Oduvijek su bili na tapetu, samo što nisu znali to. Udara te tamo gdje može. Tako je njega udaralo na njegovu ovisnost. U ovom slučaju o jednoj supstanci. Nju je pak udaralo na njenu ulogu Spasitelja.

Upoznao ju je, bila je drugačija od svih ljudi koje je susreo na svijetu ovom, tako da nije znao kako s njom. Nije poznavao ljubav. U obitelji je dobivao hladnoću. Novac, sex, droga.

atma.hr – 52
Ispričao joj je jedan san. U snu je vidio livadu koja je vodila prema bunaru. Bunar je bio omeđen s 2 puta. Jedan lijevo, a jedan desno. Na lijevom putu su bili njegovi prijatelji, društvo koje ga je navodilo na partijanje i ovisnosti, njegov dotadašnji put. Jako, jako privlačan mu put.

Na desnoj strani se nalazila ta cura. Sa osmjehom na licu gledajući ga. Kada je gledao desno, osjećao je da tu želi biti. Srcem je osjetio to.  Osjetio je Ljubav.

Ipak, lijevi put ga je vukao jako. Cijeli život je išao njim. Bio je poznat. Sve ono čega se sjećao na svijetu ovom. Sve ono čemu ga je ovo društvo učilo.

Poslušao je srce i odlučio se za desni put i rekao joj je to. Bila je tako sretna što je izabrao Ljubav.

Ipak, u praksi je ispalo drugačije.

Kako nije radio na sebi, a imao je potencijal, te se je i dalje davao u razne druge toksične stvari, bivao je energetska hrana onima koji nisu radili za Svjetlo. Tako da je s vremenom ponovno pao u isti ponor i borio se sam sa sobom. Kroz biranje svega gore navedenog postao je jako nasilan prema njoj.

Nasilje je trajalo godinama jer je ona igrala ulogu Spasitelja od koje nije željela odustati. I tako su oboje bili u ponoru.

Na koncu ga je nešto prebacilo i napustio ju je i vratio se na lijevi put, dan po dan ubijajući sebe.

Bila je slomljena, ali se odlučila suočiti sa sobom, raditi na sebi. Spasiti sebe.

Iako je i dalje vidjela njegov potencijal. Potencijal kojeg je vidjela u svakom čovjeku.

U početku nije shvaćala, ali s vremenom se javila spoznaja, to je bio njegov put i koliko god mu ona željela Ljubav, on je imao pravo koračati kako želi.

Tako da pusti. Ne osuđuj nikog, gledaj sebe i usredotoči se na svoj rast.

Marina Knüsel, energetski terapeut i Jyotish savjetnik

atma.hr – 52