i obnovu energije.

Suzana Dulčić/ATMA