Foto: pixabay.com

Zanima vas koja je vaša duhovna poruka za nadolazeći period? Odaberite jednoroga koji vas doziva, a zatim pročitajte poruku. Obavezno zapišite svoju poruku kao podsjetnik kada dođe do nepredviđenih situacija!

atma.hr – 52
1.

4 2

Postoje dani kada se neprestano pojavljuju izazovi i dolazi do raznih kašnjenja. Možda ćete morati stalno provjeravati stvari kako biste bili sigurni da sve funkcionira kako treba.

Mogli bi biti u iskušenju da se totalno preopteretite s kofeinom, šećerom, ugljikohidratima i energetskim napitcima. Budite umjereni.

Unosite što više zdrave energije kao što je voće te puno vode s limunom.

Izuzetno je važno ovih dana obratiti pozornost na gorivo koje unosite u tijelo. Imate puno toga na umu i kako ćete se nositi sa svim tim tijekom dana ovisi puno o vrsti goriva koje stavljate u svoje tijelo … to također uključuje vaše unutarnje misli jer su i one također gorivo.

2.

3 2

Ovaj jednorog govori da ćete slaviti postizanje osobnog cilja. On ima veze s vašim osobnim putom, a ne s vašom karijerom.

Recimo da je to više unutarnja proslava, a ne vanjska manifestacija.

Možda ćete primijetiti promjenu reakcija ili možda pronaći mir i rezoluciju u odnosu na vrijeme kada ste se osjećali nemirno.

Nije važno koliko je malo postignuće, slavite svoj osobni napredak!

atma.hr – 52
3.

1 3

Vi ste na mjestu gdje se nalazi sklad, ravnoteža, ljubav i zadovoljstvo u vašim osobnim odnosima. Uživajte u ovom lijepom i skladnom vremenu.

Ti važni odnosi pomažu vam da se oporavite od svega što vam se događalo još ne tako davno.

Izražavajte svoju ljubav i zahvalnost onima koji vas vole i brinu o vama, jer su zasigurno zemaljski anđeli.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić