Foto: pixabay.com

U miru pogledajte ove slike i odaberite vilu koja vam se najviše sviđa. Ona koju odaberete ima posebnu poruku za vas.

atma.hr – 52
Vile, ta čarobna Božja stvorenja i puna ljubavi, svugdje su oko nas i mogu nam pomoći svojim porukama i savjetima da na konkretan način koristimo energije svemira.

One djeluju za vrhovno dobro i žele da naučimo maksimalno iskoristiti potencijal koji već imamo u sebi i koji naš racionalni um često iz različitih razloga ignorira. Sve je čarolija!

Odaberite vilu koja vam se najviše sviđa i pročitajte poruku koju vam treba dati.

1.

vila1

Ako ste odabrali prvu sliku, vrijeme je da vratite vitalnost i ponovno otkrijete užitak života, posebno u malim stvarima, koje često mogu iznenaditi svojom jednostavnošću.

Razbijte stakleni zid koji vas dijeli od postojanja i njegove punine, prihvatite dublje aspekte i bacite se u nove avanture.

Kad se posvetite svojim snovima, sile prirode i svemira urote se u vašu korist, na čudesno neobjašnjiv način. Ljudi, resursi, situacije počinju vam pomagati da stignete gdje želite.

atma.hr – 52
2.

vila2

Svijet je simfonija jarkih, nježnih, laganih, odlučnih, nijansiranih, čistih i isprepletenih boja. Odustanite od iluzije da ste pronašli najbolju boju jer ona ne postoji. Svaka situacija, svaki trenutak, svaka emocija, kao i svaki cvijet, imaju različite boje.

Ako ste odabrali drugu sliku, to je zato što je došlo vrijeme da se otvorite užicima života sa sviješću da je najvažniji trenutak sadašnjost.

Ne brinite za savršenstvo, već uživajte u onome što imate. Opustite se i tecite poput izvorske vode: čiste i neumoljive.

3.

vila3 720

Ovaj izbor sadrži jasnu poruku: u ovom trenutku vašeg života potrebno je suočiti se s nogama čvrsto na zemlji. Samo čvrst i racionalan stav omogućit će vam da stvari vidite jasno i realno.

Vi ste sanjar i za povratak u stvarnost može biti potrebna hrabrosti, ali ponekad je to jedino rješenje.

Vjerojatno ste puni pitanja: što učiniti, koju odluku donijeti, kamo trebam ići.

atma.hr – 52
Važno je shvatiti da će jednog dana, vrlo brzo, sve imati smisla, da će se sve što se treba prirodno dogoditi u pravo vrijeme, a kada ne vi to očekujete.

Budite optimistični, svakodnevno djelujte s ljubavlju i nastaviti se kretati naprijed kako biste ostvarili svoje snove. Današnji izazovi sutra će postati vaša radost.

Bez obzira na to koliko puta padnete, uvijek nastavite ustajati, vaša će odlučnost biti nagrađena kad vam zatreba.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić