Foto: pixabay.com

52
Nekada je teže osloboditi se ružnih misli, nego loših navika. Zato pomognite sebi ovom lijepom molitvom, koja izvorno dolazi iz pravoslavne tradicije, molbom Bogu protiv ružnih pomisli:

“Bože moj, u čijim je rukama sudba moja, zaštiti me po milosti svojoj, i ne dopusti da propadnem sa bezakonjima svojim, niti da idem za voljom tijela koje pohotom i pohlepom ratuje protiv duha.

Tvoje sam stvorenje; ne prezri djelo ruku svojih, nemoj se odvratiti od mene.

39

Slab sam, nemoj me prezreti, Gospode, jer Tebi sam se predao, zaštitniku Bogu: iscijeli dušu moju, jer sagriješih Tebi, spasi me radi milosti Tvoje, jer sam Ti odan od mladosti svoje; neka se postide oni što traže da me odgurnu od Tebe pomoću nečistih djela, ružnih pomisli, nekorisnih sjećanja; udalji od mene svaku nečistoću, svako zlo, jer si Ti vrhovni besmrtan, u svemu moćan, i svima daješ silu za borbu protiv grijeha i njegovih vojski.

Jer Tebi priliči svaka slava, čast i poklonjenje, sada i uvijek i u vijeke vjekova. Amen (Aum).”

svetosavlje.org

Imaš pitanje ili problem?
Nazovi ATMA savjetnike!


Widget not in any sidebars

Widget not in any sidebars

Ultra jaki kurkumin!

Sangreen, 500 mg, BCM-95

mini

Ultra strong kurkumin BCM-95 učinkovitiji je u djelovanju na neurodegenerativne bolesti mozga, gastrointetinalne i dijabetičke tegobe u odnosu na sve druge proizvode od kurkume!

Bioraspoloživost i apsorpcija povećani su za 10 puta u odnosu kurkumu i 7 puta u odnosu na standardni kurkumin. Kurkumin BCM-95 jedini ekstrakt kurkume na svjetskom tržištu kojemu je FDA odobrila patent za liječenje Alzheimerove bolesti (US Patent No. 8859020).

Namjena: Alzheimerova bolest, reumatoidni artritis, depresija i stres podrška u liječenju karcinoma, zdravlje jetre, gastritis, dijabetes II

Pakiranje: 60 kapsula (vegan) x 500 mg / Doziranje: 1-2 kapsule dnevno nakon obroka

Cijena: 239 kn

Prethodna objavaTest osobnosti: Jeste li optimistični realist ili duhovni optimist?
Slijedeća objavaIstjerajte emo-vampire iz svog života jednom zauvijek: Ovih 5 su najčešći!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.