Foto: pixabay.com

Sve je energija. Na kojoj frekvenciji vibriramo? Na istoj? Ne morate Vi vjerovati meni, ali to je čista fizika.

Idemo malo dublje. Zasigurno će se uzbuditi mnogi, ali ako ovo čitate i osjetite trzaje, zapitajte se zašto? Koji gumb sam pritisnula?

Evo primjer: Marko i Ivana su prema Jyotishu imali dosta sličnih kombinacija, dakle stvari koje bi, kada bi došli u ljubavnički odnos, odgovarale, mentalno, fizički, sexualno itd. Ne se sad vezati u to. Nije važna ta kombinacija u ovoj priči.

Ivana je već dugi niz godina radila na sebi, kako je uvijek radila s iskrenom namjerom srca za rast, rast se i je događao relativno brzo. Naravno da je buđenje proces, osim za one sretnike za koje to nije, no ovdje ja takve ne poznajem.

atma.hr – 52
Uglavnom, Ivana je radila na traumama i svem ostalom na čemu je bilo za raditi. Razlika kod njih je bila što je Marko odrastao u dosta imućnoj obitelji, a Ivana ne baš. Iako je Ivanu put odveo bio u zemlje strane gdje je iskusila materijalno bogatstvo. Ono što je naučila kroz to iskustvo je da je to materijalno totalno nebitno. Još samo jedna navlakuša ovog društva.

Ovo govorim u potpunom razumijevanju, ne osjećajte se osuđivanim sada, nje poanta u tome.

Kada kažem navlakuša. Žele da pažnju usmjeravamo u to. U izgled pa sve te aplikacije koje potiču golotinju, seksualnost, da nismo dobri ako nemamo, ako ne izgledamo. Ako nismo ovdje ili ondje. Da trebamo 1000 pratitelja i ljudi koje plješću za nama kako bismo bili netko. Ne zvuče li Vam ove riječi suludo? Hajde, osjetite Vi, recite. Bez uplitanja uma sada.

Mozgovi nam se ispiru svakodnevno. Danas operiram ovo, sutra ono. Mislite li da ću tako voljeti sebe? Ako imam novčanik pun para na stolu, ako pijem skupa pića i oblačim se dobro? Ako manipuliram ljudima i zavodim najdivnije muškarce i žene? JESAM LI ONDA DOVOLJNO DOBAR? Kome zapravo? O NE, NE, NE, JOŠ JEDNO ISPIRANJE – OBRATI PAŽNJU. Gledaj srcem, a ne umom.

Sada natrag njih dvoje. Marko je još uvijek bio vezan za ovo sve gore nabrojano, iako je u srcu osjetio da ga je dotakla. Ivana je znala da ga mora pustiti, on nije vidio nju, mrena je još uvijek bila tu.

Ivana je isto tako ranije imala mrenu, no ona je radila na tome. To je jedina razlika. Voljela je Marka kao što voli sve što postoji, tako da je pustila. Njegova vibracija je bila dosta niža i Ivana ga je čak nekad ljutila s svojom visokom. Nije znao da to nije ona koja ga ljuti, već njegovi programi.

Hoće li se Marko i Ivana opet naći u Matrixu ovom? Ako se vibracije približe, zasigurno da.

© Marina Knüsel, Theta terapeut i Jyotish savjetnik
Facebook grupa – Za empate, duhovnjake i sve vrste svjetlosnih ratnika
Instagram: Marina Knüsel

atma.hr – 52