tesla metamorfoza

Čuda se događaju svakome od nas svakoga dana, samo smo navikli na njih i ne nazivamo ih tako. Promijenimo li percepciju o tome što su čuda i počnemo si ih dopuštati, te promatrati i sebe kao čudesno biće, zamjećivat ćemo ih svuda oko sebe, sve više i više.

atma.hr – 52
Tesla metamorfoza® nosi Teslino ime jer ima pristup Tesla valovima koji su, prema tvrdnjama znanstvenika, jedinstveni za ovu metodu.

Za razliku od hercijanskih, Tesla valovi se pojačavaju s udaljenošću i terapeut im pristupa direktno iz aktivnog etera (Polja). Nasuprot spektru hercijanskih valova, gustoća i frekvencija Tesla valova je obrnuto proporcionalna kvadratu udaljenosti.

Tesla ih je nazivao „nehercijanskima” i objašnjavao kako se od njih razlikuju ne samo po frekvenciji nego i po svojoj unutrašnjoj strukturi i formi, da su multi-dimenzionalni i da spadaju u domenu jedne nove fizike.

Činjenica je da razliku između različitih metoda iscjeljivanja ne čini način na koji terapeut pokreće ruke ili gdje ih polaže, već s kojim frekvencijama energije, informacije i svjetlosti komunicira i surađuje.

Prema snimcima napravljenim PIP kamerom na Institutu za bioenergetska snimanja u Beogradu, frekvencije energije koje su dostupne u Tesla metamorfozi® jednake su frekvencijama Tesla valova.

Naime, one su identične frekvencijama koje se emitiraju oko Tesla pojačivača s dodatnom zavojnicom. A dr. prof. Ljubo Ristovski tvrdi da ovi valovi nisu registrirani  ni kod jedne druge metode iscjeljivanja.

atma.hr – 52
Čuda (ne) postoje

Kad me, kao praktičarku Tesla metamorfoze koja radi s Tesla valovima više od 8 godina, pitaju koristim li za tretmane neki uređaj ili predmet, volim to ovako objasniti:

Zamislite da vi i ja stojimo u moru i površina vode je mirna. Ako dlanove spustim u vodu i zaljuljam je, pokrenem prema vama, što se događa? Osjećate pokrete vode, ona vas zapljusne.

Čitav pojavni svijet nalazi se unutar sveobuhvatnog Polja svijesti koje je Tesla nazivao aktivnim eterom, suvremena fizika ga naziva Jedinstvenim poljem svih zakona prirode, a o njemu se govori i u vedskim spisima.

Imajući u vidu da su i praktičar i osoba kojoj se radi tretman dijelovi istog Polja svijesti, postaje jasno da zapravo nema ničega čudnog ni čudesnog u tome da individualna svijest može pokrenuti univerzalnu svijest, komunicirati s njom i usmjeriti je u određenom pravcu.

Uostalom, čuda se događaju svakome od nas svakoga dana, samo smo navikli na njih i ne nazivamo ih tako.

Promijenimo li percepciju o tome što su čuda i počnemo si ih dopuštati, te promatrati i sebe kao čudesno biće, zamjećivat ćemo ih svuda oko sebe, sve više i više.

Snježana Krčmar, praktičar Tesla metamorfoze zdravlja,

Učitelj i trener osobnog razvoja ALH tehnika

Tesla valovi Snježana
https://www.facebook.com/profile.php?id=100064835555399

Zlatna svjetlost
www.zlatna-svjetlost.com

 

Učitelj i trener osobnog razvoja All Level Healing tehnika
https://www.facebook.com/profile.php?id=100063633382777

All level healing tehnike
www.alllevelhealing.com

Iscjeljivanja s Pahuljicom (radionice, tečajevi, tretmani)

https://www.facebook.com/groups/1079886436059246