Beach girl photo created by fwstudio - www.freepik.com

Što ja mogu naučiti o sebi?

Pitanje koje si možemo postaviti u svakoj situaciji jer zaista, kroz svaku situaciju možemo i naučiti ponešto o nama samima.

Recimo ovako, sreli ste neku osobu i osjećate bijes. Sad, čemu Vas ta emocija može naučiti? Od kud dolazi? Što je to izazvalo bijes u Vama? Ta osoba ili Vi? Zašto ste bijesni? Podsjeća li Vas ta osoba na neku drugu, na iskustvo koje ste imali? Podsjeća li Vas na Vas, samo što si ne možete priznati, na neki dio Vas kojeg još sami niste prihvatili u sebi? Ispitajte situaciju.

Promatranjem sebe možemo točno vidjeti kako funkcioniramo.

atma.hr – 52
Zamislite se kao da ste netko treći i sad gledajte sa strane što se događa. Što biste rekli na tu situaciju kada biste ju vidjeli iz druge perspektive?

Kao da ste u kazalištu u publici i sad promatrate te glumce. Kako oni glume? Kako Vam djeluje ta predstava? Smijete li se ili plačete? Želite li opet pogledati takvu predstavu ili biste radije nešto drugo? Što kažete na te glumce?  Promatrajte.

Svakim novim danom i u svakoj situaciji možemo naučiti nešto o sebi, na nama je samo želimo li to ili ne. Stoga, samo hrabro naprijed, s vjerom i ljubavlju u srcu.

© Marina Knüsel, healing terapeut
Facebook grupa – Za empate, duhovnjake i sve vrste svjetlosnih ratnika

Prethodna objavaLjubav i požuda: Seks kao božanski čin
Slijedeća objavaOdaberite brod i otkrijte kakve prilike vam sudbina priprema u bliskoj budućnosti
Avatar photo
Poštovanje, moje ime je Marina. Oduvijek mi je bila želja unijeti više ljubavi, mira i razumijevanja u sve nas jer smatram da je to ono čega na ovom svijetu fali. Voljela bih to učiniti vlastitim primjerom i samim postojanjem svojim. I eto tako, ja volim i postojim. Inače već dugi niz godina radim na sebi i ulažem u sebe, u duhovnosti se osjećam doma. Čitanje i pisanje su mi uz rad na sebi najdraže aktivnosti. Certificirani sam Thetahealing® praktičar. Bavim se energetskim iscjeljivanjima i radom s ljudima kroz tretmane. Rad na sebi mi je puno pomogao, kako u osobnom tako i u duhovnom razvoju. Smatram da smo svi ovdje kako bismo se vratili u prvobitno, ljubav. Upravo iz razloga jer jako malo ljudi voli sebe, voljela bih im prenijeti ono što je mene iskustvo naučilo kako bi živjeli svoj život najbolje što mogu i bili bolji prema sebi, a samim tim i prema drugima. Ako netko u sebi osjeti poziv i želi radi na sebi i sa mnom, neka se slobodno javi za individualni tretman.