Image by jcomp on Freepik

Na ovom svijetu, htjeli mi to vjerovati ili ne, sve je živo. I naše su misli žive. Svemir fiksira naše misli kao energetske impulse i strogo prati njihovu provedbu. Svemir ispunjava naše želje, a mi ga “hranimo” svojom ljubavlju.

atma.hr – 52
Jeste li ikada pomislili da se sve naše želje ostvaruju? Da, da, SVE želje se ostvaruju. Druga stvar je to da mnogi od nas krivo formuliraju svoje želje ili uopće ne žele ništa.

Vaša prva reakcija na ovu izjavu je možda negativna i izaziva protivljenje. “Nije istina, nisam razmišljao/la o nesreći, bolesti, nisam ni zamišljao/la da će biti problema. Uvijek sam sanjao/la o sreći, zdravlju, blagostanju…”

Na ovom svijetu, htjeli mi to vjerovati ili ne, sve je živo. I naše su misli žive. Svemir fiksira naše misli kao energetske impulse i strogo prati njihovu provedbu. Svemir ispunjava naše želje, a mi ga “hranimo” svojom ljubavlju.

Postoji stroga razmjena i ako se sruši jedan lanac, sruši se i drugi. Činjenica je da Svemir ne razumije riječ “ne”. Za njega ne postoji emocionalni pojam “negativno”, sve ovisi o tome koliko smo energije uložili u svoje misli.

Često se dogodi da razmišljamo o nečemu i pritom se uplašimo. Strah je bio toliko jak i izazvao je tako snažan izljev naše energije da je, unatoč tome što mi je misao proletjela u glavi samo na sekundu, Svemir to čuo kao naredbu koja se ne može ignorirati.

Razmislite kako razmišljate. Na primjer, razmišljate li često ovako…

atma.hr – 52
“Sada je teško vrijeme, teško je dobiti dobar posao, teško je uštedjeti za stan, a općenito ga je nemoguće kupiti.” I tu se žalimo na naš bijedni život, grdimo svoje muževe, žene, rodbinu, sve oko nas je loše i nije onako kako želimo.

Svemir će učiniti za vas ono što ste naredili, naime, “teško”, “teško je dobiti posao”, “teško skupiti za stan”, “nemoguće kupiti stan”, približiti se “rodbini i supružnici koji sve rade krivo” i na pladnju s plavim obrubom iznijet će “život koji nije uspio”, ispunjenje želja snagom misli.

Dakle, sami stvarate program za sebe, prema kojem ćete sami živjeti.

Što možete učiniti da promijenite svoj život na bolje?

Često nas u promjeni sprječava riječ “ako” koja živi u našoj prošlosti, sadašnjosti i koju povlačimo u svoju budućnost.

Stop! Zamislite da se to “ako” nikada nije dogodilo u vašem životu.

Iskreno odgovorite na sljedeća pitanja:

  • Što zapravo želite?
  • Što će učiniti da živite u harmoniji i sreći?
  • Da imate čarobni štapić, što biste napravili za sebe?
  • Zamislite svoju novu radosnu budućnost. O čemu sanjate?
  • Što biste željeli dobiti za godinu dana?

atma.hr – 52
I zapamtite da Svemir ispunjava naše želje u zamjenu za ljubav koju pokazujete u svojoj duši. Nije bitno kome – prirodi, živim bićima, radu, mehanizmima. Što više ljubavi imate, brže će se ostvariti ono o čemu razmišljate.

Sada se prepustite sanjanju. Zamislite sve kao da su vam se želje VEĆ ostvarile. Zahvalite sudbini, učinila vas je ovakvim kakvi ste sada. Zahvalite Svemiru što ispunjava vaše želje, zahvalite Bogu što je stvorio ovako čaroban svijet, zahvalite roditeljima što su vas pustili da se rodite na ovom svijetu i zahvaljujte sebi što ste rođeni i postojite.

Ako nemate koga voljeti i kome zahvaljivati ​​(to se događa kad je ljudima pretežak život i nemaju više vjere ni u Boga ni u vraga ni u ljude ni u sebe) – onda uzmite kamenčić na cesti za sebe i zahvaljujte svaki dan za njega. Neka kamenčić primi zahvalnost i ljubav od vas, glavna stvar je da se sposobnost ljubavi vrati u vaše srce. Ako ovaj svijet ne zaslužuje da bude voljen, volite kamen.

Autobus je stigao na stanicu na vrijeme – hvala kamenčiću, netko se nasmiješio, pogladi kamenčić.

Naučite razmišljati pozitivno.

Uzmite primjer od marketinških stručnjaka koji unaprijed pišu pozitivan scenarij za razvoj tvrtke. A ako cijela tvrtka vjeruje u ovaj plan, uspjeh je zajamčen. Radi! Zamislite novi život za sebe, u kojem nema mjesta za tugu i tugu.

Zapamtite da ste čarobnjak, sve ovisi o vašem raspoloženju. Vi ste odgovorni za svoju sudbinu i za sebe i imate dovoljno snage promijeniti svoj život na bolje.

ATMA/cluber.com.ua/Pripremila: Suzana Dulčić