Image by Freepik

Opustite se, pogledajte sliku i intuitivno odaberite anđela koji vam se najviše sviđa. U nastavku pročitajte što vam vaš anđeo želi reći.

atma.hr – 52
#1

Čestitamo! Vi živite svoj pravi, autentični život slijedeći svoj Put, privlačeći blagoslove u svoj život i proširujući svoje energije da prigrlite sve ono što uistinu jest, sa svojim talentima i sposobnostima.

Osjećate se pozitivno, uzdignuto i nadahnuto jer su vam mnoge darove dali anđeli i Svemir!

Važno je da i dalje budete na ovom valu uzbudljive energije! Nemojte dopustiti da vas tuđa ljubomora, sumnje ili strahovi zbune ili da se osjećate kao da morate igrati neku upitnu igru.

Ovo je vaše vrijeme! Boravak na mjestu duhovne moći i dopuštanje Svemiru da vam donese što god poželite potaknut će i druge da slijede svoje snove.

Dakle, raširite svoja krila i nastavite letjeti na još većim visinama! Anđeli su s vama pokazujući vam put do vrha!

atma.hr – 52
#2

Vaš anđeo predlaže da se bavite jogom ili nekom drugom praksom (možda čak i hodanjem) koja kombinira fizičko kretanje s meditativnim stanjem uma.

Kada kombiniramo tjelesnu aktivnost s meditativnim razmišljanjem, to više dopušta našim dušama da dovedu potrebne stvari u fizički oblik; pomaže našim fizičkim tijelima da se povežu s našim mentalnim i duhovnim tijelima.

Praksa meditacije povezuje s Božanskim Sebstvom, kao i s dimenzijama više energije Svjetlosti.

Zamolite arhanđela Uriela da vam pomogne ako imate problema. On je poznat je kao „Svjetlo Božje“, ponekad se naziva “velikim bratom”, jer je s njim lako komunicirati. Poznat je i kao “anđeo psiholog” jer baca ljubav, svjetlo i jasnoću na bilo koje pitanje oko kojeg ga zamolite za pomoć.

On također može djelovati kao duhovni posrednik pomažući ljudima da povežu srca.

banner za knjige nulta frekvencija

#3

Magija je u zraku! Što želite? Što biste voljeli vidjeti u svom životu? Ovaj anđeo otkriva da će vaše želje postati stvarnost.

Ovo je zaista čaroban trenutak za vas! Zaželite želje i otvorite se za dobro Svemiru.

Ispunite ih strašću i pozitivnim emocijama, jer to će pomoći u procesu manifestacije.

#4

Mnogo je ljudi na ovoj zemlji koji nikada nisu iskusili pravu bezuvjetnu ljubav – ljubav kakvu nam pružaju životinje: domaće ili divlje.

Ovaj anđeo poziva da se povežemo sa životinjskim svijetom kako bismo primili ovu dragocjenu ljubav Stvoritelja, a također to je i način da otkrijemo svoje “unutarnje dijete”, dio nas koji očajnički treba bezuvjetnu ljubav tog drugog bića.

atma.hr – 52
Ovo može biti i poziv za rad sa životinjama. Ovo bi mogao biti vodič za uključivanje u dobrobit životinja, bilo udomljavanjem/spašavanjem kućnog ljubimca iz lokalnog skloništa ili uključivanjem u organizaciju za prava životinja.

Postoji ljubav koju nas može naučiti samo biće čisto poput životinje, koje potiče suradnju i sukreaciju s drugom vrstom.

Ako im pomognemo i oni će nama pomoći da postanemo usklađeniji s ljubavi u svim njezinim oblicima.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić