Foto: pixabay.com

Svjesnost čovječanstva je sada jasno polarizirana na dvije grupacije: oni koji će do kraja proći proces Transformacije i oni koji su odlučili da ne idu dalje. I tako treba biti. Volja svake duše je ispoštovana i sada se samo krećemo zadanim smjernicama. Gledanje i svjedočenje tom procesu umiranja starog svijeta je vrlo bolno za većinu ljudi, ali je to dio neophodnog procesa kroz koji svi idemo skupa. Svijest jedinstva se rađa jedino na ruševinama Svijesti podijeljenosti i odvojenosti, a takva je svijest vladala zadnjih nekoliko tisuća godina.

atma.hr – 52
U zadnjih 30 godina bila su tri poziva upućena s viših duhovnih ravni svim dušama na Zemlji. Od vremena zadnjeg poziva, raslojavanje je postalo sve očiglednije. I tako treba biti. Volja svake duše je ispoštovana i sada se samo krećemo zadanim smjernicama.

Novi svijet ne može doći, dok stari ne umre. Gledanje i svjedočenje tom procesu umiranja starog svijeta je vrlo bolno za većinu ljudi, ali je to dio neophodnog procesa kroz koji svi idemo skupa. Svijest jedinstva se rađa jedino na ruševinama Svijesti podijeljenosti i odvojenosti, a takva je svijest vladala zadnjih nekoliko tisuća godina. Zato, dok gledate kako se stari svijet ruši i nestaje u nepovrat, znajte da je to samo dio procesa i da ste vi kao duša ciljano došli ovdje i sada da uzmete učešće u tom grandioznom događaju. Ništa se ne događa slučajno, jer slučajnosti, kao što i sami znate, ne postoje.

Ako ste se vi dovoljno probudili, ako ste potpuno osvijestili da ste biće koje je ovdje privremeno i da imate zadatak /misiju koju ste sad osvijestili, onda je to više nego dovoljno. Kad hodate, živite ili komunicirate s drugim ljudima, vi već prenosite svoju vibraciju na njih.

Istodobno, vaše aure se zbog fizičke blizine često preklapaju, pa su sve informacije koje vi imate o sebi, sadašnjem vremenu i svemu ono što se sad događa ispod površine VEĆ OTIŠLE U NJIHOVE AURE, a time i u podsvijest. To nadalje znači da ste vi njima VEĆ REKLI ono što ste htjeli na vani riječima prenijeti.

atma.hr – 52
Njihovo opiranje samo je početni dio procesa prihvaćanja i ništa drugo. Nemojte biti razočarani time, a još manje pasti u depresiju. Dakle, zadatak ste već obavili time što ste se VI SAMI PROBUDILI. A ostali će vas slijediti.

Otići ćemo još jedan korak dalje: jezička komunikacija, dakle pisana i usmena više nije toliko potrebna. Vi samom svojom vibracijom, onim što vi jeste kao i informacijama koje držite u sebi, automatski i neumoljivo utječete na svoju cjelokupnu životnu sredinu, odnosno komunicirate s njom. I ne samo lokalno, već se vaša probuđenost, vaša osviještenost i dostignuta razina Svjesnosti pridodaje kolektivnom oblaku svih isto tako već probuđenih i osviještenih.

Dakle, niste ostvarili utjecaj samo lokalno, već i globalno. Shvaćate li sad koliko je bitno da radite na sebi i riješite se svih svojih blokada, bilo one emocionalne, psihičke ili fizičke? Kako se rješavate jedne po jedne, vaša razina Svjesnosti svaki put skoči na općoj ljestvici Svjesnosti.

Dakle, jedan dio kolektivnog oblaka Svijesti čovječanstva trenutno je pun strahova, zabrinutosti, ljutnje, bijesa, razočaranja, gorčine i brojnih drugih emocija.

Drugi dio tog kolektivnog oblaka ubrzano se puni novim, pozitivnim emocijama i stavovima brojnih ljudi koji su osvijestili svoju svrhu ovdje, na Zemlji i koji sada također ubrzano povećavaju vlastitu razinu Svjesnosti. Taj drugi dio kolektivnog oblaka pun je nade, ushićenosti, ljubavi, suosjećanja, razumijevanja i radosti, što je dio ovog procesa.

One duše koje ne idu dalje jasno su to pokazale svojim stavovima, svojim ponašanjem i svojom vibracijom. A one duše koje će proći do kraja proces Transformacije također su to jasno pokazale svojim pozitivnim stavovima, svojim ponašanjem i svojom visokom vibracijom. I sada je sve jasno na kolektivnom planu.

atma.hr – 52
Upravo zbog toga, svi oni koji bi da vas podijele, da vas međusobno zavade, ali i oni koji bi da se vi osjećate nemoćnima i slabima, dio su starog mastodontskog sistema koji poput zmije otrovnice sikće svoj otrov gdje god vidi plodno tlo.

Zato, nemojte dozvoliti da budete to “plodno tlo”, ne nasjedajte, nego budite budni za sve što činite, osjećate i mislite. Održavajte svoju vibraciju na što višoj razini. Jer, vi znate ka čemu idete i čemu stremite. Neka vam taj cilj uvijek bude pred očima.

Zato, umjesto da žalite za starim svijetom koji odumire pred vašim očima, radije se usmjerite na svijet koji upravo nastaje. A taj svijet je svijet jedinstva, zajedničkog djelovanja, međusobne podrške, poštovanja, samilosti i ljubavi za sve što živi i diše pod kapom Nebeskom.

Pomozimo takvom svijetu da se što prije usidri na ovoj predivnoj planeti i manifestirajmo to svojim mislima, osjećajima i djelima.

Jasna Luminus / Utočište