Muška i ženska energija (jin i jang) dio su svakog bića. Cilj ove duboke theta meditacije u zvučnoj gong kupki jest iscijeliti ta dva aspekta i vratiti ih u savršenu harmoniju.

Otvoreno za sve!
Gdje: Zagreb, Okićka 25, Theta Centar
Kada: nedjelja 19.04.2024. od 18:00 do 19:30
Cijena: 26 eura
Broj sudionika: 10 osoba

Harmoniziranje muške i ženske energije
Neovisno jeste li muškarac ili žena, u sebi imate dva aspekta, polariteta, mušku i žensku energiju. Kvalitete muške energije su logika, racio, snaga, akcija i prodornost, dok su osobine ženske energije emotivnost, intuitivnost, empatija, nježnost, pasivnost i fleksibilnost. Kada je jedan od ta dva aspekta blokiran ili dominantan, nastaje neravnoteža.

Kad je dominantna muška energija, imate potrebu sve racionalizirati, pa i osjećaje, postajete strogi prema sebi i drugima, teško primate ljubav, pomoć… Kada ste u dominaciji ženske energije, teško se nosite s emocijama, ne postavljate zdrave granice, preuzimate tuđe energije na sebe, stavljate druge ispred sebe… I sve to s vremenom može voditi i fizičkim problemima.

Kroz duboku theta meditaciju, uz moćni gong, uravnotežit ćete svoju unutarnju mušku i žensku energiju, povezati se sa svojim centrom gdje te energije međusobno surađuju i podržavaju se.

Predproljetno energetsko čišćenje Theta Centar Zagreb
Moćni gong
Gong je s nama već više od 5000 godina i jednako dugo zadivljuje sa svojom moćnom iscjeljujućom vibracijom, koja ulazi duboko u svaku stanicu u našem tijelu te harmonizira naše fizičko, emocionalno, mentalno i duhovno tijelo. Gong pjeva pjesmu vaše duše.

Vibraciju gonga ne čujete samo svojim ušima, već osjećate kako se širi kroz pod i prostor te fizički prodire u sve dijelove vašeg tijela. Kupanje u vibracijama zvuka Gonga omogućuje ulazak u restorativno stanje u kojem dolazi do emocionalnog oslobađanja i otpuštanja, balansiranja rada lijeve i desne hemisfere mozga, stimulacije žlijezdanog sustava, te regeneracije živčanog sustava.
Raskošni spektar tonova i vibracija pomažu u oslobađanju stresa, napetosti i blokada te postizanju stanje duboke meditacije. Iscjeljujuću vibraciju ovog drevnog instrumenta dodatno ćemo pojačati dubokom theta meditacijom i postavljanjem osobne namjere za gong kupku.
Kako bi svakom od sudionika bila aura još i osobno očišćena i energizirana gongom, broj sudionika limitiran je na 10 osoba.

gong meditacija u centru
Podrška zvučnih zdjela
“Zvuk zvučne zdjele dodiruje naše najdublje biće. Naša duša vibrira. Zvuk otapa napetosti, pokreće moć samo iscjeljenja i oslobađa stvaralačku energiju.” – Peter Hess
Dodatnu podršku gongu dat će divne Peter Hess zvučne zdjele, koje će zapjevati zajedno sa vašim tijelom, dušom i duhom. Zvukovi zdjela duboko opuštaju. harmoniziraju svaku pojedinu stanicu, olakšavaju otpuštanje negativnih vjerovanja i blokada u tijelu, regeneriraju i obnavljaju životnu radost.

Kako izgleda gong kupka uz ThetaHealing meditaciju možete vidjeti i poslušati na našem YouTube kanalu. 

Voditeljice programa

ivaIva Glavić Trkulja
Vlasnica yoga studija Manipura, učiteljica Kundalini yoge, certificirana gong praktičarka sa završenim IV. stupnjem Peter Hess® zvučne masaže. Njezin predani rad i posvećenost pružaju inspiraciju i duboku povezanost svim onima koji žele unaprijediti svoje tijelo, um i duh.

BETYBeti Mihajlović
Suvlasnica Theta Centra, učiteljica i praktičar ThetaHealing® tehnike. Beti radi tretmane, vodi tečajeve, radionice, vježbaonice i meditacije, online i uživo. Svoju duboku vjeru da je sve moguće, ljubav prema životu i radosti življenja želi prenijeti svima, a posebno ju veseli raditi s djecom.

Prijave
Obavezna prijava preko donje prijavnice. Za rezervaciju svog mjesta na gong kupki potrebno je uplatiti punu cijenu kupke od 26 eura. Detalje ćete dobiti na mail odmah po ispunjanju prijavnice.

Veselimo se vašem dolasku!

prijavi se plava