Designed by Freepik
Poruka od Maitreye:

Svaka misao postaje nešto. Od trenutka svog stvaranja misao postaje stvarnost.

Svaki puta kada razmišljate, bez obzira da li je ta misao dobra ili loša, vi stvarate svoju realnost. Jednom kada kreirate misao o nečemu ili nekome, toj je misli suđeno da se manifestira.

Ako se ne manifestira, vraća se unutra. Ali ne vraća se tamo gdje je kreirana, jer nešto stvoreno ne može se uništiti. Ona se vraća unutar eteričnog tijela (Aure) i ostaje tamo, mirno čekajući trenutak svoje manifestacije.

160×600 text-45 desno

Ako se ne manifestira, što je često slučaj, onda postaje blokirana negativna energija. Ova negativna energija prožima Auru i obično zbog toga što ne odlazi nigdje, postaje ustajala materija. Ta materija odlazi u tijelo i obično jer je eterična, nastanjuje se u čakrama i počinje djelovati na fizičko tijelo.

Često razmišljate o nekome. Osjećate da želite razgovarati o nečemu ali to ne učinite. U tom slučaju stvarate energetsku blokadu u grlenoj čakri.

Možda strahujete od otvaranja vrata duhovnom dijelu sebe. Razmišljate o tome ali to ne realizirate; tada stvarate energetsku blokadu u svome trećem oku ili krunskoj čakri. Ovo su dva primjera kako i gdje se mogu stvoriti blokade.

S vremenom i često kroz mnoge inkarnacije, ove blokade zbog svoje nevidljivosti ostaju gdje jesu i sve više i više postaju bijesne zbog toga što se ne mogu pomaknuti. Vi ste ih zaustavili zbog svog nedjelovanja i niste dozvolili tijek kreiranja energije. One se tada pokušavaju vratiti natrag svome kreatoru. No to ne mogu učiniti jer to nije moguće.

Zbog toga što je stvar duhovne a ne fizičke prirode, ukloniti ga može samo duhovni kanal. Misao je kreirana i ona se ne može rastaviti osim duhovnim iscjeljivanjem ili višom intervencijom neke vrste, na primjer molitvom.

Sve misli su energija i sva se energija mora kretati prema naprijed. Kao što ljudski spermij ima samo jednu svrhu, a to je da oplodi žensko jajašce, tako i energija misli ima samo jednu svrhu a to je da kreira sadržaj misli. Negativne misli kreirati će negativnu realnost, pozitivne misli pozitivnu realnost. Tako se stvaraju blokade.

Samo Božanska energija iz viših sfera može ukloniti te blokade. Dovodeći tu energiju osobno (ako niste previše blokirani tom energijom) ili putem druge osobe npr. iscjelitelja, snaga duhovne energije putem pravog kanala podiže energiju te blokade i raspršava je sve dok se ne vrati tamo od kuda je i došla; u univerzalnu energiju.

Uklanjanjem te ustajale, negativne energije, duhovno tijelo vibrira višim nivoom vibracije.

~ Majstor Maitreya kanaliziran kroz Margaret McElroy

sretniljudi.comORGONSKI SET ZA OSOBNU ZAŠTITU

ORGONSKI SET

Za osobnu zaštitu

Iscrpljen si zbog stresa na poslu, bolesti ili lošeg spavanja? Muče te podzemne vode i mobilni repetitori?
Živiš li blizu baznih stanica, često koristiš mobitel, a okružen si i s drugim elektroničkim uređajima, svakako pročitaj više o orgonskim proizvodima koji učinkovito pomažu u obnavljanju i zaštiti tvoje energije.

Cijena: 245,05 kn - Kupi ovdje

Prethodna objava20 načina da predivno vežete maramu & šal (Video)
Slijedeća objavaŽivot je samo san – Ako smo po noći sposobni stvoriti cijeli svijet, nema sumnje da smo ga sposobni stvoriti i po danu
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here