Foto: pixabay.com

Vaša srodna duša neće biti savršena osoba jer svi u vezama učimo i pravimo greške. Ali, bit će vaša savršena dopuna energije, ljubavi i života.

atma.hr – 78
Svatko od nas je bar jednom u životu bio povrijeđen, ali emotivne rane se vremenom i njegovanjem duše zacijele. Negativna iskustva iz prošlosti nisu razlog da se plašite nove ljubavi.

Zbog straha od izdaje, gubitka ili slomljenog srca, ne smijemo dozvoliti da propustite divne stvari koje ljubav sa sobom donosi.

Ne zatvarajte svoje srce. Iskreno želite da ponovo budete voljeni i sposobni da volite – tada će vaša srodna duša pronaći put do vašeg srca.

Toliko ima divnih stvari koje romantično partnerstvo donosi – dijeljenje istog kreveta, buđenje s nekim tko nas voli, dijeljenje večere, putovanja, stvaranje uspomena koje će nas zagrijati u starosti i kreiranje divnog prostora za duhovni i emocionalni razvoj.

Međutim, tko je ta naša istinska i sudbonosna srodna duša?

Pravog partnera prepoznat ćete po tome što će vas zajedno oduševiti misao vašeg dugog zajedničkog života.

atma.hr – 39

Potreban vam je netko kome ćete se radovati svakog jutra, iako će ponekad život donijeti i mračne noći.

Potrebna vam je osoba koja u vama potiče razigranost i radoznalost. Netko s kim možemo dijeliti dobro i loše. Netko tko će uvijek biti tu za nas, čak i kada na vrata života pokucaju teški dani.

Vaša srodna duša je čovjek koji će vas istinski prihvatiti i cijeniti. Netko kome ćemo biti dobri i divni čak i kada griješimo. Ali najviše od svega, netko tko je dovoljno jak da podnese oluje s vama.

To je osoba koja će, sa sviješću i radošću, uložiti energiju u vaš odnos. Netko tko će zajedno s vama svakodnevno raditi na neprekidnom cvjetanju ljubavi.

On neće biti savršen čovjek, jer svi u vezama učimo i pravimo greške. Ali, će biti vaša savršena dopuna energije, ljubavi i života.

lovesensa

atma.hr – 78