Designed by Freepik

Djevice su i u ljubavi perfekcionisti, sve mora biti onako kako su oni zamislili, a ako nije, bit će lošeg raspoloženja. Ribe konstantno testiraju partnerovu ljubav, a ljubomorni su i bez pravog razloga. Rijetko će priznati, ali vrlo uvjerljivo će vam nametnuti osjećaj krivnje.

atma.hr – 78
Ovan

Pripadnici ovog znaka vrlo su eksplozivni zbog sulude ljubomore.

S Ovnom vas u ljubavi očekuje dosta problema. Oni vole tražiti razlog za svađu i tamo gdje ga nema, najčešće svojom posesivnošću i impulsivnim scenama pred drugima.

Pravi su majstori u pasivnoj agresiji, pa ako im nešto nije po volji, očekujte da će vam bezbroj puta i na najgori mogući način to nabiti na nos.

Bik

Ovaj znak muči partnericu ignoriranjem. Kao i kod Ovna, Bikove u ljubavi najčešće ometa ljubomora.

Partnera mogu mučiti i glumeći kako je sve u redu.

Na kraju svake rasprave, svađa će završiti ako priznate Biku da je upravu, jer je on uvijek najpametniji.

atma.hr – 39

Blizanci

Blizanci nikada nisu zadovoljni. Prevrtljivi pripadnici ovog znaka u odnosu su najviše usredotočeni na sebe, a s druge strane očekuju da se stalno trudite oko njih.

Namjerno će provocirati ljubomoru, jer vole kad neko pleše oko njih. Teške riječi i uvrede im nisu strane.

Rak

Rakovi se vrlo lako uvrijede, a teško praštaju. Najgora stvar kod Rakova je što se mogu uvrijediti na gotovo sve što im kažete.

Opsjednuti su mišljenjem okoline, a u ljutnji postaju bezosjećajni i osvetnički nastrojeni i spremni su zauvijek zamrziti onoga tko ih je jako povrijedio.

Lav

Lavovi će uvijek pronaći opravdanje za sebe.

Pripadnici ovog znaka nanjušit će slabosti svog partnera i svaki put kad se osjete ugroženo, prebacivat će krivnju kako bi oni sami ispali bolji.

Postaju užasno naporni ako im se ne poklanja onoliko pažnje koliko smatraju da zaslužuju.

atma.hr – 75
Djevica

Očekivanjima Djevice nemoguće je udovoljiti. Uvijek su spremne na kritiku, a najgori su prema ljubavnim partnerima. Kako su i u ljubavi perfekcionisti, sve mora biti onako kako su oni zamislili, a ako nije, bit će lošeg raspoloženja.

Sklone su provjeravanju partnera, a često su posesivni.

Vaga

Vage uvijek sve znaju bolje od vas. S njima čovjek teško može znati na čemu je, jer zbog sitnice mogu promijeniti stav i raspoloženje. Imaju skup pravila kako se njihova izabranica mora ponašati, pa čak i oblačiti.

Smatraju da ih partnerica treba slušati u svemu, pa zato zauzimaju stav pametnjakovića i savjetnika.

Škorpion

Pripadnici ovog znaka nisu postojani u ljubavi. Oni su skloni flertu i aferama.

Skloni su manipulaciji i lažima kako bi došli do svog cilja. Ukoliko im stanete na žulj, napast će vaše samopouzdanje.

Ako ih osramotite pred društvom, teško će vam to oprostiti.

atma.hr – 78
Strijelac

Strijelac je uvijek sam sebi na prvom mjestu. Iako će se zakleti na vječnu ljubav i predanost, pripadnici ovog znaka stalno će gledati što njima odgovara i kako će situaciju okrenuti u svoju korist.

Ako pogriješite, očekujte da će vam pametovati, ali ni slučajno ne pokušavajte isto u obrnutoj situaciji, jer će Strijelac to doživjeti kao najdublju emocionalnu uvredu.

Jarac

Ovaj znak će izluditi partnericu svojim očekivanjima. Poput Djevice, Jarčevi imaju velika očekivanja od partnerice, a to će joj u svakom trenutku davati do znanja.

Mogu misle jedno, a govore nešto sasvim drugo, a ponašaju se tako da vam ništa nije jasno.

U stanju su jako dobro sakriti osjećaje i inzistiraju na tome da problem nikada nije u njima.

Vodenjak

Vodenjak ne zna što znači biti predan partner. Pripadnici ovog znaka toliko se ponose svojom individualnošću da se uz njih nitko ne osjeća u potpunosti voljenim. Obožavaju se inatiti, ali i glumatati kako bi došli do svog cilja.

Ako su povrijeđeni, to nikada neće priznati, ali vratit će vam dvostruko.

atma.hr – 39

Ribe

Ribe svoje strahove skrivaju optužbama. Svjesne su svoje nesebičnosti u ljubavi, zbog čega je prisutan strah da im nećete uzvratiti istom mjerom. Konstantno testiraju partnerovu ljubav, a ljubomorni su i bez pravog razloga.

Ipak, to će rijetko priznati, a vrlo uvjerljivo će vam nametnuti osjećaj krivnje.

zenskimagazin.rs

27 OSHO: MOĆ LJUBAVI

banner za knjige moc ljubavi