Foto: stocksnap.io

Svatko tko je doživio duboku patnju došao je do mogućnosti iskoraka iz tame, ali mnogi nisu predodređeni da to učine. To ne umanjuje njihovu vrijednost. Svatko živi u skladu s misijom i razvojem duše.

atma.hr – 52
Dostići stanje mira, ljubavi, blagosti nije nimalo lako. To je svakodnevni rad na otklanjanju programa, navika i svega onog što smo živeći ovaj život nakupili.

Divno je kad netko taj proces započne u mladosti, ali uvijek je pravo vrijeme, nema greške, nego manje je nagomilanog smeća koje zaklanja unutrašnje biće da dođe do izražaja, do svog punog potencijala.

Svatko tko je doživio trenutak promjene svijesti započeo je put prosvjetljenja.

Nije to nešto što od nas odmah napravi prosvijetljenog majstora, ali čim krenemo tim putem nema nazad, jer iako često nije lako, uviđamo ljepotu putovanja.

Svatko tko je doživio duboku patnju teške bolesti došao je do mogućnosti iskoraka iz tame, ali mnogi nisu predodređeni da to učine. To ne umanjuje njihovu vrijednost.

Svatko živi u skladu s misijom i razvojem duše.

Svatko je tamo gdje treba biti, nitko nije za žaljenje, jer svatko sam kreira sve ono što živi i sve je uvijek onako kako treba biti.

To ne znači da ne treba poduzimati akciju i postati statičan, već naprotiv, treba biti miran u sebi, vjerujući da smo voljeni i podržani u svakom trenutku postojanja.

Zato uronite u dubine svoje … Živite, volite!

Jelena Novović/novasvest