Foto: pixabay.com

Voljeli bi kada bi ovaj ili onaj dio vašeg tijela izgledao drugačije? Ipak, krije li se iza takve želje samo nezadovoljstvo fizičkim izgledom tog dijela tijela ili i nešto drugo?

atma.hr – 78
Razmislite dobro što je to što bi promijenili, a u nastavku pročitajte analizu…

KOSA

Imate jaku volju i želju da uspijete pod svaku cijenu. Vrlo ste senzualni i duboko u duši nosite potrebu da se oslobodite obitelji koja vas sputava u slobodnijem životu. Ljubitelj ste prirode, dugih šetnji, uzbudljivih putovanja. Imate široke vidike i bujnu maštu.

KOŽA

Vi intuitivno prilazite ljudima i situacijama i vaša vas pretjerana osjetljivost sprječava da u svakodnevne kontakte unesete više diplomacije. Plašite se samoće i iz straha da ne ostanete sami, u sebi gušite jaku potrebu za neovisnošću i samostalnošću. Ponekad se nepotrebno povlačite u sebe.

OČI

Često se osjećate ogoljeno pred drugima. Na sve promjene u životu reagirate s puno emocija. Rodbinske veze vas sputavaju. Željeli bi biti odlučniji i samostalniji, ali za to ne nalazite dovoljno snage. Neugodne situacije vas zbunjuju i tada se redovno povlačite u sebe.

atma.hr – 39

NOS

Neumoran ste radnik i imate jaku potrebu za potvrđivanjem i priznanjima. Vrlo vam je stalo do mišljenja okoline i od toga zapravo ovisi vaše raspoloženje. Skloni ste naglim promjenama raspoloženja i gotovo stalno lebdite između pesimizma i optimizma, između materijalnih i duhovnih pitanja.

USTA

Vi ste plemenita i osjećajna osoba, ali to ne umijete pokazati. Povučeni ste, stidljivi i stalno se plašite da ćete biti odbačeni. Vjerni ste i ponekad posesivni. Na poslu želite biti autoritativni, ali u tome često ne uspijevate jer ste prema ljudima previše popustljivi.

VRAT

Realna ste osoba, svjesna svojih mogućnosti. U tome nekada pretjerujete jer sebe ograničavate, a mogli biste više. Najviše vas obeshrabruju materijalne prepreke. Oni koji vas promatraju sa strane ponekad misle da patite od kompleksa niže vrijednosti. Željeli bi sanjariti, misliti na lijepe stvari, ali vas svako opuštanje plaši.

GRUDI (za žene)

Vi ste osoba svjesna svoje zavodljivosti. U stalnoj ste potrazi za senzualnim zadovoljstvima koja su po vašem mišljenju najbolji lijek protiv depresije. Fizički izgled je za vas vrlo važan. Ipak, nemojte precjenjivati biološke faktore.

atma.hr – 75
RAMENA

Mnogo ste jači nego što mislite. Naročito vas plaši preopterećenost u poslu jer ste sistematični i rad vam oduzima puno vremena. Ne podnosite ‘nadiranje’ drugih u vaš privatan život i ljubomorno čuvate svoju intimu. Pokušajte se opustiti i otvoriti prema drugima. Bit ćete puno sretniji.

RUKE

Čvrsto stojite na svojim nogama i za vas postoje samo konkretne činjenice.

U poslu težite savršenstvu i nikada niste u potpunosti zadovoljni svojim dostignućima.

NOGE

Volite maštati i sanjariti. Osjećate se zarobljenikom svoga tijela i ponekad ste vrlo nervozni. U odnosima s drugima ne znate za polovičnost: ili ste krajnje otvoreni, ili vrlo zatvoreni i rezervirani.

STOPALA

Volite razmišljati o prošlosti i na taj način često pomutite sadašnju sreću. U poslu ste neodlučni i ne umijete iskoristiti sva sredstva koja su vam na raspolaganju. Budite realniji i manje tvrdoglavi, pa ćete lakše uspjeti.

atma.hr – 78
BEDRA

Vesela ste, miroljubiva i prijatna osoba, ali uvijek ostajete na distanci. Bliskost vas plaši i guši. Uvijek ste na oprezu kako ne biste upali u nečiju zamku, jer slobodu i neovisnost volite više od svega.

STRAŽNJICA

Kod vas stalno postoji želja da budete aktivniji, racionalniji i uravnoteženiji. Međutim, snovi su jedno, a stvarnost drugo. Vi ste senzualni, instinktivni i gotovo uvijek se prepuštate drugima da vas vode. Vrlo razvijen osjećaj griže savjesti ne dozvoljava vam da se opustite i uživate u ovozemaljskim zadovoljstvima.

conopljanews.com

84 HEMP MONEY BELT

Himalayan Hemp - Money Belt torbica

hemp money belt 1

Uniseks 'torbica oko struka' od prirodne konoplje

Prekrasne ručno izrađene 'money belt' torbice za oko struka.

Veliki izbor, obilje boja! Svaka Himalayan 100% Hemp torbica je jedinstvena, napravljena od eko konoplje, ručno rađena u Nepalu.

Konoplja je vrlo čvrsta, "diše" i upija vlagu s tijela, posjeduje antibakterijska svojstva koja nadilaze bilo koju prirodnu tkaninu. Neće uhvatiti plijesan niti zadržavati mirise! Lako se održava.

Cijena: 108 kn - Izaberi svoju torbicu OVDJE