Tamari Kajari

Koji su osnovni preduvjeti za postizanje bilo kojeg cilja, kako brinuti o svom umu i kako si organizacijskim vještinama pomoći mentalnom zdravlju, otkriva nam Tamara Kajari,certificirana profesionalna organizatorica, osnivačica i vlasnica tvrtke SLAGALICA organiziranje, koja će biti jedna od govornica konferencije SUPERJUNACI BIZNISA.

atma.hr – 39

Dhar media, agencija koja posluje prema načelima dharmičkog menadžmenta, a jedna je od TOP 100 agencija u Hrvatskoj odlučila je svoj način poslovanja podijeliti s drugima kroz konferenciju SUPERJUNACI BIZNISA „Tijelo, um, duh”, i osigurati bez-stresan odlazak na posao svaki dan.

Uz pojam – lider, ne stoji točka već riječ – razvoj. Razvoj novih vještina i usvajanje novih znanja nova je svakodnevica lidera. Za uspjeh danas nužno je postaviti čvrste temelje ne samo poslovanja već i vlastite stabilnosti, kao osnovni preduvjet za postizanje i održavanje uspješnosti i zadovoljstva s onim „tko sam i gdje se nalazim“.

„Tijelo, um, duh“ naziv je konferencije, koja objašnjava da čovjek svoj puni potencijal ostvaruje jedino onda kada su svi ti aspekti njegova bića povezani te kada se u potpunosti podržavaju. Koji su osnovni preduvjeti za postizanje bilo kojeg cilja, kako brinuti o svom umu i kako si organizacijskim vještinama pomoći mentalnom zdravlju, otkrila nam je Tamara Kajari,certificirana profesionalna organizatorica, osnivačica i vlasnica tvrtke SLAGALICA organiziranje. Tamara podučava organizacijskim vještinama neophodnim za postizanje jasnoće, učinkovitosti, uspješnosti i zadovoljstva.

atma.hr – 75
Što za poduzetnika znači mentalni mir?

Znači imati sva njemu/njoj važna životna područja pod kontrolom. To znači ne robovati nijednoj “hrpi” i biti u okvirima vlastitih uvjerenja.

Kako bi imao uspješan tim i poslovanje, koje su najvažnije vještine koje bi trebao posjedovati lider?

Po mom mišljenju to su vještina postavljanja prioriteta, vještina slušanja i vještina motiviranja. Prvom održava stabilnost poslovanja, drugom prepoznaje poslovne rizike i/ili prilike, a trećom pomaže svim članovima tima da maksimiziraju svoj potencijal.

Možete li komentirati da uspješnost lidera ne stoji zasebno kao otok već je vezan mostovima do uspješnosti svakog člana njegova tima.

To je velika istina i ta veza je dvosmjerna. Uspješan lider zna i pokazuje da tim radi sa njim, a ne za njega. Pojedinci pak takvog lidera rado slijede, daju timu svoj maksimalni doprinos i krug uspješnosti se zatvara.

Super-junak ne može biti svatko. Stoga nam se pridružite na konferenciji Superjunaci biznisa ‘Tijelo, um, duh’, 14.03.2019. u Double Tree by Hilton Zagreb i postani jedan od 100 lidera uspješnog vođenja!

superjunaci biznisa organizatori i sponzori