Image by Freepik

Zatvorite oči, opustite se, nekoliko puta duboko udahnite. Mentalno zamolite Svemir da vam da nagovještaj što vam je trenutno važno. Otvorite oči i odaberite kartu, vjerujući intuiciji.

atma.hr – 52
#1️

U ovom trenutku morate biti spremni na nepredvidive preokrete sudbine. Situacija može eskalirati i tada ćete morati tražiti izlaz, ali za sada je potreban oprez i spremnost na svaki razvoj događaja.

Izrazito je važno da slušate svoju intuiciju. Slušajte sebe i svoj unutarnji glas. Obratite pozornost na svoju podsvijest, snove. Znanja su već u nama, a da bi ih pronašli, potrebno je vjerovati.

Pazite na “male slučajnosti”, znakove i dobit ćete informacije koje će vas natjerati da sve sagledate iz drugog kuta. Prihvatite sve kako jest – ne možemo znati, kontrolirati i predvidjeti sve na svijetu. Sada je dobro vrijeme za duhovni razvoj, obrazovanje, samospoznaju i razvoj vlastitih sposobnosti.

Ako postoji situacija u kojoj ne možete donijeti odluku – djelujete s povjerenjem u Više vodstvo. Sada se pokušavate nositi sa svojim osjećajima (osobito strahom), potiskujući ih i skrivajući ih, ne obraćajući pozornost na ono što vas zapravo uznemiruje.

Možda je došlo vrijeme da se pobrinete za svoje unutarnje stanje, a ne da stalno bježite od sebe.

atma.hr – 52
#2

Sada vas čeka harmoničan odnos s drugima. To može biti novo poznanstvo i pomirenje s nekim, manifestacija najboljih osjećaja u već održanoj zajednici. Budite spremni otvoriti se ljubavi koja vam dolazi, ispunite se njome i dijelite je.

Ono što vas je odvajalo od ljudi gubi utjecaj – ono što vas povezuje postaje puno važnije. Potražite suradnju i umrežavanje koje će vam pomoći da dođete do novih povoljnih prilika. Čak i ako se ne radi o romantici, interakciji, skladnim odnosima, harmoniji, pažljivosti i ljubaznosti, možete sve to itekako dobiti od voljenih osoba i okoline.

Važno je vjerovati i djelovati usklađeno, fokusirati se na zajedničke interese i izgradnju odnosa. Sklopiti savez, ujediniti se s nekim za dobru svrhu. Ali nemojte kompromitirati svoje principe i nemojte pokušavati ugoditi svima.

Možda ćete dobiti neočekivane vijesti. Bacite se na posao, razmišljate o tome kako postići svoj cilj. Tražite pomoć u ljudima koji su vam bliski po duhu.

banner ostvari svoje

#3

Sve negativne situacije dolaze nam kako bismo prošli lekcije koje su nam potrebne, a što im se dulje opiremo, one su bolnije.

Vrijeme je da prestanemo žaliti za onim što je davno izgubljeno i nestalo. Prestanite uzalud trošiti svoju energiju i skrivati se od stvarnog života. Oslobodite se ljutnje i vratite se životu ovdje i sada.

Ovo je razdoblje oporavka, ponovnog okupljanja, izlječenja od depresije.

Sada je vrijeme da otpustite prošlost, svaka greška je bila neprocjenjivo iskustvo. Cijenite ono što imate i nemojte plakati za onim što ste izgubili. Zavirite duboko u sebe i prođite kroz svoje lekcije, mijenjajući tako scenarij razvoja situacije u budućnosti.

Kad se prošlost ostavi iza sebe, život procvjeta i donosi prekrasne plodove.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić