Foto: pixabay.com

Zastanite na trenutak i promotrite ponuđene slike. Odaberite onu koja vas najviše privlači i otkrijte uzbudljivu poruku koju nosi.

atma.hr – 52
1. “Oslobodite se blokada koje vas koče da postignete svoje ciljeve”

1poruka

Trenutno ste iscrpljeni i zbunjeni. Vaši napori nisu bili uspješni, niste pronašli rješenje za svoje probleme. Uložili ste mnogo svog vremena i energije kako bi riješili te probleme, a ostali ste na istom mjestu.

Vrijeme je da se opustite, svemir vam nudi mogućnost uklanjanja problema, bez obzira koliko bili veliki. Vi ste ta osoba koja stvara okolnosti koje okružuju vaš život. Slika koju ste odabrali govori da imate pomoć odozgo kako biste se oslobodili tih okolnosti.

Da biste to učinili, vaše raspoloženje bi trebalo biti pozitivnije. Anđeli su na vašoj strani i spremni su vam pomoći. Otvorite vrata svog srca i vjerujte da sloboda ulazi u vaš život.

atma.hr – 52
2. “Život vam pruža novu priliku”

3poruka

Nakon životnih lekcija dolazi trenutak obnove. Lekcije koje ste iskusili možda su vas iscrpile, ali sigurno su vas i obogatile. Većinu vremena vjerojatno ste mislili da je ono što radite jedino ispravno, sad se potrudite da vam stečeno iskustvo pruži mogućnost da ispravite pogreške koje ste napravili.

Slika koju ste odabrali ukazuje na to da je vrijeme da unesete svježi zrak u svoj život i stvorite put za sjeme obnove. Vrijeme je da pročistite rane iz prošlosti i pripremite svoje srce za nova iskustva.

Otpustite prošlost i pripremite se za novi život koji dolazi. Ono što ste oduvijek željeli u dubini svoje duše sada je nadohvat ruke.

atma.hr – 52
3. “Život će vas ispuniti novim i ugodnim senzacijama”

2poruka

Život se sastoji od različitih događaja i iskustava. Slika koju ste odabrali ukazuje da je vrijeme provedeno na osobnom poboljšanju i rad na svom razvoju urodilo sjajnim rezultatima. Mir i sklad unutar vas dio su vaše same suštine, koja vam daje slobodu duše i čini da osjećate ljubav u cijelosti.

Dolazi trenutak otkrića i novih saznanja. Vrijeme posvećeno vašem unutarnjem svijetu počelo je davati rezultate i dovodi vas do slobode duše i potrebe da obratite pažnju na to što vaše tijelo zaslužuje. Potrebna mu je pažnja.

Vrijeme je da dio svog vremena posvetite odmoru.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić

banner za knjige zene koje previse vole 1