PEAT (Primordijalne Energije Aktivacija i Transcendencija) je skup metoda za brzo i efikasno rješavanje problema na emocionalnoj, mentalnoj, psihološkoj, energetskoj te spiritualnoj razini

Primordijalne = koje su nastale prve, praiskonske, ključnog značenja; bitne, osnovne, temeljne
Transcendencija = sve što postoji iznad neposrednog osjetilnog iskustva; prekoračivanje granica mogućeg iskustva

PEAT se sastoji od niza alata s pomoću kojih ulazimo duboko u podsvijest s ciljem pronalaženja programa i emotivnih naboja koji nas ograničavaju u svakodnevnom životu.

Bit PEAT tehnike je sloboda od strahova i ostalih „kočnica“ koje su nas neprestano ograničavale u postizanju svog punog potencijala.​

Bitni element većine PEAT metoda je dramatizacija  – dopuštanje, pojačavanje, dupliciranje problematičnog sadržaja jer se na taj način naboj problema smanjuje. A kad više nema naboja, nema ni problema. Ono čemu se opiremo, istraje, a ono što dopustimo i propustimo – nestaje.  Kako je i C.G. Jung rekao: “Rezistencija vodi do perzistencije”.

Ono što je fenomenalno kod PEATa je da postoji čak 11 metoda za rješavanje problema. Neke metode su specijalizirane za rješavanje specifičnih problema, dok su neke primjenjive za sve probleme. Neke su metode idealne za osobe koje su previše u mentalu ili emocijama – poput DP2 metode, neke su idealne za osobe kojima se često javljaju tjelesne senzacije – poput Male magične metode, a neke su idealne za osobe koje se stalno vrte u krug i ponavljaju jedan te isti uzorak ponašanja – poput Dubokog PEATa, DP4 metode i Univerzalnog procesa.

Ukratko o svih 11 metoda PEATa:

DP2 – nevjerojatno jednostavna, a moćna i efikasna metoda za brzo neutraliziranje i transformiranje početnog problema. Idealna za sve koji su previše u mentalu ili previše u emocijama.

DP4 za rješavanje emocionalnog problema putem integracije polariteta i neutraliziranja naboja s neželjenog i željenog stanja

DP4 za integraciju sive i zlatne sjene (siva sjena – karakteristike koje nas frustriraju kod drugih, a ne prihvaćamo kod sebe; zlatna sjena – karakteristike i talenti kojima se divimo drugima ili čak zavidimo, a nismo svjesni da je i to dio nas)

DP4 za neutraliziranje emocionalnih naboja nastalih odlaskom voljene osobe

Unifikacijski proces – moćna metoda za osvještavanje sadašnjeg trenutka i neutraliziranje straha od smrti

MMM – Mala Magična Metoda – fenomenalna metoda za neutraliziranje fizičkih senzacija i problema psihosomatske prirode (npr glavobolje, grčevi, pritisci, bolovi psihosomatskih uzroka)

Duboki PEAT – najmoćnija i najdublja metoda PEATa za otkrivanje i neutraliziranje glavne nesvjesne igre i ostalih polariteta s nabojem na koje nesvjesno trošimo energiju. S ovom metodom ulazi se u jednost – osjećaj u kojem osvijestimo da je sve jedno te da nema razlike između nas i drugih bića, između “negativnog” i “pozitivnog” itd.  Nakon neutraliziranja nesvjesne igre, osoba više ne ponavlja obrasce ponašanja i ne vrti se u krug te više ne privlači situacije i osobe u život s kojima bi igrala nesvjesnu igru – osim ako želi..

Univerzalni proces – najnovija metoda za brzo i efikasno neutraliziranje zadanih polariteta u jednost s efektima Dubokog PEATa i DP4 metode. Najčešće se koristi za transformiranje negativnih uvjerenja, poražavajućih odluka, zabrana, čišćenje općih identiteta te rješavanja problema s novcem.

TAT metoda za uklanjanje alergija i intolerancija

Bazični PEAT – metoda idealna za uklanjanje problema koje povezujemo s određenim slikama i traumatičnim sjećanjima

Metoda kažiprsta sa slamanjem vremena i prostora – nejvjerojatno brza i efikasna metoda koja u par minuta ukloni naboj s traumatskog sjećanje i time neutralizira emocionalni problem povezan sa traumom.  Jedina PEAT metoda koja se treba raditi uživo.

Sljedeća online PEAT edukacija kreće 15.11.2023. i traje 3 mjeseca.

Ovo je detaljna PEAT edukacija u kojoj se uzima i dovoljno vremena za integraciju svih znanja, iskustva i procesa.

Edukacija je srijedom 19-22h preko Zooma. U prvom dijelu objašnjava se teorijski dio i pokazuje na primjeru, a drugi dio je praktični gdje se primjenjuje metoda.

Voditeljica edukacije je Anamarija Ferrari, mentorica za osobni rast i razvoj, certificirana trenerica PEATa te kreatorica vlastitih programa i metoda za osobni rast i razvoj.

Možete se prijaviti za edukaciju ovdje 

Ako vam je potrebno više informacija, možete rezervirati termin za video poziv s Anamarijom ovdje


Postoje i opcije za:

  • učenje samo određenih metoda
  • privatnu edukaciju
  • isprobavanje putem 1:1 termina da vidite rezonira li vam PEAT kao metoda za profesionalni rad
  • individualni rad za osobnu primjenu i rješavanje osobnih problema

PEAT spiritualna tehnologija idealna je za sve koje zanima osobni i spiritualni rast i razvoj.

U toku edukacije riješiti ćete preko 11 osobnih problema te puno naučiti o sebi i svijetu oko sebe.

Na kraju edukacije dobiva se certifikat s kojim možete raditi metode s drugim ljudima.

Prijavite se ovdje.

peat dp2 Anamarija Ferrari